Bildirim
Burs Sonuçları 26 Kasımda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAcArTy41 -- 22 Kasım 2012; 23:04:37 > -
Hadi inşallah. Ara sınıfım, geçen sene kredi çıktı almadım. Büyük mallık ettiğimi farkettim. Bu sene dört gözle bekliyorum :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Engineer !
Hadi inşallah. Ara sınıfım, geçen sene kredi çıktı almadım. Büyük mallık ettiğimi farkettim. Bu sene dört gözle bekliyorum :))
hocam kredi çıktı ama almak istemiyorum krediyi almamak için herhangi bir belge felan vermeme gerek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: L!oN K!nG
quote:
Hadi inşallah. Ara sınıfım, geçen sene kredi çıktı almadım. Büyük mallık ettiğimi farkettim. Bu sene dört gözle bekliyorum :))
hocam kredi çıktı ama almak istemiyorum krediyi almamak için herhangi bir belge felan vermeme gerek var mı?
Hayır hiç bişey yapmana gerek yok. Da ne ara belli oldu ? Pazartesi belli olmayacak mıydı ? -
quote:
aynı olay bendede var pişman oldum almadığıma.Belki bu sene burs çıkar belli olmaz ama -
Burs konusunda baya umutluyum çıkarsa çok güzel olucak -
Kredi almak isteyenler okuduğu üniversite ile aynı şehirde ailesiyle ikamet eden insanlar mı? -
Bugun aciklanacak saniyordum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Kredi almak isteyenler okuduğu üniversite ile aynı şehirde ailesiyle ikamet eden insanlar mı?
evet ben öyleyim, niye sordunuz? -
Şöyle Kıvrılayım Bir Köşeye.
Yurt Çıkmadı Bari Katkı Çıksın. -
dostlar simdi yazıdan bisey anlamadım acıkcası napıyoruz özet olark cıkması halinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X