Şimdi Ara

BurningLegiondaLAG!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinalde lag olmaz sanıyordum 2 haftalık ouncuyum BL de sürekli lag oluyor bu serverdamı sorun var acaba

• Burning Legionda baya lag olur hatta en laglı server Burning Legion.yanlış server seçmişsin
  • Aslında bugün her server'da lag var bende oynuyamadım hiç bugün
  • Bugünkü lag genel bir sorun, Telekom kaynaklı.
  • evet telekomda bı sorun var
  • Nasıl bir geri teknolojiye sahip bu telekom anlamadım gitti 3haftadır nette problem.Birde 1mb yükselicekti güya.Eskisinden kötü oldu!!!
  • bu telekomdan adam olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phbot job cave sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cacık olmaz
  • lol Burning Legion'da karakter mi açılır hahaha

Grim Batol'dayım, 150-250 ms max... bugün de hiç lag yoktu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 26 Eylül 2006; 1:45:33 >
  • Ben Burning Legionda oynadıgım zaman (1.5 sene kadar) serverdan kaynaklanan 2 kere 3-4 gün süren laga denk geldim. Ve Her gün oynuyordum akşamları. Genelde telekomdan genel oluyor yada Blizzardın sorunu oluyordu. Burning Legion sağlam serverdır merak etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascit

cacık olmaz

hoşaf olurmu hacu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mozolé^^Mi®A©H -- 26 Eylül 2006; 8:44:56 >
  • olurmu olur

quote:

Orjinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

quote:

cacık olmaz

hoşaf olurmu hacu ?
  • bu aralar grim batol dede lag çoğaldı iicene...bugünde paso oyundan düşüom,5dk da bi atıyo.
  • bende ne gariptir lag olmuyo ama bianda oyundan düşüyosun yani spellleri atarken falan herşey çok iyi ama sonra bi an kitleniyo petin arkada kalıyo önce yürürken ve sonra dc oluyosun bunlarda max 10sn içinde oluyo...
  • telekomun isi bu adamalar haz alıo bence iskence etmekten bune yaf ya hayvani lag olur ya interntei keserler

• Valla cok garip gelecek ama oyundakı isvicreli arkadasim bana hardiskin devirinden lag olabiliecegini soyledı ınanmadım ama suan 10000 devilir HD var 50 70 arasinda degisiyo lag
  • quote:

Orjinalden alıntı: melart

Valla cok garip gelecek ama oyundakı isvicreli arkadasim bana hardiskin devirinden lag olabiliecegini soyledı ınanmadım ama suan 10000 devilir HD var 50 70 arasinda degisiyo lag

valla nasıl alaka kurmuş arkadaşın merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

quote:

cacık olmaz

hoşaf olurmu hacu ?

EşŞ.k hoşaftan ne anlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascit -- 26 Eylül 2006; 23:38:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

Orjinalden alıntı: melart

Valla cok garip gelecek ama oyundakı isvicreli arkadasim bana hardiskin devirinden lag olabiliecegini soyledı ınanmadım ama suan 10000 devilir HD var 50 70 arasinda degisiyo lag

valla nasıl alaka kurmuş arkadaşın merak ettim

Nasıl kurdu bılemıyorum bır bıldıgı vardır heralde ama suan gayet rahatım ben 50 70 arasında lag
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.