Şimdi Ara

Burak Yılmaz vs Karabükspor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• videoyu bile bozmuş
  • Sabri kısmı iyiymiş, trollemiş resmen Burak'ı
  • Sizi 2sene üst üste gruptan çıkaran adama saygısızlık yapiyorsunuz....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam böyle diye 2 sene önce diyorduk ama shalkeyegmsdfkgn ye gol sdknasfon asdf ated tjsdkgsdn qqqraaaaalllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Sizi 2sene üst üste gruptan çıkaran adama saygısızlık yapiyorsunuz....

Dün dündür, bugün bugündür.
  • Burak dunyanin en kotu futbolcusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Bünyamin burak çorman
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ilk sene ok onun golleriyle gruptan çıktık da geçen sene clde gol atamadı nasıl onun sayesinde oluyor.
  • burak'ın performans düşünklüğünün tek nedeni .Kendisini zorlayacak bir futbolcu yok .Yani yabancı sınırı diyebiliriz.Eğer kaliteli bir oyuncu olsa takımda mesela drogba tarzı o zaman burak'ı görürüm işte ben.Çünkü burak formam cepte gözüyle çıkıyor maçlara ee zaten adamın kredisi var o kadar basit.Burak avrupaya gitsin ilk 11 'e giremez o kadar net söylüyorum . Yanına kendini kesecek bir futbolcu gelsin görün o zaman burak'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

burak'ın performans düşünklüğünün tek nedeni .Kendisini zorlayacak bir futbolcu yok .Yani yabancı sınırı diyebiliriz.Eğer kaliteli bir oyuncu olsa takımda mesela drogba tarzı o zaman burak'ı görürüm işte ben.Çünkü burak formam cepte gözüyle çıkıyor maçlara ee zaten adamın kredisi var o kadar basit.Burak avrupaya gitsin ilk 11 'e giremez o kadar net söylüyorum . Yanına kendini kesecek bir futbolcu gelsin görün o zaman burak'ı

Burak Avrupa ya gitti zaten, ilk 11 de oynadı, jeneriklik gol de atıp çeyrek finalin kapısını açtı.

/>

• Ne anlar onlar saygıdan. İnsan olarak kalitelerini belli ediyorlar şu tür videolar ve yorumlarla. Futbolu sadece futbol üzerinden yorumlayamayacak, haftada 90 dakika oynayan bir adama kin besleyecek kadar acizler. Çünkü hayatlarında değerli bir şey yok.
  • quote:

heykelini dikip mi kovduk ne saygısızlığı yapmışız...
  • Bu kadar yeteneksizlik de normal değil yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

heykelini dikip mi kovduk ne saygısızlığı yapmışız...

Süper cevap
    Önce kendilerine baksınlar

• cry a lot.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Ne anlar onlar saygıdan. İnsan olarak kalitelerini belli ediyorlar şu tür videolar ve yorumlarla. Futbolu sadece futbol üzerinden yorumlayamayacak, haftada 90 dakika oynayan bir adama kin besleyecek kadar acizler. Çünkü hayatlarında değerli bir şey yok.

Haftada 90 dakika mecburiyetten oynatiliyor. Akli selim hic bir insan iyi bir forveti varken buraki huc bir mac ilk 11 e koymsmaz.

• Aynen ya saygılı olun bu adama. Baksanıza top kontrollerine, harika.

Genel de top atıldığında koşan yani defanstan seker ise alırım diyen bir oyuncu.

Goldeki payı çok büyük ben eminim ki bilerek atladı topun üzerinden.

Ceza sahasındaki pozisyonda hep çok iyi bir insan olduğundan pas vermeye çalıştı ama olmadı. Dikkat edin arkadaşlarının da atmasını istiyor. Helal gerçekten takdire şayan. Pas yerine ulaşmadı ama olsun düşüncesi güzeldi.

Gerçekten fazla yüklendi herkes. Halbuki sene başında beri açın bakın istatistiklerine, ağzınız açık kalsın.

Bir maçta kötü oynadı diye böyle demeyin lütfen. Kral'a yakışmıyor. Ayrıca kötü oynasa ne olur? Şampiyonlar Ligi'nde daha önce yaptıkları 2 sene yeter bize.

