< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (66. sayfa)
-
-
Kampanya bitti mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BurgerKing in yeni müşteri kazandığını sanmak da iyiymiş.
Açıkçası Burger King değil de Tıkla Gelsin çok iyi müşteri kazandı. Öte yandan çevremde gördüğüm kadarıyla bu kampanya nedenyle bu markaları daha çok tercih edenler oldu ki buna ben de dahilim. Ayda 2-3 kere yiyordum çünkü güzel bir alternatif oluyor. Kaloriyi dengede tuttuğum bir gün zararı olmuyordu.
-
bence de kazanmadı
önceden yemiyordum hiçbirinden
kampanyalı olarak yedim
kampanya bitince direk sildim uygulamayı
getiri aylar önce sildiğim gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yapma be hocam , dışarı çıktığımda hep bu menüden yiyordum belki 20 defa yemişimdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende uzun zamadır fastfood yememiştim hb premium sayesinde arbysten 50 tl xl menü alıyordum başka markaların kampanyaları varmı acaba
-
Kampanya bitti mi arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitti hocam. 15 Mart demişlerdi ama 1 Mart'da bir anda bitirdiler
-
KFC seviyorsanız Gastroclub'dan veya gastroclub iş ortakları (deniz,alternatif bank,oldubil gibi) kfc internet sitesinde geçerli %20 inidirm kodu oluyor. Kfc internet istesinden gel al sipariş verebilirsiniz o kod ile hem ödemelerde restoran kampanyalarına vs de sayılıyor hemde 3 kez sipariş verince 1 adet 70 TL'lik menü bedava oluyor. Üstüne bu şekilde kova + 2 tane hamburgerli bir menü var 86 TL'ye geliyor gerçekten doyurucu kova'nın ismi gamer kova. Kampanyasız veya direkt mağazadan alırsanız fiyatı 190 TL. Cidden 2 kişi doyurucu bir menü bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 7 Mart 2023; 13:22:22 > -
-
hocam oldubil kullanıyorum da gastro sekmesinde kfc göremedim, indirim kodunu nereden alıyoruz acaba
-
Online paket servis ayrıcalığı sekmesinde kfc hocam
Eyvallah sen var ya kralsın.
Ben de şey ekleyeyim faydam olsun. Gastroclub ın ödeme uygulaması var gastropay adında. Kfc'de online siparişlerde gastropay ile ödersen mastercardlara yüzde 20 puan veriyor. visalar için yüzde 30. Bununla birleştirince baya baya ucuza geliyor eyvallah tekrardan. (üyeliğin yoksa ref atabilirim :))
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X