Şimdi Ara

Burger King 'Yeni Extra Burger Klasik' [175 GR Köfte]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Burger King 'Yeni Extra Burger Klasik' [175 GR Köfte]

Arkadaşlar merhaba,

Uzuun zamandır aklımda olan fakat her seferinde steak house'u tercih ettiğim için ertelenen bir burgerdi.

5 DK pişme süresi var ona göre sipariş verin.

Ürün steakhouse'tan büyük ebat olarak.

Eti biraz daha kalın.

BOL SULU bir et akıyor resmen.

Steak house'a göre ÇOK DAHA YUMUŞAK BİR ET.

Steak house'un eti daha bir mangal lezzetinde, daha dişe gelen bir yapısı var.

Ama siparişte marulu çıkartın içinden gereksiz.

Boğa doyuran gibi acayip bir doygunluk verdi, sıcaktan mı neden anlayamadım.

Steak house'ta çok güzel Extra burger'de.

İkisinide sıra sıra yiyebilirsiniz.

İkisinin kulvarları ÇOK FARKLI.

Sonunda birde dondurma ilaç gibi geliyor.

Tavsiye ederim.

• Steak House doyurucu ama ekstra burger gerçekten öküz doyuran. Evet et biraz daha sulu. Marulun mevsimi olmadığı için bence simdilik marulsuz yiyebiliriz. Bu burgerin yaninda her zamanki gibi 1.25 fark ödeyerek aldığım burger limonata ile harika. 135 kilo birisi olarak beni kesinlikle doyurur. Yanlış anlasilmasin sadece doyurma değil sanatsal zevkler de veriyor. Ekmeğinin 2 te bölünmüş gibi olmasından midir yoksa etin kalınlığından midir bilmiyorum ancak bir dezavantajı var, ekmek yarıya geldiğinde malzemelerde dağılma eğilimi var. Klasik paketleme dışında farklı bi paketleme ile bu sorun cozulebilir
  • Fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Fiyatı nedir ?

16.75 ti yanlış hatırlamıyorsam
  • oo dostum son zamanlarda hiç inceleme yapmaz olmuştun özlettin kendini devamını bekliyoruz
  • Ben bunu 6 ay önce falan yemiştim Taksim'de doyurucu ama lezzet kötü.Köftesi steakhouse whoper gibi lezzetli dğil.

Sosuda çok az koymuşlardı spicy soslu yemiştim nerdeyse hiç ağzıma tadı bile gelmiyordu doymak isteyenler yesin ama içine buffalo alın bocayın ya da bbq daha güzel olur.pişmesi için bekletiyorlar 2 whooper çapında.domates konmasa bence daha iyi olur ekmeği çok ıslatır büyük bitene kadar.

Burger House'ta bu fiyata extreme menü vardı halen duruyor mu bilmem.
    Gerçek soğan halkası(soğan tozundan değil burger gibi)
    Hellim stick(baya kalın görünce şaşırdım)
    Soslu patates kızartması
    100 gr casablanca burger ve kutu kola. Bu fiyata ziyafet yaşatıyor deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupada Angus XT almıştım Burger Kingden

Burger King gözümde zirve yapmıştı resmen.18 lira bir fiyatı vardı geçen yıl ancak patatesler hamburger harika ötesiydi.Hamburger ekmeği bile sağlıklı özel ekmekti böyle basit değildi

Türkiyede Burger Kingden uzuk durun gidin Carls Jr. yiyin fırsat varsa.Hatta 12 liraya olan big burger menüsü var o bile iyi daha iy geliyor bana bunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 20 Ağustos 2015; 12:10:53 >
  • Steak 14.5'ydi en son 16.75 normal bunda köfte yuvarlak ama kocaman zaten Steak'in köfteyi bozmuşlardı en son iyice incelmişti bu harbiden öküz doyuran cinsine benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Steak House doyurucu ama ekstra burger gerçekten öküz doyuran. Evet et biraz daha sulu. Marulun mevsimi olmadığı için bence simdilik marulsuz yiyebiliriz. Bu burgerin yaninda her zamanki gibi 1.25 fark ödeyerek aldığım burger limonata ile harika. 135 kilo birisi olarak beni kesinlikle doyurur. Yanlış anlasilmasin sadece doyurma değil sanatsal zevkler de veriyor. Ekmeğinin 2 te bölünmüş gibi olmasından midir yoksa etin kalınlığından midir bilmiyorum ancak bir dezavantajı var, ekmek yarıya geldiğinde malzemelerde dağılma eğilimi var. Klasik paketleme dışında farklı bi paketleme ile bu sorun cozulebilir

erkmenson ne yaptın be kardeşim 135 kilo ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da yaşayıp da Burger'a para yediriyorsanız yazıklar olsun yahu, miss gibi butik burgercilerde her hafta farklı lezzetlere yelken açmak varken ne gerek var seri üretim hamburgercilere para yedirmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

