Şimdi Ara

bungalov kütük ev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ahşap ın konfor ve rahatlıgını sıcaklığını hissetmek istermisiniz

detaylı bılgıwww.dostahsap.com

bungalov kütük ev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostmobilya -- 23 Kasım 2016; 22:0:57 >

• Selamlar hocam..Bende Antalya'da yerli yabancı gayrimenkul satışı ile ilgileniyorum.Talep olduğu taktirde sahile,yaylalık yerler vb alanlara düşünüyoruz.Farklı şehirlerde olduğu için yüz yüze görüşme şansımız malesef yok.O açıdan bu tarz evlerde dikkat edilmesi gerekenleri kısaca bilgilendirebilirseniz hem genel manada hemde almayı düşünen kişileri bilgilendirici olacağına inanıyorum.Son olarak naçizane görüşümü söylemek isterim.Günümüz sosyal medya yada internet üzerine kurulduğu olduğu için ve eski bir web master olarak sitenizi profesyonel kişilere tekrar yaptırmanız yönünde olacaktır.İşinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın malesef ki benim gibi farklı şehirlerden kişiler olumsuz düşünebiliyor.İyi çalışmalar bol kazançlar
  • merhabalar

öncelikle yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim

ahşap bungalov evler için ideali ağaç seçimi (her ustanın farklıdır dusuncesı) kimi usta ladın yumşak daha iyi der kimi köknar ser daha dayanıklıdır der benım kanatımde yerli çıralı çam biraz budaklı olur ama paraya kıyıldımı ekstrası biçilmiş kaptandır neden denirse çirali çam yaglıdır (çıra) reçinelidir güneşe ve yagmura dayanıklıdır asıl su vardır halk arasında agac yagmurda şisermi ağaç yagmurda bozulurmu? aslında yağmur ağacı bozmaz yağmur ağacı ıslatır ağırlaştırır ama kötü etken güneştir ağaç yagmur yada sudan sonra güneşe maruz kaldığı için güneş ışınları ağacı kurutur ve bırden işin yollayıp kuruttugundan ağacı catlatır ve işlemesine sebep olur ve buda defalarca oldugundan agaç bozulmaya başlar bu ladınde yumsak oldugundan cok olur çıralı yaglıdır bu işleme daha dayanıklıdır ve bandırma sistemli emperye olursa ağaç ve metre kareye gore kalınlıgına gore en az 3. gun tutulursa emperyede bu agac cok dAYANIKLI hal alır izocam (taş yunu) konulmaaını şiddet ile tafsiye ederim

site için önerinizi dikkate alıyorum ve bu uarınız ıçınde cok tesekkur ediyorum

saygı ve sevgilerim ile........

• Bilgilendirme ve ilginiz için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar sevgilerle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.