Şimdi Ara

BURASI Ne YAAA!!! 2.EL SATIS SİTESİ Mİ? MARKALARIN BAYİLİK SİTESİMİ BURDA KERİZ YOK YÜKSEKFİYATLILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GARANTİLİ D500 FULL KUTULU 400 VERDİM 669YTL GELİSİ VARKEN
    GARANTİLİ MPX220 400 VERDİM FULL KUTULU 700YTL İKEN
    C550 GARANTİLİ 60 VERDİM KUTULU VE DAHA BİRÇOK ÜRÜNÜ ARATIRSANIZ TEYİT ETMİŞ OLURSUNUZ

ADAM GRİYO SİTEYE YAZIYO Bİ KERİZE DENK GELİRSEM DİYE YAAA...SİTE 2. DEĞİL BAZI MARKALARIN BAYİLİĞİNİDE GEÇTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarasan -- 2 Ekim 2005, 18:03:52 >

• selam ,aynen katılıyorum.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş forum kurallarında sıfır ürün satılamıyacağını gösteren hiçbir madde yok
    isteyen gelir istediği malzemei satar bu hep böle oldu...
  • NEDEMEK İSTEDİĞİMİ BAL GİBİ ANLADINIZ RÜTBENİZE BİNAYEN KİBAR KİBAR YAZMAYIN LÜTFENN
  • bal değil pekmez gbi anladık ama kurallarda böle bişey yazmıo kardeş... yapacak bişey yok yani...
  • ama bunun bi adı olsun.nasıl çok düşük para teklif edenler ölücü diyosak.abartı fiyat isteyenlere de bi tepki manasında bişi denmeli.haksızlık oluyo ölücülere
  • Bir adam sattığı mala yüksek fiyat isterse kimse almıyor,böyle olup bitiyor.Ama ölücüler fiyatı düşürdüğü zaman direk malın buradaki piyasasını etkiliyor.Biri gelip "Buna 200 çok,ben geçen 170'e aldım" dedi miydi ondan sonra her 200 isteyene "170'e satan vardı" deniyor.Gidin ikinci el araba piyasasına bakın,aynı yaşta aynı model arabanın biri 15 bin,diğeri 18 bin lira olabiliyor.Gerçi bilgisayar malzemesinde kullanılmışlık bu kadar farketmiyor,ama yine de bazen haksızlık yapılıyor.Bir ekran kartı piyasada 200 liraya satılıyorsa,adam sıfırdan farksızını bazen 150'ye satamıyor.Hiç bir tepki konmasına gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.