Bildirim
Bursa'da X360 nereden alınır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerçi ben askerliği Bursada Yptım Heykel caddesi Immm Setbaşı mahallesi tarafında bi Özel elktronikçi vardı Orda olucak ama ismini Unuttum ama setbaşı olduğuna eminim Dostum -
dostum atik elektronik ist dışına satış yapıyor. kargo ile yolluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnakresss -- 23 Ekim 2007; 15:14:50 > -
dostum istanbuldan almanı öneririm istanbul özkan elektronikten almanı öneririm ben de bursalıyım -
Bende İstanbul dan almanı öneririm tabii Bursa da bulamıyosan....Bu arada ben de Kayseriliyim.... -
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Adını sıkça duyduğum Özkan Elektroniğe nasıl ulaşabilirim? Bilgi verebilir misiniz? -
bursada platin elektronikin subesi falan varmıs heralde ama yinede istanbulda almanı öneririm -
Istanbul - Atik Elektronik ten al, aynı gün kargolarlar -
İstanbul Özkan Elektronikten şaşma.........hem aynı gün kargo ile yollarlar........hem ne zaman olursa olsun bir sorun çıkarsa kesinlikle ilgilenir ve çözerler.....................
Telefonları------> 0212 514 08 71- 0212 528 08 08 ve internet adresleri------->www.ozkanelektronik.net
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbady -- 23 Ekim 2007; 22:09:11 > -
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. -
Ozkan Elektronik'in sitesindeki fiyatlar (eğer güncelse) epey korkutucu. Elite'lerin bile 1000 liranın altına indiği ortamda Premium fiyatı olarak 1100 gibi bir rakam görünüyor sitede.. -
quote:
Orjinalden alıntı: erceguven
Ozkan Elektronik'in sitesindeki fiyatlar (eğer güncelse) epey korkutucu. Elite'lerin bile 1000 liranın altına indiği ortamda Premium fiyatı olarak 1100 gibi bir rakam görünüyor sitede..
o fiyatlar 1 sene öncenin fiyatlarıymışabi sen yarın ara en güncel fiyatlarla al bir xbox (elite tavsiye ederim.......)veeeee sonra senide aramızda görelim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- gta 5 soyulacak yerler
- kahraman konsol güvenilir mi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik oyunlar
- the witcher 4. sezon ne zaman
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- black myth wukong xbox
- telegram indirim kanalları
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X