Şimdi Ara

Burak Kılanç ne saçmalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sınav sonuç belgelerinizdeki başarı sıralarınız konusunda endişelerimiz büyüyor...

Burak Kılanç ‏@burakkilanc

Bazılarınız çok mutlu olmuş ve pembe bir gözlük takmış olabilir. Bir süre beklemenizi öneriyorum.

Değerli arkadaşlar, verilerde anlayamadığımız noktalar var. Anlamaya çalışıyoruz... Sadece ben değil, pek çok ilgilide aynı görüş var.

Bekleyelim biraz arkadaşlar.

hayır bunu daha çok kanala çıkıp pirim yapmak için mi yapıyor böyle kafaları bulandırmasın.yarım yalamalak sevindiyorlar adamı

• hele dur dedikleri yanlış çıksın göstereceğim ben ona!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger bi hata cikmazsa o kilancin 7 sulalesine varya bir ogrencinin duygularylaa oynamak ne demek sorariz hesabini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PRİM YAPMAYA ÇALIŞAN TİPTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. GEÇEN SENE ABBAS GÜÇLÜ BU SENE BU. ARTIK HER SENE Bİ TİP ÇIKAR BÖYLE.
  • eğer hata çıkmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifane377 -- 20 Temmuz 2012; 15:24:51 >
  • İyi de adama laf ediyorsunuz da sizce de sıralamalar fazla iyimser değil mi ?Çoğu kişi onun gibi düşünüyor şuan.Ama umarım bi yanlışlık yoktur sıralamalarda.
  • sıralamalar iyimserde herkesin iyimser ne yanlışlığı sınav zorluğu düşürmüş işte puanları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

İyi de adama laf ediyorsunuz da sizce de sıralamalar fazla iyimser değil mi ?Çoğu kişi onun gibi düşünüyor şuan.Ama umarım bi yanlışlık yoktur sıralamalarda.

2010-2011 puanlarına bakın bakalım.o zaman sistemde değişmemişti ama yine dağlar kadar fark var.
    bu sene hem daha zordu hemde 0.12ye geçildi
  • quote:

İyi de adama laf ediyorsunuz da sizce de sıralamalar fazla iyimser değil mi ?Çoğu kişi onun gibi düşünüyor şuan.Ama umarım bi yanlışlık yoktur sıralamalarda.

o bir abbas güçlü 2 klasik prim çabaları
  • 2-3 öğrencisinin puanını öğrenmiş bu nasıl oluyor diye düşünüyor puanların onun beklediğinden fazla düştü olan bu yanlışlık olmaz bu saatten sonra bu kadar büyük bir hata çıkmaz
  • Hata falan yok rahat olun. İsteyen bu yılki sınavın istatistikleriyle geçen yıl ve önceki yılı karşılaştırsın. Zaten fark apaçık ortada. Bu yılki sınav genel olarak 2010 ve 2011'e göre zordu. Okul puanının 0.15 yerine 0.12 katsayısı ile eklendiğini de düşünürsek sıralamalar normal
  • Herkesin sırası 'iyimser' olunca sorun olmuyor bence...İyimser neyse
  • benim gibi biri olmaya çalışıyor, ama zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli kebap

quote:

2010-2011 puanlarına bakın bakalım.o zaman sistemde değişmemişti ama yine dağlar kadar fark var.
    bu sene hem daha zordu hemde 0.12ye geçildi

Umarım yanılıyordur hocam inşallah bi aksilik çıkmaz.
  • beyler şaka maka mf puanları sıkıntılı duruyor.... açıdan bakıyorum bayağı fark var.. okadar da - düşmemesi lazım (tm ciyim) (hamda 50 puan fark ediyor ?!?!?!?!) bunu istatistiksel olarak açıklayabilecek birileri var mı? yani 50 puan kadarda standart sapma olabilir mi? ben yanlış bakıyor olabilir.. inş birşey yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekiii -- 20 Temmuz 2012; 15:33:48 >

• Tv 24 de başladı.
    saçmalıyor...
  • Bende çok şaşırdım sıralamama 100k beklerken 55 geldi Dediği gibi bişey çıkarsa ösym ye intihar saldırısı düzenlerim bunca zaman psikolojimizi alt üst ettiler zaten beklemekten bide böyle bi yanlışlıkla sonuç açıkladıysalar..
  • beyler diploma notum 60 sıralama beni ygsde 4 de sözelim 40 k geri atmış sizce hata varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 20 Temmuz 2012; 15:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekiii

beyler şaka maka mf puanları sıkıntılı duruyor.... açıdan bakıyorum bayağı fark var.. okadar da - düşmemesi lazım (tm ciyim) (hamda 50 puan fark ediyor ?!?!?!?!) bunu istatistiksel olarak açıklayabilecek birileri var mı? yani 50 puan kadarda standart sapma olabilir mi? ben yanlış bakıyor olabilir.. inş birşey yoktur

50 Puan az mı çok mu gözuküyor?

• Puanım tam hesapladığım gibi geldi ama sıralama tahmin ettiğimden de iyi geldi. Umarım bi problem çıkarmazlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.