|
Bursa'da 1 milyonuncu Fiat Egea banttan indi
-
-
Yerli ve milli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 sonunda piyasaya çıkan bı modelin 1 milyonuncu üretime ulaşması ağzı açık bırakacak bir ticari başarı demektir.
İnanılmaz bi rakam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani Türkiye araba yapamıyordu.TOGG yerli milli diyorlar. Bunlar Yunanistanda mı üretiliyor
-
Gerçekten büyük başarı…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O en donanımlısını üretmişler yakışır çoğu bayisini yalanlamışlar böylece lounge pkaet çıkmıyor çip krizi sensör gelmiyor far gelmiyor diye milleti yiyorlar ama habere bakıyorsun gırtlak dolusu egea üretmişler göstere göstere.
-
Egea sadece montaj konusunda değil mühendislik konusunda da bizim büyük oranda katkımızın olduğu model. Togg'tan daha yerli.
-
Senin mantıkla bende 5 sene teknik serviste çalıştım. Telefon, tablet, laptop, tv, monitör, çeşitli elektronik aletler ne varsa onarım yapabiliyor, sıfırdan yedek parça tedariği ile cihaz yapabiliyorum. Demek ki bende bu cihazları yapabiliyorum, yersen...
-
Ticari olarak büyük başarı ve montaj da olsa büyük tecrübe edindiler. Adam akıllı ülke yönetmek isteyen olursa bu insanları iyi değerlendirsinler. Togg falan boş iş, kaç yıl oldu hala sonuçlandıramadılar projeyi, millet sıfırdan girip 1.5 senede fıstık gibi otomobiller üretiyor. Bizimkilerde "oy verün" diye bağırıp duruyorlar. Bi otomobil firması kurmak kaç kuruş arkadaş ya..
-
1 milyonuncu egea, neredeyse 1 milyon olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maşşallah şahsen ne marka nede model olarak pek sıcak değilim ama ülkemde , ülkemin insanları tarafından üretiliyor ,inşallah daha güzel modeller ve rekor satışlarla daha çok büyür.
-
Kabaca 5 yıldan hesaplandığında 7/24 üretim devam ettiğini varsayarsak 2,6dk da 1 egea üretilmiş.
Pandemi, fabrika bakım, cip krizi bayram, seyran vs gibi durumları düşmedim.
BÜYÜK BAŞARI..
%42 si tr ye satılmış. Dışarıda çok rağbet görmüyor. Veya dış pazarlara hitap etmiyor.
Valla çok iyi helal olsun.
-
ben de dediğinizin tam tersini çıkarttım, bu araç çin pazarı için geliştirilen, hindistan pazarı için geliştirilen araçlara benzer şekilde, özellikle türk pazarı için geliştirilmiş bir araç olmasına rağmen gene de satışlarının büyük çoğunluğu dış pazara yapılmış. bence başarılı
-
Türkiye'de üretilen ve Türk pazarı bu kadar gözetilerek üretilen bir aracın satışının çoğunun burada olması gayet normal.
-
Arkadaşlar egea motoru nerede üretiliyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
2015 sonunda piyasaya çıkan bı modelin 1 milyonuncu üretime ulaşması ağzı açık bırakacak bir ticari başarı demektir.
İnanılmaz bi rakam |
Egea sadece montaj konusunda değil mühendislik konusunda da bizim büyük oranda katkımızın olduğu model. Togg'tan daha yerli. |
ben de dediğinizin tam tersini çıkarttım, bu araç çin pazarı için geliştirilen, hindistan pazarı için geliştirilen araçlara benzer şekilde, özellikle türk pazarı için geliştirilmiş bir araç olmasına rağmen gene de satışlarının büyük çoğunluğu dış pazara yapılmış. bence başarılı |
Türkiye'de üretilen ve Türk pazarı bu kadar gözetilerek üretilen bir aracın satışının çoğunun burada olması gayet normal. |
Marka olarak millî olmasa da fiyatıyla TOGG'dan daha millî ve yerli olduğu kesin.
|
Ticari olarak büyük başarı ve montaj da olsa büyük tecrübe edindiler. Adam akıllı ülke yönetmek isteyen olursa bu insanları iyi değerlendirsinler. Togg falan boş iş, kaç yıl oldu hala sonuçlandıramadılar projeyi, millet sıfırdan girip 1.5 senede fıstık gibi otomobiller üretiyor. Bizimkilerde "oy verün" diye bağırıp duruyorlar. Bi otomobil firması kurmak kaç kuruş arkadaş ya..
|
Kabaca 5 yıldan hesaplandığında 7/24 üretim devam ettiğini varsayarsak 2,6dk da 1 egea üretilmiş.
Pandemi, fabrika bakım, cip krizi bayram, seyran vs gibi durumları düşmedim. BÜYÜK BAŞARI.. |
Egea 395 binden, Corolla 580 binden başlıyor, aynı fiyat mi bunlar ? 185 bini tek kalemde silecek kadar zenginsen IBAN verelim gönder bize |
Egea beğenmeyenler aynı paraya gidip milletin osuruğuyla 10 yılda koltuk döşemesini yırttığı 2.el araç satın alabilir. Kimseye zorla satmıyorlar. |
Benzer içerikler
- hatasız çeviri
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- video edit programı
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- instagram şifremi unuttum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X