Şimdi Ara

BÜNLEYERE MOTİVASYON BASIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [DHTUBE=https://www.youtube.com/watch?v=UaCuZzK6r4o]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurshunzeplin -- 12 Ocak 2019; 16:47:29 >

• motivasyonum %97 de şuan. %100 olmadan ders çalışamam. Nasıl %100 yaparım hocam. Bir de motivasyonum %100 olduktan sonra motivasyonum ya düşerse diye düşünmeye başlıyorum hemen ve geri %97 düşüyor. Sonra ya motivasyonumu %100 yapamazsam diye düşünüyorum bu sefer %94 düşüyor motivasyonum. Bak bu yazıyı yazdım ve stres oldum şuan %97 olan motivasyonum %94 e düştü. Hayır motivasyonsuz ders de çalışılmaz ki. Bak %91 düştü off!! hani motivasyonum artacaktı? Offf bak yine düştü şuan %84. Türk lirası bile böyle düşmedi be. Neyse gideyim de videoyu açayım. Bak aklıma bir şey geldi ya videoya tıkladığımda internet elvermezse ve izleyemezsem ve motivasyonumu yükseltemezsem off yine motivasyonum düştü. şuan %70 motivasyonum. .. Devam ettirebilirsiniz gençler :)
  • Motivasyondan once sen once Turkce bas buyne ne lan
  • Kimi Matias Raikkönen kullanıcısına yanıt
    15 net yabiom
  • kurshunzeplin kullanıcısına yanıt
    takldım yav ciddiye alma rocky i bende severim ama alt yazı tavsiye ederim
  • Kimi Matias Raikkönen kullanıcısına yanıt
    Galbimi gırdın gıral
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

motivasyonum %97 de şuan. %100 olmadan ders çalışamam. Nasıl %100 yaparım hocam. Bir de motivasyonum %100 olduktan sonra motivasyonum ya düşerse diye düşünmeye başlıyorum hemen ve geri %97 düşüyor. Sonra ya motivasyonumu %100 yapamazsam diye düşünüyorum bu sefer %94 düşüyor motivasyonum. Bak bu yazıyı yazdım ve stres oldum şuan %97 olan motivasyonum %94 e düştü. Hayır motivasyonsuz ders de çalışılmaz ki. Bak %91 düştü off!! hani motivasyonum artacaktı? Offf bak yine düştü şuan %84. Türk lirası bile böyle düşmedi be. Neyse gideyim de videoyu açayım. Bak aklıma bir şey geldi ya videoya tıkladığımda internet elvermezse ve izleyemezsem ve motivasyonumu yükseltemezsem off yine motivasyonum düştü. şuan %70 motivasyonum. .. Devam ettirebilirsiniz gençler :)
    Hani daha kısa ve daha net laf soksaydın hangi deheli bunu okuyup beğenecek şimdi

• GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    paragraf kas biraz bir şey olmaz.
  • GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    Okundu ve beğenildi, problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunlumo

Okundu ve beğenildi, problem yok.
    İşte aradığımız performans bu böyle tak yapıştıracaksın 50 tane cümle kurmaya ne gerek var

+1

lunlumo
  • kurshunzeplin kullanıcısına yanıt
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Baraj altı kalacaksın motivasyon 0 landı
  • Teşekkür ederim hocam, başlığı gördükten sonra Türkçe çalışmak için bir motivasyon geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.