Şimdi Ara

BURS arıyorum ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konyada yaşıyorum bu sene sınava girdim mf3 5900 geldi Allaha şükür tıp fakültesi yazacam ama özel üni istemiyorum kalma durumu olsa ortalama 40 bin lira ödemek zorundayım. Bu yüzden özel üni lerin bursları olmaz malesef. Nasıl burs bulunur ne yapmam gerek anlatırsanız çok sevinirim internetten biraz baktım ama elle tutulur bi şey yok buraya yazayım dedim şimdiden teşekkür ederim.

• Meram Tıp yaz geç niye kafa yoruyorsun ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emırkozcuoglu kullanıcısına yanıt
    öyle düşünüyorum zaten ama yine de hafiften kendi ayaklarımın üstüne çıksam iyi olacak
  • BENDE BURS ARIYORUM
    AGÜ ÜNİVERSİTESİ 19K İLE ALIYOR MİMARLIK NALET OLSUN 22K YA KEŞKE GERİLESE
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    eğer tanıtıma gelirsen daha çok bilgi sahibi olabilirsin diğer bölüm hocalarımızla da konuşursun hatta, mimarlıkla da konuşursun durumu değerlendirirsin.

başka şehirdeysen eğer masraflar agü'den biliyosundur muhtemelen :)
    Bol şans.
    eğer tanıtıma gelirsen daha çok bilgi sahibi olabilirsin diğer bölüm hocalarımızla da konuşursun hatta, mimarlıkla da konuşursun durumu değerlendirirsin.

başka şehirdeysen eğer masraflar agü'den biliyosundur muhtemelen :)
    Bol şans.
  • Gercekten cok sıkışık bi durumdaysan burs veren sirketler var sanirim, onlara gidebilirsin.. kurumsal sirketler mi bilmiyorum ama bu sekilde yapan birisi vardi, babasi vefat etmisti vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matmazell kullanıcısına yanıt
    ciddimi ?
    şimdi ben diyarbakırdayım diyelim geldim tanıtım günlerine yol parası filan onlar mı karşilayacak.
    ayrıca hocam sizce geriler miki 22k ya ?
    tabikide duruma göre yurtta misafir ediyoruz şehir dışından gelen ailelerimizi, yanında bir kişi ile birlikte gelirsen yol, konaklama agü'den. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.