Forumdaki herkes yalnızlıktan, sevgili bulamamaktan şikayetçi. Kimisi suçu parasızlığa atıyor, kimisi de tipine. Fakat ben ikisinin de yalnız kalmak için bir neden olduğunu düşünmüyorum. Buranın Tinder ya da Bumble gibi bir uygulama olduğunu ve kendinizi 2-3 cümlede tanıtıp, bunu yaparken karşınızdakini etkilemek zorunda olduğunuzu düşünürseniz, buraya ne yazardınız? |
Burası bir 'flört uygulaması' olsa, kendini nasıl tanıtırdın?
-
-
bu tipi ben seçmedim.
-
bu hayatı ben seçmedim.
-
Kaderimle100leshlemedim -
Katılıyorum. Herkes ağlama alışmış çünkü ağlamak harekete geçmekten daha kolay.
-
Konuyu şundan açtım aslında.
Geçenlerde bir arkadaşımla benzer bir konuda muhabbet ediyoruz. Kız 24 yaşında, erkek arkadaşı bunu terk edince Tinder yükledi. Birkaç hafta sonra da bana şikayet etmeye başladı, kimseyi bulamıyorum, eşleştiğim insanlar çok kötü diye. Aslında eski sevgilisi de çok kötüydü ama en azından hayatında biri var diye rahattı.
Profiline ne yazdın diye sordum, boşmuş. Ne yazarsın, kendini nasıl anlatırsın dedim, o da boş. Kız boş çünkü, ne bir hobisi var, ne ilgi duyduğu farklı bir alan. Tek özelliği genç ve güzel olması, o da yavaş yavaş bitecek. Tinder dışında kimseyle tanışamıyor çünkü tek "hobisi" evde dizi izlemek. Kendisi de bunun farkında, hemen evlenecek birini bulayım diye düşünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 31 Ağustos 2024; 16:43:54 > -
sabıkam var belalıyım. şizofrenik deliyim. adrenalin isteyen yazsın -
dokanma evlat,baba yorgun.
-
tr kızlarının hayalini kurduğu erkek
sabıkan torbacılıktan veya adam yaralamaktansa +10 puan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X