Şimdi Ara

Bursa'da X360 nereden alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bursa'da güvenilir bir yerden X360 almak ve FW yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz yerler varsa sevinirim.

Teşekkürler

• Gerçi ben askerliği Bursada Yptım Heykel caddesi Immm Setbaşı mahallesi tarafında bi Özel elktronikçi vardı Orda olucak ama ismini Unuttum ama setbaşı olduğuna eminim Dostum
  • dostum atik elektronik ist dışına satış yapıyor. kargo ile yolluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnakresss -- 23 Ekim 2007; 15:14:50 >
  • dostum istanbuldan almanı öneririm istanbul özkan elektronikten almanı öneririm ben de bursalıyım
  • Bende İstanbul dan almanı öneririm tabii Bursa da bulamıyosan....Bu arada ben de Kayseriliyim....
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Adını sıkça duyduğum Özkan Elektroniğe nasıl ulaşabilirim? Bilgi verebilir misiniz?
  • bursada platin elektronikin subesi falan varmıs heralde ama yinede istanbulda almanı öneririm
  • Istanbul - Atik Elektronik ten al, aynı gün kargolarlar
  • İstanbul Özkan Elektronikten şaşma.........hem aynı gün kargo ile yollarlar........hem ne zaman olursa olsun bir sorun çıkarsa kesinlikle ilgilenir ve çözerler.....................
    Telefonları------> 0212 514 08 71- 0212 528 08 08 ve internet adresleri------->www.ozkanelektronik.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbady -- 23 Ekim 2007; 22:09:11 >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar..
  • Ozkan Elektronik'in sitesindeki fiyatlar (eğer güncelse) epey korkutucu. Elite'lerin bile 1000 liranın altına indiği ortamda Premium fiyatı olarak 1100 gibi bir rakam görünüyor sitede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erceguven

Ozkan Elektronik'in sitesindeki fiyatlar (eğer güncelse) epey korkutucu. Elite'lerin bile 1000 liranın altına indiği ortamda Premium fiyatı olarak 1100 gibi bir rakam görünüyor sitede..

o fiyatlar 1 sene öncenin fiyatlarıymışabi sen yarın ara en güncel fiyatlarla al bir xbox (elite tavsiye ederim.......)veeeee sonra senide aramızda görelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.