Şimdi Ara

burs yardım(lütfen yaaaaaaaaaa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbul teknik üniversitesi bilgisayar müh.İstanb kazandım ul'da burs alabileceğim yerleri bilen varsa söyleyebilir mi?
    +öğrenci harcı için 570 ytl istiyorlar biraz dazla değil mi?bi çaresi fln yok mu?tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.lütfen.üniversite işlerinden anlamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headworker -- 28 Ağustos 2007; 11:00:24 >

• eeeeee
    kimse yok mu ya üniversiteli
  • evet abiler hala bekliyorum
    ağaç olacağız sonunda ama biri cevap yazar galiba
  • bu forumda konudışı bölümünde burs alınacak yerler diye topic hatırlıyorum arama yaparsan bulursun
  • nihayet!!!!!!
    peki bu 570 ytl öğrenci harcı hakkında bi yorumunuz yok mu?
  • Valla belediyelere filan gidip başvuruyomuş millet ama bende pek bilmiyorum..

Bu arada helal olsun güzel yer kazanmışın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: headworker

nihayet!!!!!!
    peki bu 570 ytl öğrenci harcı hakkında bi yorumunuz yok mu?

Valla tek diyebileceğim temiz geçiriyorlar ama ünilerde zaten bu harçlar sayesinde işleyişlerini sürdürüyorlar.Mesela myolar 100 ytl falan ama myolarda liseden bozma.Demekki üniveristenin güzelliğine göre fiyat biçiyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Valla belediyelere filan gidip başvuruyomuş millet ama bende pek bilmiyorum..

Bu arada helal olsun güzel yer kazanmışın..

teşekkürler ama kazandığıma pişman oldum
    ben bu parayı nerden bulacam resmen geçiriyorlar ya
  • sabancı falan başarılı öğrencilere burs veriyor sonra devlette veriyor tercih zamanı burs kredi istemi falan diye birşeyler vardı benim zamanımda
  • ya sorma bu iş böyle.Kazanana kadar bir dert kazandıktan sora bi dert.Ben özel üni deyim.%100 bursluyum.1 lira para almadılar şuana kadar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.