Şimdi Ara

Burnumu kırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burnum şuan çok büyük kırmak istiyorum sonrasında zorunlu estetik olacağından sorun çözülecek.
    Acı sorun değil ancak nasıl yapabilirim duvara direk yüz üstü vurmak yada taşla saldırmak geliyor ama belki acısız fikri olan vardır

• Bir adet boksör bul ve onun suratına bakarak söv gereğini o yapar
  • Yakın çevremde bolca var ancak sadece burunla yetinmezler kemiklerimde kırabilir.
    Kendim yalnız yapabileceğim bir şey olması lazım
  • acı sorun değilse duvar vurmak veya kendine yumruk atarak rahatça yaparsın ama yapamayacaksın çünkü çok acı verici olacak sende bunu buraya yazarak nabız ölçüp kendi içinde hisleri dışarı vurmak istedin yani kasma kendini yapamayacaksın ve öyle birşey yapma burnunu kırıp estetik yaptırana kadar burnunu kırmadan estetik yap sonra hem koca burunlu hemde yamuk burunlu olarak çirkinliğine çirkinlik katarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekrankarti1

Yakın çevremde bolca var ancak sadece burunla yetinmezler kemiklerimde kırabilir.
    Kendim yalnız yapabileceğim bir şey olması lazım
    kafan güzelmiş kardeş, güle güle kullan
  • NeHayatAma kullanıcısına yanıt
    Emin ol geçiçi bir acı kalıcı acıdan daha katlanılabilir bir şey
  • quote:

aferin git kır burnunu en kolay nasıl kırılacağını sende bende biliyoruz özel taktiğe falan gerek yok yani git kır
  • quote:

yapma öyle birşey manyak mısın olm
  • Kemâncı kullanıcısına yanıt
    başka çaresi yok ama
  • quote:

başka çaresi yok ama

böyle düşünme hocam , kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın ilerledikçe burnun yüzünle uyumlu hale gelir , ergenliğin verdiği hisler bunlar
    Hocam 17 yaşındayım ancak olay şu işin aslı ailenin genlerinde bozukluk var.
    Ki ailem bile yüz yapımla dalga geçiyorsaki buna ben katlanamıyorum artık ya
  • quote:

sende dalga geç hocam ne olacak sanki , bozukluk değil genetik bi özellik o , çok takma kafana
  • Em onu .
    takılmayacak gibi cidden degil
  • Örnek bir resim olsaydı keşke.
  • Sehir neresi para karşılığı kırarım burnunu
  • quote:

Olum sen hasta mısın? Burnunu kendin mi seçtin katalogtan? Senin elinde olmayan şeyleri niye bu kadar kafana takıyorsun? Burnum büyük, kulağım da büyük, boyum kısa, ağız yapım bozuk. Ama kendimi başka türlü de hayal edemiyorum, halimden memnunum. İnsanlar beni böyle kabullendi, ben de kendimi böyle kabullendim. Olay budur. Az kendinle barışık ol, burun kırmak nedir?
  • Suratına top çarpmadı mı senin hiç? Ne kadar acıttığını bilmiyor musun? Burnunu kırsan acısından bayılabilirsin.

Aman banane zaten konu csb.
  • @ictopbasli
    Acısı olmayan acıyla dalga geçer.

@Benighted.

Eğer katalogdan seçmediysem insanlar bunun umrunda değil dalgasını geçiyorlar.
    Tek çözüm bu.
  • quote:

@ictopbasli
    Acısı olmayan acıyla dalga geçer.

@Benighted.

Eğer katalogdan seçmediysem insanlar bunun umrunda değil dalgasını geçiyorlar.
    Tek çözüm bu.
    bizde de öyle bir genetik var ki malum yer çok uzun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.