Şimdi Ara

BUNLARI TAKSAM SOĞUTURMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epox anakartın içinden çıkan resimdekilere benzer soğutucularu ekran kartının üstündeki çiplere taksam iyi olurmu?

leadtek px 6600 gt tdh extreme kartım boş 50 oyunlarda 60 derece civarı.

• hıc bır pohk olmaz sogutmaz zannetmıorum
  • 50 oyunlarda 60 derece civarı nedemek bi mesajında da bunu yazdın herhalde yanlış yazdı dedim.
    Ne demek o ben anlamadım ?
  • bu kartlar çok ısınıyor ya kasa kapağı kapalıyken oyunlarda 70 dereceyi geçiyor.
    ve ekranda grafik bozulmaları oluyor.Kapak açıkken sıcaklık oyunlarda 60 derece civarına iniyor..
    Kasa havalandırmasına dikkat etmek gerekiyor.O çiplerin yapacağı soğukluk 1-2 dereceyi geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_oNe -- 3 Ağustos 2005, 13:46:19 >
  • boş(windows ortamında) 50
    oyunlarda 60
    demek

quote:

Orjinalden alıntı: YVolkan

50 oyunlarda 60 derece civarı nedemek bi mesajında da bunu yazdın herhalde yanlış yazdı dedim.
    Ne demek o ben anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallistA_fb -- 3 Ağustos 2005, 14:01:48 >
  • Hiç yoktan iyidir . Bence ramlerin üzerine uygulayabilirsin .
  • Bende düşündüm ama oc filan yok şimdilik. Ve en fazla ısınan ekran kartı oyüzden ona bi çözüm arıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: i3attery

Hiç yoktan iyidir . Bence ramlerin üzerine uygulayabilirsin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: BallistA_fb

Epox anakartın içinden çıkan resimdekilere benzer soğutucularu ekran kartının üstündeki çiplere taksam iyi olurmu?

bnce olur...bir arkadaşim aynısından kullaniyor... 5 derece fln azaltmiş sicakliği
  • tam hatırlamıom ama kartta zaten soutucu yokmuudu ramde yoksa nie bekliosun derim warsa ne uraşıosun derim(aman aman bişi olmaz gibime gelio)
  • hadi ya 5 derece çok iyi walla.

quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

Orjinalden alıntı: BallistA_fb

Epox anakartın içinden çıkan resimdekilere benzer soğutucularu ekran kartının üstündeki çiplere taksam iyi olurmu?

bnce olur...bir arkadaşim aynısından kullaniyor... 5 derece fln azaltmiş sicakliği

• tak tak bencede yok zaten baktım ii olur stabilite arta
  • iyide onlar ram sogutmak ıcın islemcinin sıcaklıgını pek etkılemez yanı ama ramlere daha da bi o\c yaparsın onlarla
  • Burada nasıl takılacağını gösteriyo arka tarafınada yapıştırıyo adam. Acaba sakat bi durum olurmu ramlerin arka tarafına plastik yere taksam? Daha 1 haftalık kart tırsıyorum biras haliyle :)
    http://www.dijitalcenter.com/content_files/prd_images/Zalman/ZM-RHS1.swf
  • dıkkatlı bı sekılde yapıstır bıseycık olmaz korkma
  • Tek tarafa taktım arka taraflar müsait deil. Arkadaşın dediği gibi gpu ısısında bi düşme olmadı ama hiç yoktan iyidir
    quote:

Orjinalden alıntı: t3

iyide onlar ram sogutmak ıcın islemcinin sıcaklıgını pek etkılemez yanı ama ramlere daha da bi o\c yaparsın onlarla
  • o ramsinklerin üstüne doğru bi fan hava üflemeli ki onlar bişe yarasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty17

o ramsinklerin üstüne doğru bi fan hava üflemeli ki onlar bişe yarasın...

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.