Şimdi Ara

Burnum sürekli tıkalı yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar burnum sürekli tıkalı artık burnum yüzünden sürekli boğazım hastalanıyor ağızdan nefes almak zorunda kalıyorum 10 dakikada bir sümüğümü çıkarmam gerekiyor bazen ise hiç çıkmıyor ama spor yaparken ikiside açık oluyor ve rahat nefes alıyorum bu son günlerdede ayağım sakatlnadı sporda yok artık ne yapmam gerekiyor.
    yardımlarınızı bekliyorum.

• Doktora git. Burun kemiği eğriliği falan olabilir. Dışarıdan belli olmasa da içeride yamukluklar olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bence alerjik. Mutlaka alerjik bir ilaç al. Hap vs gibi. Allerset tavsiye ederim. Gece yatmadan alacaksın 1 kere günde. Spreyler falan geçici çözüm. Tabi istersen bi doktora görün ama benim dediğimi diyecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 2 hafta çektim doktor alerji hapı falan yazdı sprey verdi ama sadece gun ıcınde rahatlatıyordu sonra bir sure sprey kullanmadım ılaçlara da ara verdim çunku sersemletıyo alerji hapları polenlerden kaynaklı benimki bu seneye kadar yoktu bu sene çıktı yapman gereken sabretmek ve spreyle rahatlatmak
  • Cevaplarınız için binlerce teşekkür ederim arkadaşlar yazılılarım bitsin bi doktora görünücem.Başka tavsiyeleriniz varsa yazın alerjik olma ihtimali varmı bilmiyorum birşeye alerjim yok genelde toza filan.
    Geceleri rahat uyku istiyorum sabahları hiç uykumu alamadım adam gibi okul vakti. Bi tek haftasonları ondada 10 a kadar uyuyorum anca alıyorum.
  • Akıntı şeffafsa denildiği gibi alerjidir. KBB uzmanına görün, o gerekli görürse ya da sonrasında verdiği tedavi yöntemi senin sıkıntına çare bulamazsa alerji testi yaptır. Doktor dışında sana ilaç önerisinde bulunanlara da kulak asma, iyi niyetle söylense bile aynı hastalığa sahip olunsa bile birine iyi gelen başkasına iyi gelmeyebiliyor. Geçmiş olsun.
  • 1 kere kemik eğriliği 2 kere de sinüzit ameliyatı olan biri olarak sana tavsiyem doktora git ve kurtul.

sigorta hastanesinde 2 kere bayıltmadan ameliyat oldum sorunlarım düzelmemişti.bende devlet hastanesinde doktor olan birinin özel muhayenesine gittim.

hastalığın geçmemiş genel anastezi yaparak ameliyat edeceğiz dedi.3. ameliyatta kurtuldum.düzgün bir doktor bul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var aynısı. Koku alma duyum neredeyse sıfırlandı.

Sizde baş ağrısı gece horlama gibi nedenlere yol açıyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.