Şimdi Ara

Bundan sonra apple’ın hiç bir ürününü kullanmayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada gördüğünüz gibi 2 yıllık iphone 6s kullanıcısıyım nerden bulaştım bu hataya bilmiyorum ama size yaşadığım sorunlardan bahsediyim ilk olarak ekranda ölü pixel olarak genelde 6s lerde hep görülen sol üst köşede çıkan ölü pixellerden dolayı toplam 4 kez ekranım değişti artık servis kağıtlarına ayrı bir dosya açmışken buda yetmiyim telefonun kasası soyulmaya başladı öyle bir soyulduki telefonu satamaz hale geldim telefoncular 700 800 den yukarı vermez oldu defalarca apple la görüşmeme rağmen bunun kullancı hatası oldugunu belirttilee iyide kardeşim bu sorunu sadece ben yaşamıyorum binlerce insan yaşıyor garantim yeni bitti ve şuanki ekranımda hayvan gibi göze batan 8 tane ölü pixel çıktı anlıyacağınız apple eski apple değil 7 almaya kalksak onunda kasası soyuluyor ve garanti kapsamıyor apple apple dedik samsungsan beter oldu burasan 6s alacaklara sesleniyorum uzak durum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6s çok problemlı hocam dedıgın her sey benım basıma geldı

ölü pıksel soyulma bende meshur batarya prolemı de vardı telefon sogukta bır anda kapanıyordu

valla ''premıum'' apple benım garantısı devam eden telefonu degıstırmedı ekranı degıstırdıler bataryayı degıstırdıler

soyulmaya kullanıcı hatası daha dogrusu kozmetık hatası dedıler ısın ıcınden cıktılar

ekran ve batarya degıstıkten sonra hemen satıp iphone 8 aldım

sonra onda da antenle alakalı bı problem cıkınca baslarım sızın appleınıza diyip

note 9 a gectım dunya varmıs dedım

çok uzun bı sure efsane bı telefon cıkarmazlarsa premıum apple efendıyı almam
  • Yok hocam elimdekş cihazı elden çıkarttıktan sonra apple yanından geçmem bu saaten sonra

• Geçmiş olsun. 6s pil haricinde kronik sorunu bulunan bir cihaz değil. Pil sorunu olan cihazlarda 2015’te üretilen cihazlar olduğu için şu an o sorun da yok. Elektronik biraz şans işi maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s Plus kullandım bu sorunları yaşamadım. Kasa nasıl soyuluyor hiç anlamadım. Ss var mı?

• iphone 5-6 derken 5, sneede 6s aldım kullanıyorum.ancak ios 12 ile batarya problemi çıktı 65s lerde.pis değişim prograsmına alıyor apple ama bu çözüm olduğunu zannetmiyorum.ve kullandığım iphonelarda en sıkıntılısı batarya açısından 6s malesef.halbuki çok güzel telefon.severek kullanıyorum ama günde 2-3 kez şarj etmek zorunda kalıyorum.onun haricinde kılıfsız asla kullanmam.soyulma olmadı hi.ölü piksele de rastlamadım.elektronik işi şans işi diyelim.
  • Dogrudur 6-6s-7 gibi kasalarda boya atmasi mevcut sirf bu yüzden 10 tl jelatin kaplama alip kullanirdim gram boya atmasi lekeler yaşamadim hem 6 da hem 6s de hemde 7 de aldigim gibi duruyodu kilifla kullandim jelatinle kullandim aldigim gibi duruyodu ve güzel fiyatlara elden cikardim şuan 8 plus var yine jelatin yaptim 1 yil oldu halen yeni aldigim gibi ciziksiz kiriksiz bi şekilde kullaniyorum işin özeti aldiginiz ürünün kiymetini bilmeden sormadan soruşturmadan nasil temiz kullanirim düşüncesi olmuyo kullan gitsin diyosunuzdur ayrica ekrandaki ölü pikseller kullanm ile alakali olabilir düşürmekle alakali olmabilir şuana kadar karşima cikmadi ciksa da elden cikartmaniz lazimdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çinliler piyasayı resmen ele geçirdi. ekran kasa oranı olayını aştılar, pil olayını aştılar. Hatta çoğu çinli kendi hızlı şarj teknolojisini kullanmaya başladı. Ve tüm bunları, samsung ve apple gibi piyasanın ağır abilerinin sattığı cihazların yarı fiyatına satmayı başardılar.

