Hemen hemen oyun 1 aydır sorunlu biz pre aldıkca da k2 nin bu sorunu düzeltmeye niyeti yok gibi. Oyunu ayakta tutan kısım Türklerdir. k2 yi yönlendirende Türklerdir.
Oyun bozuk olsada pre almaya devam ediyoruz. k2 nin eline para geçtikçe bizi umursamıyacak ki zaten umursamıyolar. adamlar ne zaman para kazanmaz hale gelince ozaman bizimle ilgilenmeye başlıyacaktır.
SADECE PRE ALMAYIN
ve bunu sadece 1 ay yapmanız yeterli,akılları ancak öyle başlarına gelir
+sonsuz çok haklısın kardeş millet artık o kadar bağımlı olmuşki hiç tınlamıolar
Güzel fikir
tam destek cafe ce sonuna kadar böyle bir boykotu destekleriz
gerçekten haklı bu durumda bile pre ye nası para veriyorsunuz anlamıyorum zaten açılmıyo ki girelim emin olun açılırsada girmek hiç sor olmuyor en fazla böle çıkar kaşınıza Bu adamlar bizi çok hafife aldılar biz o kadar da bağımlı değilis
4 senedır oynuoz 70 e yakın 6 7 tane adam kasmısımdır artık işin tıcaretını yapıorum adam alıp satıorum ara sıra gb satıorum ıstenen ıtemı 1 hafta içinde buluorum reel para elıme gectım mı içimden dıorum ne kadar salak adamlar nereye kadar gıdecegı bılınmeyen bı oyun için verdıklerı paradan hbr lerı yok gecen gun İpod aldım reklam olmasında