Şimdi Ara

Bundle, Google tarafından yılın en iyi haber uygulaması seçildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerli imkânlarla geliştirilen Bundle Haber uygulaması bir yeni başarı daha elde etti. Google, geçtiğimiz hafta 2017 yılının en iyilerini açıkladı. Bundle, 7 farklı kategoriden 36 uygulamanın girdiği listede yılın en iyi uygulamalarından birisi olarak gösterildi.

Bundle, “En İyi Günlük Yardımcı” kategorisinde en iyi beş uygulamadan biri olarak listelendi. Uygulama daha önce App Store ve Play Store tarafından birçok farklı yerel mağazada "En İyi Uygulamalar" arasında gösterilmiş ve Google tarafından Editörün Seçimi ünvanını elde etmişti.

Uygulamada 17 Ülkeden 8000'in Üzerinde Haber Kaynağı Bulunuyor

Toplam 1,5 milyondan fazla indirmeye sahip Bundle, 17 ülkeden 8000'in üzerinde haber kaynağına sahip. Bundle'ı Android cihazlarınız için buradan, iOS cihazlarınıza da buradan indirebilirsiniz.

• Bencede hak ediyor, kullanıp memnun kaldığım tek haber uygulaması.
  • Keşke diğer en iyi uygulamaları da (kalan 4 uygulamadan bahsediyorum) listeleseydiniz :)

Ayrıca Bundle gerçekten güzel bir haber programı, aktif olarak kullanmaktayım.

• Bundle daha da fazla değeri hakediyor. Umarım yükselişini sürdürür.

• Sonuna kadar hakediyor. Çıktığı günden beri kullanıyorum. Ana ekrana attığım ender uygulamalardan :)

• Ben de herkese öneriyorum, çok kaliteli...

• Ben Google'ın Haberler ve Hava Durumu uygulamasını kullanıyorum, gayet memnunum.

Bu ikisini de kullanan varsa aradaki farkı açıklayabilir mi? Olmadı ben de Bundle'a geçeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Ben Google'ın Haberler ve Hava Durumu uygulamasını kullanıyorum, gayet memnunum.

Bu ikisini de kullanan varsa aradaki farkı açıklayabilir mi? Olmadı ben de Bundle'a geçeyim.

yerli olması, kullanmanız için yeterli bir neden değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.