Son yıllarda xiaomi gerçeği ile karşılaştık. Bu özelliklerin aslında ne kadar ucuza satılabildiğini kanıtlamış oldu. Daha sonra huawei geldi. Arayüzün ios gibi kasmadan, teklemeden aylarca kullanılabileceğini gördük. ÜStelik öğrenen arayüz ile telefonun, sahibinin davranış şekillerini anlayarak, ona göre güç tüketimini ayarladığına şahit olduk.

Daha sonra meizu ile ekran teknolojisinin samsungtan bile ileri seviyede kullanılabildiğini gördük.

en son oppo ile delikli ön kamera tasarımını ve kasada renk geçiş efektinin nasıl mükemmele yakın yapılabileceğini gördük. Oppoyu elime alıp inceledim, kullandığım note 8den hissiyat anlamında hiçbir aşağı kalır yanı yok. Arayüz çok daha akıcı.

Velhasıl, apple ios yani yazılım satıyor. Samsung ise kalem satıyor. Bu iki unsur, şirketleri taşıyıcı bayrak yapıyor. Diğer modellerde ise kan kaybı devam edecektir.

• Valla ben artık uğraşamam iphone 8 alsak hızlı sarja ayrı dünya para verice 3500 4000 segmentinde adam akıllı cihazlar var bu arada kronik sorun yok demiş arkadaşın biri apple’ın türkiyede tüm telefonların tamir gördüğü fabrika gebzede bulunmakta ve bende orda yaşamaktayım çalışan bir çok arkadaşım var ekranda ölü pixel ve soyulmadan bir ton cihaz geliyormuş ölü pixel ardarda veriyorsa bu kronik sorundur

• 6s de kasa soyulması ilk kez duyuyorum.
  • İlginç

• 6s de kasa soyulması veya boya atması kronik benim bir cihazım değişti fakat garantiden gelen telefon daha beter soyuldu. Alıp satmadığım için pek sorun yok fakat kozmetik olarak hoş durmuyor

• 4 kere ekran değişimi niye yaptırdınız ?
    3 kez aynı sorun yaşanınca para iadesi veya komple cihaz değiştirtseydniz keşke
    ekran en son ne zaman değişti? 6 ay garantisi var.parçaların
  • 6 ve 6s'te pil, kozmetik ve soğukta kapanma sorunlarına ben de şahit oldum.
  • 6s te dediklerinizi gördüm hatta benim cihazımda da kasa soyulması olmuştu biraz garantiden cihazım değişti /başka sorunlarda vardı) gelende ne bir batarya problemi ne başka bir şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Dogrudur 6-6s-7 gibi kasalarda boya atmasi mevcut sirf bu yüzden 10 tl jelatin kaplama alip kullanirdim gram boya atmasi lekeler yaşamadim hem 6 da hem 6s de hemde 7 de aldigim gibi duruyodu kilifla kullandim jelatinle kullandim aldigim gibi duruyodu ve güzel fiyatlara elden cikardim şuan 8 plus var yine jelatin yaptim 1 yil oldu halen yeni aldigim gibi ciziksiz kiriksiz bi şekilde kullaniyorum işin özeti aldiginiz ürünün kiymetini bilmeden sormadan soruşturmadan nasil temiz kullanirim düşüncesi olmuyo kullan gitsin diyosunuzdur ayrica ekrandaki ölü pikseller kullanm ile alakali olabilir düşürmekle alakali olmabilir şuana kadar karşima cikmadi ciksa da elden cikartmaniz lazimdi..
    Jelatin kaplama dediğiniz nasıl bir ürün, link verme şansınız var mı?
  • 4200 e note 9 aldım 5650 ye note9 u samsunga verip ( samsungun kampanyası var) sıfır s10 aldım. Telefon 5150 ye geldi. Ve harbiden güzel telefon. Müthiş. 10 bin tl ye kıyıp nasıl iphone xs alıyorlar anlamıyorum.
    Bir ios yazılımı ve arkadaki ısırılmış elma resmi bu kadar edermi ya ilginç

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt

Şeffaf jelatin .. şuan kullaniyom ama 10 tl almiştim ön ekranda jelatinliydi ama onun yerine kirilmaz ekran vurdum..

Bundan sonra apple’ın hiç bir ürününü kullanmayacağım

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Note 9 kaça aldin kaça sattin s10 kaça aldin kisacasi şuana kadsr ne kadar cebinden cikti note 9 dan itibaren..

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Note 9 neyi yapamıyordu da S10 aldın? Senin gibi gereksiz yere para harcamayı seven birinin iPhone’a 10 bin verilmesini eleştirmesi absürt olmuş. Ben 3.5 yıldır 6s kullanıyorum. Başına bir şey gelmediği sürece ve güncelleme aldığı sürece de değiştirmeyi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.