Bildirim
Bursa'da X360 nereden alınır?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gerçi ben askerliği Bursada Yptım Heykel caddesi Immm Setbaşı mahallesi tarafında bi Özel elktronikçi vardı Orda olucak ama ismini Unuttum ama setbaşı olduğuna eminim Dostum -
dostum atik elektronik ist dışına satış yapıyor. kargo ile yolluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnakresss -- 23 Ekim 2007; 15:14:50 > -
dostum istanbuldan almanı öneririm istanbul özkan elektronikten almanı öneririm ben de bursalıyım -
Bende İstanbul dan almanı öneririm tabii Bursa da bulamıyosan....Bu arada ben de Kayseriliyim.... -
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Adını sıkça duyduğum Özkan Elektroniğe nasıl ulaşabilirim? Bilgi verebilir misiniz? -
bursada platin elektronikin subesi falan varmıs heralde ama yinede istanbulda almanı öneririm -
Istanbul - Atik Elektronik ten al, aynı gün kargolarlar -
İstanbul Özkan Elektronikten şaşma.........hem aynı gün kargo ile yollarlar........hem ne zaman olursa olsun bir sorun çıkarsa kesinlikle ilgilenir ve çözerler.....................
Telefonları------> 0212 514 08 71- 0212 528 08 08 ve internet adresleri------->www.ozkanelektronik.net
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbady -- 23 Ekim 2007; 22:09:11 > -
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. -
Ozkan Elektronik'in sitesindeki fiyatlar (eğer güncelse) epey korkutucu. Elite'lerin bile 1000 liranın altına indiği ortamda Premium fiyatı olarak 1100 gibi bir rakam görünüyor sitede.. -
quote:
Orjinalden alıntı: erceguven
Ozkan Elektronik'in sitesindeki fiyatlar (eğer güncelse) epey korkutucu. Elite'lerin bile 1000 liranın altına indiği ortamda Premium fiyatı olarak 1100 gibi bir rakam görünüyor sitede..
o fiyatlar 1 sene öncenin fiyatlarıymışabi sen yarın ara en güncel fiyatlarla al bir xbox (elite tavsiye ederim.......)veeeee sonra senide aramızda görelim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X