Şimdi Ara

Bunların Amaçları Ney (O_o)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Her Maradona Gittigim de Bunların Ayrı Ayrı Versiyonlarını Goruyorum

Amaçları Ney Acaba ?

• Koxp Koxp Koxp

Gb Gb Gb

Para Para Para

Acıklayıcı oldumu
  • Türkiyeye Gb satan çinliler
  • ben internet cafeye 1 saat gitcek para bulamıorum bunlar 8 kişi butun gun orda duruolar
  • hepsi 8 kişi lard orc görevii yapıorlar hani o spolierda vurdukları dolmayan seri skille seri seri30 tane kesiyorlar satffları seri seir alıp sonra resimdeki gibi satıca satıyorlar sonra lvl atlayanıca görev kaybolduğu için topluca ölüp lvl düşüyolar görevi tekrar tekrar alıp yapıolar ve gb oluyor
  • ben deminden hepsi lwl talarken gördüm süper iş yapıyolar valla
  • bu da pathosdan bir resim

Bunların Amaçları Ney (O_o)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LookMySmile

hepsi 8 kişi lard orc görevii yapıorlar hani o spolierda vurdukları dolmayan seri skille seri seri30 tane kesiyorlar satffları seri seir alıp sonra resimdeki gibi satıca satıyorlar sonra lvl atlayanıca görev kaybolduğu için topluca ölüp lvl düşüyolar görevi tekrar tekrar alıp yapıolar ve gb oluyor

Kaça satılıyor ki Staff ?
  • magelerinki ucuz ama seri skill olduu için baya para kaznıyorlar 215 yada 190 mı ne
  • Ordu Malı Namusundur Gözün gibi KORU
  • bunlar 35-38 küsür lwl de açılan viper staff +3 görevini yapıyolar bu staflar pre varsa 320 k dı sanırım o civarda bişeye satılıyor

bende yapmıştım üyelik açılınca vediği 3 günlük pre ile 10 m yapabilmiştim bu görevle kısa sürede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 11 Mart 2008; 21:58:12 >
  • Onlar 8 makinadan oynamıyorlar onlar 1 makınadan 8 tane knight aca biliyor bu tukıyede yoq ama Japon Kodada Şait oldum Warcarft oynayanlarda bilir 1 makinadan 2-3 carı yonete bılırler
  • yaa ben onlarla kanki oldum :D ne zmn shadow seekerlere gitsem bi slm çakıom onlarda bana sln çakıolar ama pez....... hiç sevmem
    çünkü hala +3 cleaver görevimi yapamadımD:
  • koxp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.