Bildirim
Bursa'dan biri varmı aramızda?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Var tabi , sanki Bursalıların dh'ye üye olması yasakmış gibi konuştun . Böbrek avı sezdim . Hem Korupark tarafları özellikle Emek sakat yerler beyler . -
quote:
Orijinalden alıntı: forsvinner
Var tabi , sanki Bursalıların dh'ye üye olması yasakmış gibi konuştun . Böbrek avı sezdim . Hem Korupark tarafları özellikle Emek sakat yerler beyler .
aynen emek sakat emek tarafndan blusmaya gelcek varsa ben blusmam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Compute®
koruparka gidelim bi kahve ısmarlıyım bi sigara içelim ya canım sıkıldı evde.
Starbucks mı -
korupark ters panpa. buyur gel altıparmak- kent meydanı taraflarına -
quote:
Orijinalden alıntı: SchutZ
quote:
Orijinalden alıntı: Compute®
koruparka gidelim bi kahve ısmarlıyım bi sigara içelim ya canım sıkıldı evde.
Starbucks mı
vayt çaklıt moka alcam sana. -
Beyler canımı zor kurtardım adam böbrekci cıktı suan bi internet cafeye sığındım ordan yazıyorum. -
Buraa bulusmasi duzenleyelim yada genel bir istanbul bulusmasi olsun mudanyadan tas catlasin 1 saate istanbuldayiz diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: SchutZ
Beyler canımı zor kurtardım adam böbrekci cıktı suan bi internet cafeye sığındım ordan yazıyorum.
bilader geçmiş olsun,belliydi zaten keşke önceden böbreği dolaba saklayıp gideydiniz neyse olan olmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X