İstanbul'da yaşayıp da Burger'a para yediriyorsanız yazıklar olsun yahu, miss gibi butik burgercilerde her hafta farklı lezzetlere yelken açmak varken ne gerek var seri üretim hamburgercilere para yedirmeye.

Aynen öyle,özellikle kadıköy,taksim,beşiktaş gibi yerlerde kıyıda köşede ufak burgerciler oluyor,franchisinglerden on kat daha lezzetliler
  • http://burgerlab.co/

Geçen hafta buraya uğramıştım, hazır İstanbul'a yolum düştüğü için. Vedat Milor abimizin de önerdiği yermiş meğersem. Karaköy'de, Dericiler Sokak üzerinde bulunuyor, hemen köşede. Cheesy söyledim, burgeri yedikten sonra dediğim ilk şey "benim şimdiye kadar yediğim burgerler aslında karton parçasıymış" oldu. Hazır yeri gelmişken reklamını da yapayım dedim. Menü bi tık pahalı ama adamlar etin, ekmeğin hatta cheddar'ın en kalitesilisini kullanmaktan hiç sakınmayınca o verilen para kuruşu kuruşuna değiyor işte.
    O yüzden lanet gitsin Burger King'e.
    Bir dahaki ziyaretimde İstiklal Caddesi'ndeki Shake Shack'e uğramayı düşünüyorum bakalım.

Fotoğraftaki burger Cheesy değil fakat bi örnek olsun diye attım "Börgır"cılara.

Özet: "banane abii ne yediğinden içtiğinden, sanane benim damak zevkimden" diyebilirsiniz tabii, ama alternatif lezzetlere kucak açıp uğruna emek verilmiş lezzetlere yönelirseniz pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 13 Eylül 2015; 3:07:53 >

• Burgerlab güzel yer cidden,gitmiştim.Bir dahaki gelişinde Virginia Angus'a bakmanı da öneririm,adamlar arka taraftaki kasap bölümünden koca eti alıp mutfağa götürüp pişiriyolar
  • quote:

İstanbul'da yaşayıp da Burger'a para yediriyorsanız yazıklar olsun yahu, miss gibi butik burgercilerde her hafta farklı lezzetlere yelken açmak varken ne gerek var seri üretim hamburgercilere para yedirmeye.

Kesinlikle katılıyorum. Hadi bizlerin imkanı yok, buralarda en iyi burgeri yapan düşünün tek McDonald's ve Burger, can çektiğinde mecburen buralardan yeniyor.
    Düşünün ki Arby's, KFC gibi yerler bile yok.

Ama İstanbul'da yaşadığım dönemde hayatta böyle marka olmuş yerlerden yemek yemezdim. Pizza'yı da, kokoreçi de, hamburgeri de sadece bunları özenle yapan kaliteli mekanlardan yerdim ve verilen para da hemen hemen aynı oranda olurdu.

• Geçen steakhouse kalmamıştı bunu aldım bitiremedim bilmiyorum o anki durumuna göre olabilir fakat çok büyük geldi ... Sonuna kadar steakhouse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWriter -- 14 Ekim 2015; 14:23:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shake shack leş gibi ve ekstra fahiş diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

shake shack leş gibi ve ekstra fahiş diyorlar

aynen onu ben de duydum, şu an burgerlab ile virginia angus gözümde tütüyor, sırf burger için istanbula mı gitsek lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 7 Kasım 2015; 17:52:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

shake shack leş gibi ve ekstra fahiş diyorlar

aynen onu ben de duydum, şu an burgerlab ile virginia angus gözümde tütüyor, sırf burger için istanbula mı gitsek lan

İlk açıldığı zamanlarda Shake Shack'e gitmiştim, İstinye Park'ta. Açıkçası herkesin damak tadı farklı tabii ama ben hiç beğenmemiştim. Bir daha da uğramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalvatoreGiuliano -- 8 Kasım 2015; 14:10:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.