Şimdi Ara

Bursa Çevreyolunda Trafik Kazası Geçirdim - Edit: Araç İçi Kamera Videosu Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar servisten haber geldi; sol on salincak haricinde yuruyen aksamda parca hasari olmamis. Yaklasik olarak 4200 tl tramer cikti. Araci pazartesi günü teslim alacagim.

Deger kaybi davasi icin tavsiyesi olanlar varsa bilgilerini, tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Arkadaslar servisten haber geldi; sol on salincak haricinde yuruyen aksamda parca hasari olmamis. Yaklasik olarak 4200 tl tramer cikti. Araci pazartesi günü teslim alacagim.

Deger kaybi davasi icin tavsiyesi olanlar varsa bilgilerini, tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim

Tampon ve çamurluk dahil mi bu fiyata hocam?

• Hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun diyelim. Bursa Marmara bölgesinin adeta geçiş yolu olduğu için 1001 türlü araç geçiyor yollardan.

Benzer olayı bir kaç yıl önce yaşadım Bursa-Karacabey yolunda saat 00.00-01.00 civarında yola kasa dökülmüş hızım da yüksekti ve yanımdaki şerit doluydu nasıl kurtardım bilmiyorum Allah yardım etti diyebilirim.

Bacanağımın yine aynı yolda kilitli parke taşıyan kamyonetin arkasından 1 adet parke düştü ön camı delip arka koltuğa resmen saplandı kafasına gelse bilemiyorum ne olurdu.

Şehir hastanesinin yolunda köpeğe çarpıp Scirocco pert etmek mi dersiniz her şey var...

Çevre yoluna pek güvenmemek hep tetikte olmak gerekiyor daima. Tekrar geçmiş olsun.

• babam hep der ki, araç kullanırken önündeki değil iki önündeki aracı izle. 15 yıldır ehliyet sahibiyim allahıma şükürler olsun hiç kaza yapmadım istanbul trafiğinde ve hep babamın bu dediğini uyguladım. 2020 ekimde afyon yolunda akşam trafiğinde ilerlerken 2 önümdeki araç bir anda kendisini sağa attı ben önce ayağımı gazdan çekip sağ aynayı kontrol ettim ve önümdeki araç yolun sol şeridine düşmüş olan yatağın üzerinden geçti ben de bir şey olduğunu ön gördüğüm için önlemimi almıştım ve sağ şeride kendimi atıp olayı atlattım. bu tarz yollarda bunlar maalesef yaşanıyor... çok geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.