Neyse biraz daha devam edersem iyice gerileceğim. Hala savunuyorsunuz hala hala hala. Asıl size helal olsun gerçekten. Apple fanatiklerine, konsol fanatiklerine kızıyoruz kendi markanızmış gibi savunmayın diye ama yok asıl Burak fanatiklerine kızmak lazım. Açın izleyin videoyu. Aynı örnekler önceki maçlarda da var. Yapmayın, savunmayın lütfen objektif olun.

Tamam sakinim.

• Geçen seneden beri diyorum. Burak, Galatasaray'da yönetimleri hocaları değiştiren bir çeşit zararlıdır. Adam geçen sene 1 metreden yaklaşık 20 tane golü atamayınca kulüp çöküşe geçti. İnsanları sinirlendiren geren bu adam hocaların ve yönetimlerin sonunu getirdi. Bu dediğimde ciddi manada mübalağa yapmıyorum çok ciddiyim. Eğer ki Burak beceriksiz bir topçu olmasaydı geçen sene ve bu sene 1 metreden atamadıklarını atsaydı güllük gülistanlık herşey devam ediyor olurdu..
  • İnsanı eleştirirken saygılı olmak ayrı bir insanı sırf beğenmiyorsun diye belaltı vurup rencide etmek ayrı. Bu ikisini ayırt edip ona göre davranamayan insanlar ise apayrı. Onların sıfatları forum kuralları dahilinde değil.

Ben şu takımdan kimseye kızamıyorum. Çünkü şu genel taraftar profili bir gram fazlasını haketmiyor. Chelsea maçından sonra Drogba sattı diyen onlarca adam vardı. Biriniz de çıkıp adam gibi tepki gösteremediniz. Bence seviye belli. İnsana bakış belli. Kurtarılamaz bir topluluk var. Ben de bu topluluğu yerden yere vurup keyifleniyorum burada.
  • Spectrum7 S kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de hemen hiç bir takımın taraftar profili genel olarak iyi olmamıştır. Galatasaray'da da değişen bir şey yok bana kalırsa. Drogba'ya asla laf etmedim sattı gibi vs. Zaten Brezilyalı olursa bir oyuncu ve çalım atamıyorsa, insanımızın küfür ettiği bir ülkede yaşıyoruz. Bu yüzden genel taraftar profilinden çıkıyorum kendimce. Kurtarılamayan kısım her takımda var çünkü.

Yaptığım da bir saygısızlık görmüyorum. Eleştirdim, belki ağır ama ağır eleştirilmesi gerekiyor. Neden dersen, taraftar ıslıklayınca ''bacağım kopsa da oynarım taraftar böyle yapmasın'' diyen Selçuk ile yine taraftar ıslıklayınca '' onlar da haklı buraya para verip giriyorlar ve iyi bir futbol izlemek istiyorlar daha iyi olmaya çalışacağım'' diyen Hamit de aynı takımda. Kalite farkı belli oluyor. Burak için de durum aynı zamanın da taraftara küfür eden de o çok sevilen Kral(!) idi.

Burak sene başından beri AÇIK ve NET hiç bir şey yapmamıştır. İstediğiniz maçın özetine bakın. Aldığı parayı sonuna kadar hak etmeyen biridir. Selçuk da farklı bir şey çizmiyor.

Evet geçen senelerde iyiydi evet bu ona tolerans tanımamızı sağladı fakat 9 hafta geçti. Bu adam ne yaptı? Kaç hafta tolerans göstermeliyiz? Nerede Burak'a kral diyen arkadaşlar? Neden yorum yazamıyorlar?

Bu adam haftaya 3 gol atsa da ben ümidimi kestim. Şampiyonlar Ligi'nde de harika işler başardı fakat gerisi hiç bir şekilde gelmedi. Yine aynı senaryo olacaktır.

Evet stada giden taraftarları anlamak mümkün değil yani yaptıkları şeyler acınası. Ama herkes öyle değil sonuçta.

Sonuç olarak bu adamı yerin dibine sokmak haklı bir eleştiridir gözümde. Ağır bir eleştiridir ama olması gerekendir.

O kadar laf ettiğim Umut bile daha iyi şuan. Tabii hoca hala arkasında o da ayrı bir mesela ya neyse. Uzun oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.