Şimdi Ara

bunların ismi nedir? nereden alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ssdyi kasaya takmam için bunlardan lazım.
    yeni ssd aldım ve yerine taktım.ama diğerini de kullanmak istiyorum.
    bunların ismi nedir? nereden alırımbunların ismi nedir? nereden alırımbunların ismi nedir? nereden alırımbunların ismi nedir? nereden alırım

2 şer tane lazım.bu gösterdiğim hdd için ssdye giriş yerleri uymuyor, bana ssd için olanı gerekli.

• Kasada SSD nin alt kısmındaki vida yerlerinden herhangi bir yere denk getirip tutturabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimlerini bilen yokmudur? veya internette bu ürünün bir örneği?
    online sipariş vermek istiyorum.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    vida yerleri uymuyor,girmiyor ssdninki daha küçük kalıyor.
  • Kasanız nedir?
  • bunların ismi nedir? nereden alırım bunların ismi nedir? nereden alırım

Sorunuzu anlamadım, fotoğraf çektim. Daha açık gözüksün diye fotoğrafını çektiğim klips mi artık ismi neyse şu an zaten bi ssdye takılı, diğeri ise hdd için ikinci ssdye uygun değil. Takmam lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kasanın modelini sormuştum. Şu tarz aparatlar işinizi görür mü?

www.hepsiburada.com
    S-Link Sl-Ssd15 Ssd Disk İçin Pc Kasaiçi Hdd Yuva Kasası Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-ssd15-ssd-disk-icin-pc-kasaici-hdd-yuva-kasasi-p-BSUCZLKPC-9596

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Akasa 5.25" Multi-Fonksiyonel 2.5"/3.5" SSD / HDD Dönüştürücü Aparat (AK-HDA-05)
    https://www.teknobiyotik.com/akasa-5-25-multi-fonksiyonel-2-5-3-5-ssd-hdd-donusturucu-aparat.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam bu kızaklara baktım bunlardan değil fotosunu attıgımdan ssdnin vida yerlerine takıp fotoğraftaki yere sürüklüyosun o takılıyor. Sadece 1 ssd için koymuşlar kasanın içine orayı 3leyebilcek kapasitede olmasına rağmen.
    Kasanın modelini bilmiyorum, ben almadım 2014 sonu vatandan alınan bir kasa olması gerek. İsmi XIGMATEK ama modeli yazmıyor üzerinde.

• Buldum, kasa bu tamamen aynısı.

• SSD mekanik birşey değildir, bir yere takman sabitlemen gerekmez, kasa içinde boş bir yere sallandırabilir veya koyabilirsin.
  • En iyisi birkaç tane zip-tie plastik kelepçe alıp kasanın içine bir yere iyice sabitlemek. Hdd olsa sıkıntı olabilirdi ama ssd de hiçbir sıkıntı çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin için araştırdım, buldum. Aradığınız şey HDD rails. Google görsellere baka bakabilirsiniz -> TIKLA

Bunlar standart mıdır yoksa her firma kendisine özel mi üretiyor bilmiyorum.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.
  • Resimdeki aparatın adı hdd kızağı.Zalman Z serisi kasa hdd kızağına benziyor.
    Her kasa üreticisinin modele has hdd kızağı olur..Belirli bir standardı yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.