Şimdi Ara

( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
36
Favori
117.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle. İyi alıştık ama güzel gidiyordu varya. Full menü götürüyorduk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitti :(((((((((((((((((((((((((((

• doken kullanıcısına yanıt

Xiaomi Mi 9T

Ancak farklı rom kullanıyorum. SparkOS 13.4 (android 13)

xda-developers forumdan yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertw kullanıcısına yanıt
    Çok güzelmiş harbiden güle güle kullanın :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuanda programda bir sıkıntı mı var indirim uygulanmıyor hiç bir hesaba

Edit 15 mart a ertelendi diye görmüştüm uygulamada ama bitirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 1 Mart 2023; 19:4:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlari zamanında yazsaydın keşke daha erken sonlanirdi uption ile nasil bedava olsun ayrica
    iste herkes abartıyla saldırırsa kusana kadar yedim derse 🤨 ve son olarak aciklardan ekstralara vs ödemeden alınırsa bir de bu gel al değilde şubeden alma acigiyla hersey tamamen bitirildi o zaman emeği geçenlere teşekkürler 👊
    1 tane menu almadım
    B.kingin kampanya yapması artık hayal olur paycellde de bedava menüler vardi zamaninda onu da bitirdiler biraz empatiyle az ile yetinilse simdi bunlari konuşmuyor olurduk 🤔

• doken kullanıcısına yanıt
    Yazi tipinde nasil bir fark var uygulamayı güncelleyin değişiyor onu demis olabilir misin 😏

• quote:

Orijinalden alıntı: 07ENGİNEER

Bunlari zamanında yazsaydın keşke daha erken sonlanirdi uption ile nasil bedava olsun ayrica
    iste herkes abartıyla saldırırsa kusana kadar yedim derse 🤨 ve son olarak aciklardan ekstralara vs ödemeden alınırsa bir de bu gel al değilde şubeden alma acigiyla hersey tamamen bitirildi o zaman emeği geçenlere teşekkürler 👊
    1 tane menu almadım
    B.kingin kampanya yapması artık hayal olur paycellde de bedava menüler vardi zamaninda onu da bitirdiler biraz empatiyle az ile yetinilse simdi bunlari konuşmuyor olurduk 🤔
    Gerçekten sizi engellememek için parmaklarımı yormaya bile uğraşmıyorum düşünün yani o kadar umursamıyorum yazdığınız saçma sapan şeylere cevap vermeye gerek bile görmüyorum zül sayıyorum kendimi çünkü neyse parmaklarım yorulacak az ama sizi bloklamanın vakti gelmiş 👍

• Ucuz diye arada bi yenen şeyi her gün yediyse bazı arkadaşlar bir endokrinolojiye gidip tetkikleri yaptirsin kolesterol yüksek ise sıkıntı❗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 1 Mart 2023; 21:42:38 >
  • @ugurcan96 sanirim kendisine yazıldı sandi genele yazmıştım oysaki artık kim üstüne alınıyorsa alınsın ona da iletirsiniz biraz empati yapın böyle kampanyalarda ömrü uzun olsun istiyorsanız yok ben ne alirsam kâr derseniz de böyle ciğer gelecek mi diye beklenilir 🤨

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 1 Mart 2023; 21:38:42 >
  • Çok güzel kampanyaydı en son cumartesi almıştık cidden 60 TL hakkını veriyordu. Umarım tekrardan gelir 🥹

• Bittimi arkadaşlar kampanya canım çekti gideyim dedimde

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyanın erken sonlanma nedeni Hepsiburada tarafına göre tıkla gelsin ile yaşanan bir anlaşmazlık. Çünkü normal şartlarda 15 Marta uzatılmıştı. Uzattıktan sonra iptal edildi. Konunun sık sık alınmasıyla alakası yok. Kampanyanın amacı o zaten. Talep oluşturmak. Bu kadar talep olmasaydı sen o kampanyanın aylarca sürüceğini sanıyor musun? Hepsiburada müthiş bir ekmek yedi yeni üyelerden. Tıkla gelsin de normalde hayatta yemek almayı düşünmeyen sayısız insandan onbinlerce sipariş aldı. Her ikisi için de oldukça kârlı bir durumdu. Ama bazı şeylerde anlaşmazlık olmuş ne diyelim. Bugün Arbys XL almaya gittiğimde, bittiğini fark ettim. Umarım daha farklı da olsa devamı gelir.

• sloveniano kullanıcısına yanıt
    Asıl bitme sebebi hepsiburada yapılan her satış için tıkla gelsine belli bir ücret ödüyordu ama menü fiyatları o kadar zamlandı ki ilk başta ek ürünlerde indirim kaldırıldı şimdi tıkla gelsin tarafıda zarar etmeye başlayınca ödenen ücretin artması istendi zaten halihazırda 10 lira üyelik satıp her siparişte 2-3 katından fazlasını ödeyen hepsiburada fiyat artırmak istemedi ve tıkla gelsin tarafı özellikle popeyes xl’dan zarar etmeye başlayınca (kazanılan tıkla puanları hesaba katarsanız bazı restoranlarda zarar 10 tl’yi geçiyormuş) program sonlandı.

Popeyes xl zaten tek tavukburger menü (küçük içecek be patatesli) den daha ucuza geliyordu şubatta siz düşünün son yapılan zamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 2 Mart 2023; 13:45:10 >
  • Bugün Hepsiburada Premium'umu iptal ettim, açıklama olarak da sadece istanbul içi yemek kampanyaları olduğunu yazdım.  

• İyi ki bitti ya. Daha da devam etseydi ülser, reflü olacaktım, kilo da alacaktim daha da. Aldım da zaten.

Ucuz diye her hafta yemeye baslamistim. Ayda 1000 tl ye yakın para tiklagelsine gidiyordu. Artık evden yeriz napalim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 2 Mart 2023; 21:42:37 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim hocam iyiki bitti, her hafta 4-5 menü yiyordum, uzun süre fast food yemem heralde 👍

• hepsiburadanin bir şeye para ödeyeceğini sanmak da iyiymiş.

burada kazan kazan var, burgerking yeni müşteri kazandı. hiç kimsenin yemediği burger stoklarını eritti ve bitti.

yeni müşteri başına hb para kazanmış bile olabilir. Sulu kola patates ve çakma gurme burgerin maliyetinin 48,5tlden fazla olmadığı aşikar.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Hocam olanı söyledim tıklagelsin tüm işbirliklerini tabiki satış başına komisyona yapıyor buna ziraat bankası bile dahil gurme burgerde tabiki zarar etmiyorlar ama 35-36’ya düşen popeyes xl’dan zarar ediliyordu yukarda belirttiğim gibi

Sizin ayrıca fiyatlarsan haberiniz yok sanırım Makine kolanın maliyeti bile 4 lira civarı kiralar zaten yüksek bu şartlarda 35 liraya bir şey satabilen biri olduğunu ben şahsen sanmıyorum tavuk döner daha pahalı menüsüz olmasına rağmen . Ayrıca çok talep vardı burger king yeni müşteri kazandı ama kimse kampanyadan sonra gidip king beef almaz hb zaten premium’u tanıtmak için yaptı amacına da ulaştı

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.