Şimdi Ara

bunları birleştirecek delikanlı aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum yeri değil ama acilen yapmam gerekiyo yarım saattir uğraşıyorum olmadı resimdeki iki tane bölünmemiş alanı nasıl birleştiririm
     bunları birleştirecek delikanlı aranıyor

• Bak orda seçili bölümü silmek için Dye basın diyo. Bas D ye.
  • bastık ama olmuyo sizce bu normal bi durummu
  • quote:

Orjinalden alıntı: matriks

bastık ama olmuyo sizce bu normal bi durummu

HDD farklıysa olmaz. Aynı harddiskte olsalardı bölümlenmemiş alanlar birleşirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 28 Temmuz 2008; 20:49:33 >
  • quote:

bastık ama olmuyo sizce bu normal bi durummu

Tüm bölümleri silmeniz gerekiyor. Öyle de olmuyor ise ya birden fazla HDD niz var ( Yok artık. ) ya da bir acayiplik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 29 Temmuz 2008; 9:49:45 >
  • tek hdd var anlamadım nası iştir bu ya diğer bölümü silemem dosyalar orda şeytanların benimle uğraşacağı tuttu
  • quote:

tek hdd var anlamadım nası iştir bu ya diğer bölümü silemem dosyalar orda şeytanların benimle uğraşacağı tuttu

Diğer bölümü silmezsen birleşmez. Yani en azından kaç yıldır bende hep böyle oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D ye basınca bilgisayar silmeeemmm mi diyo ne diyo.[] Belki L ye bas filan diyodur.
  • ordaki 3 ünüde D ye basarak silmeye calistinmi kardeş yoksa sadece alttaki 2 siylemi urasiyosun
  • ii de o 3. bölümü silmese bile 2 bölümlenmemiş alan yazan yer tek bölümlenmemiş alan başlıgı altında gözükmesi gerekmez mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

tek hdd var anlamadım nası iştir bu ya diğer bölümü silemem dosyalar orda şeytanların benimle uğraşacağı tuttu

Diğer bölümü silmezsen birleşmez. Yani en azından kaç yıldır bende hep böyle oluyor.

Birleşir yaw niye birleşmesin. Ben hddlere 4 işletim sistemi kurarım aynı zamanda 2 depom olur. Kafama göre keserim biçerim paşa paşa uygular herzaman.

• sağolun arkadaşlar neresine bastıysam olmadı.fazla inatlaşmadan mevcut bölüme kurma kararı verdim
  • işletim sistemi sanırım birim 1 e yüklü..partion magic adlı programla birleştirmeyi deneyin..ancak işlem yaklaşık 1-2saat sürüyor..yani aynı yerde kalınca gösterge takıldı sanmayın..
  • quote:

sağolun arkadaşlar neresine bastıysam olmadı.fazla inatlaşmadan mevcut bölüme kurma kararı verdim

Sen esc ye bas çık. Sonra biosa girip F5 yap. Sonra ne kuracaksan cd dvd takıp tekrar dene. Onlar silinir de birleşir de merak etme.
  • hdd çıkarıp başka bi sisteme tak tanıt sora tekrar kendi sistemine takarsın umarım işe yarar
  • Birleşmiyor onlar arkadaşım,beninmde oldu geçen gün diğer bölüme windows kur windowsta birleşirler
  • ard arda olmadıkları için birleşmiyorlardır.

partitionları sıralı olarak a, b ve c diye düşün senin dosyalar b de olsun. a ve c boş ama aralarında dosyalar var. o yüzden birleşmez. full herşeyi silersen tek parçada birleşirler.
  • Hdd Sata İse Portları Değiştirmeyi Deneyin Birde Biosda Boot Hdd Edin Belki İşinizi Görebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.