Şimdi Ara

( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.323
Cevap
36
Favori
117.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 66 tl ye tıklagelsin popeyeste 2popchicken 2 içecek patates soğan halkası nugget menü vardı . Mart başı fiyatı 114tl olarak güncellenmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bitti mi

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    BurgerKing in yeni müşteri kazandığını sanmak da iyiymiş.

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Açıkçası Burger King değil de Tıkla Gelsin çok iyi müşteri kazandı. Öte yandan çevremde gördüğüm kadarıyla bu kampanya nedenyle bu markaları daha çok tercih edenler oldu ki buna ben de dahilim. Ayda 2-3 kere yiyordum çünkü güzel bir alternatif oluyor. Kaloriyi dengede tuttuğum bir gün zararı olmuyordu.

• bence de kazanmadı
    önceden yemiyordum hiçbirinden
    kampanyalı olarak yedim
    kampanya bitince direk sildim uygulamayı
    getiri aylar önce sildiğim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir )
  • limonlucif L kullanıcısına yanıt
    Yapma be hocam , dışarı çıktığımda hep bu menüden yiyordum belki 20 defa yemişimdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende uzun zamadır fastfood yememiştim hb premium sayesinde arbysten 50 tl xl menü alıyordum başka markaların kampanyaları varmı acaba

• Kampanya bitti mi arkadaşlar

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

bitti hocam. 15 Mart demişlerdi ama 1 Mart'da bir anda bitirdiler

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

KFC seviyorsanız Gastroclub'dan veya gastroclub iş ortakları (deniz,alternatif bank,oldubil gibi) kfc internet sitesinde geçerli %20 inidirm kodu oluyor. Kfc internet istesinden gel al sipariş verebilirsiniz o kod ile hem ödemelerde restoran kampanyalarına vs de sayılıyor hemde 3 kez sipariş verince 1 adet 70 TL'lik menü bedava oluyor. Üstüne bu şekilde kova + 2 tane hamburgerli bir menü var 86 TL'ye geliyor gerçekten doyurucu kova'nın ismi gamer kova. Kampanyasız veya direkt mağazadan alırsanız fiyatı 190 TL. Cidden 2 kişi doyurucu bir menü bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 7 Mart 2023; 13:22:22 >
  • ( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir )

* Hamburger Sevdamız yine devam ediyor.
    Canı çekenler olur diye buraya da atalım görseli.
    Afiyet olsun. 90 TL ye geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oldubil kullanıyorum da gastro sekmesinde kfc göremedim, indirim kodunu nereden alıyoruz acaba

• hasan105 H kullanıcısına yanıt
    Online paket servis ayrıcalığı sekmesinde kfc hocam

• Eyvallah sen var ya kralsın.

Ben de şey ekleyeyim faydam olsun. Gastroclub ın ödeme uygulaması var gastropay adında. Kfc'de online siparişlerde gastropay ile ödersen mastercardlara yüzde 20 puan veriyor. visalar için yüzde 30. Bununla birleştirince baya baya ucuza geliyor eyvallah tekrardan. (üyeliğin yoksa ref atabilirim :))

• Yemeksepeti başlamış bu ay 125/80 güzel indirim ,ama yeni kullanıcı ilk sipariş dediği yemeksepeti kullanıcısıysa yalan olur 🤷🏻‍♂️ ( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir )

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.