Şimdi Ara

Buradaki bir arkadaş demişti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar windows 10 haberlerini duyunca 3-4 ay önce lumia 930 almaya karar vermiştim ve geçenlerde bi tane sıfır denk geldi ve aldım kasım sonu veya aralık başında windows 10 kararlı sürüm gelecek diye iyice heveslendim ve aldım, kasım bitti ve burada bi konuda bi arkadaş bi yorumda bulunmuştu ve dediğide doğru çıktı bana göre

şöyle ki;

aralığın başıydı dediki "boşuna beklemeyin arkadaşlar adamlar windows 10 lu yeni telefonlar 950 950xl 550 piyasaya çıkmayana kadar kimseye dağıtmazlar windows 10 u, bu satış stratejisidir. Yoksa dağıtsalar kimse gidip almaz yeni telefonu" ve bu dediğide çıktı hepiniz bildiği gibi bazı telefonlar için yayınlanacak windows 10 u şubata ertelediler.

Hı bu saatten sonra kim gider 2250 2500 950 950xl alır onu bilmem

yeni telefonların şubatta piyasa çıkması da adamın tahmini kanıtladı bence, o arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama adama helal olsun o adamla ticarete girilir valla... :D

hislerimde genelde çok yanılmam ama bana öyle geliyor şubat ayından sonraki 3 ayda mağazada acayip değişiklik olacak gibime geliyor, sanki, inşallah, ... :D

• Lumia 1320 faciasına 850 tl veren biri olarak senin acını tahmin edebiliyorum. Hele benim 850 tl ye içim yanarken seni düşünemiyorum. Allah sabır versin. Sakın pes etme. Hayata küsme. Sabret. Her şey çok güzel olacak ileride. Eğer bu süreç içinde tıbbi tedavi almak istersen prozac'ı öneririm. Lustral kullanma kilo yapıyor. Allahtan başka telefon aldım da ilaçları bıraktım şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930 yine iyi bakmayın siz beterin beteri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaşıyorsunuz siz arkadaşlar. Taktınız şu telefonlara, sabah akşam Windows 10, gelse sanki hayatınız değişecek o zamanda bir sonraki guncellemeyi beklemeye başlayacaksınız...

• Bence çok şık bir telefon almışsın. Takma kafana güncellemeyi.

• En iyisi 700tl bandı telefonlar almak, sonuçta 3000tl lik telefonun getireceği tek şey maddi külfet, yılda 3000tl ye güzel bi tatil yapıp stres atmak varken neden stres yapıyorsunuz.
  • Allah yardimciniz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme? Takma kafana.
    Uygulama marketi zayıf değil mi? Takma kafana.
    O kadar para verdik karşılığını aldık mı? Takma kafana.

Uzar gider.. Al bir iPhone bak keyfine karşim.

• 500 liraya almıştım 620yi ilk çıktığında. Çok ısrar etmiştim 920 için. İyiki de almamışım

• X30lu seri kullananlar olarak yine şanslıyız ilk nesil kullananlar ne yapsın en geç onlara gelecek.
  • Windows Phone 8.1 de de aynısı olmuştu ilk önce 8.1 li cihazlar piyasaya sürülüp sonra diğer eski cihazlar için dağıtıma başlanmıştı.ben de Windows Phone kullanıcısıyım Windows Phone 10 nu uzun zamandır bekliyorum ekim kasım deniyordu aralık oldu sonra ocak-şubat oldu valla beklemekten baya sıkıldım htc 8x kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Windows Phone 8.1 de de aynısı olmuştu ilk önce 8.1 li cihazlar piyasaya sürülüp sonra diğer eski cihazlar için dağıtıma başlanmıştı.ben de Windows Phone kullanıcısıyım Windows Phone 10 nu uzun zamandır bekliyorum ekim kasım deniyordu aralık oldu sonra ocak-şubat oldu valla beklemekten baya sıkıldım htc 8x kullanıyorum

Şubat-Nisan olur Nisan-Mayıs olur. Olurda olur Microsoft için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Güncelleme? Takma kafana.
    Uygulama marketi zayıf değil mi? Takma kafana.
    O kadar para verdik karşılığını aldık mı? Takma kafana.

Uzar gider.. Al bir iPhone bak keyfine karşim.

Valla ben o parayı ip.. ye vermeyi göze alamadım, gittim 2350 ₺ ye çok beğendiğim ve araştırdığım havalı bir pcp aldım, o paraya telefon alıp cebimde gezdireceğime takarım sırtıma dere tepe oksijen, spor, hobi vs. gezerim dedim. Tabi bu benim görüşüm, wp 1320 dursun cepte, ne halt ederse etsinler ister güncellesin kendini geliştirsin, ister milleti kandırıyorum sanıp yerin dibine batsın, elimdeki 8,1 i alacak hali de yok ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 1 Ocak 2016; 14:24:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz burada 2017 diyoruz... Bazıları yok öyle ÅŸey mi olur diyordu. Microsoft varsa olur.

• 620 liraya Lenovo A7000 aldım,eksin berbat bu arada...Eksideck'i ve Glance'i özledim (Lumia 1320 kullanıcısı)

Not:1320'nin sadece tuş sıkıntısı var bana göre çok beğendiğim bir telefon...

• O zaman neden geçtin
  • Çok haklısınız. Ben de 1520'ye canım sıkıldıkça Windows 10 yükleyip 8.1'e dönmeye başladım.

Microsoft'a ne denir bilmiyorum

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Bu da guncellemeden ümidi kesmis, bardağın dolu tarafından bakmaya çalışan bir psikolojinin yorumu.W8.1 neye yetmiyor yav boşver guncellemeyi amaan (!)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    İyimserliğin sonu yok tabi.

• Güzel kafa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.