Şimdi Ara

Burak Yılmaz'ın Prim Almadım Yalanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Yıldırım Demirören: Burak Yılmaz 467 bin TL prim aldı! Son 2 maçın primini almadı. Çünkü bu 2 maçta oynamadı! Bunlar dekontlu, kayıtlı!

Nasıl bu kadar rahat bir şekilde kameralara bakarak ve insanların gözünün içine baka baka prim almadım diye yalan söylüyor bu herif? Utanma da kalmamış.

Fatih Terime destek olmalıyız arkadaşlar. Bu oyuncular Fatih hocayı yemeye, yok etmeye çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be isin icine para girince herkesin karakteri degisiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FT'ye bu konuda hak vermemek mümkün değil.

Kulüp takımlarında prim mevzusu olsa anlayabiliriz ama MILLI TAKIMa para icin geliyorsan;

Kralda olsan dunyanin en iyi topcusuda olsan DEFOL..

Yemisim kupasını macini. Ulke lan bu ulke. Tv karsisinda neredeyse sahaya giresimiz gelirken bunlar para icin hucumu kesip kendi kalesine donuyorsa yaziklar olsun.

Bunlara destek veren basinada yaziklar olsun.

Paralı kopekler istedigini kahraman istedigini hain ilan ediyorlar.

• Şu prim olayını kökten kaldırsalar keşke.
  • Dünyanın parasını alıyorlar hala prim peşindeler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedilen 467 maç başına primlerin toplamı, turnuvaya katılma primi değil ah canım kardeşim, kanı kaynayan heycanlı kardeşim

• Burak'a kizmiyorum bende olsam aynisi yaparim bu devirde kimse kimseyi dusunmez menfaatini dusunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

Bahsedilen 467 maç başına primlerin toplamı, turnuvaya katılma primi değil ah canım kardeşim, kanı kaynayan heycanlı kardeşim

Tamam şeker, tatlı ve güzel kardeşim, sen sakin ol yeter, hemen kızma aslan kardeşim

• Prim ne ya milli takima gelene hediyelik anahtarlik kahve kupasi vs verirsin yeter.

Alman milli takiminin cani yok mu primsiz oynuyolar.

Goya milliyetci ulkeyiz. Rezil olduk avrupa basininda turk oyuncular fakir afrikali topcular gibi prim pazarligina giristi diye basliklar atiliyodu yazin.
  • Bi tarafta yıldırım demiroren bi tarafta burak ben burağa guvenmeyi seçiyorum

• saimertug kullanıcısına yanıt
    Demirören bundan sonra prim falan olmayacak dedi.
  • İnsanlar cidden FT ve Demirörene güveniyor mu hala?
  • her ne kadar kendisini sevmesem bile prim konusunda f.t'ye hak vermemek mümkün değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.