Şimdi Ara

Bursa downtown bittiğinde neler olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle downtownun karşı mahallesinde oturan biri olarak şunları söyleyebilirim 10 bilemedin 20 sene içinde mahalleyi yıkıp onun yerine güzel siteler dikerler, artık o taraflar iyice değerlenir, bahçesi arazisi olan yaşadı.
    Sonra artık elit kesimler geleceği için bölgenin atmosferi değişir, bide şu suriyeli sorununu hallederler diye düşünüyorum, sonra çevredekilere özellikle gençlere imkanı çıkar, bende orda çalışacağım oyy düşünsenize katarlılar gelip bahşiş olarak 200€ & $ bırakıp çıkıyorlar neyse sizce neler olabilir, konumunu atıcağım alta şöyle tatlı bi muhabbet döndürelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• [link=http://https://earth.app.goo.gl/?apn=com.google.earth&isi=293622097&ius=googleearth&link=https%3a%2f%2fearth.google.com%2fweb%2f%4040.22236874,29.01355633,99.2262194a,2089.9217238d,35y,7.38559599h,0t,0r][/link] Bursa downtown bittiğinde neler olur?

Bide çok güzel bi yürüyüş parkı var 2 km var galiba, ama adamlar işi biliyor, bizim mahalle ordan bakıldığında çöplük gibi duruyor yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 28 Nisan 2021; 4:7:59 >

• Niye bu kadar çok seviniyorsun ki sen oturamayacaksın.Hatta yabancılar geliyor onlar güzel dairelerde yaşayacak.Bence en iyisi müstakildir geniş bahçeli müstakil.Birde analamadım down "aşağı" demek town "kasaba" demek yani Türkçe Aşağı Kasabaı oluyor.Niye bu ismi koymuşlar?Sevinilecek bir şey yok ben gidip new york tan vesaire ev alamıyorum.Sevinilecek tek şey iyi bir görüntü katabilir bencede mahalleler yıkılıp düzenli, estetik evler yapılmalı.Ama hep apartman olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAllEverWantedThis462 -- 28 Nisan 2021; 5:39:0 >
  • ItsAllEverWantedThis462 I kullanıcısına yanıt
    Hocam oturmaktan yana hiç düşünmemiştim, zaten milyonluk daireleri istesek de alamayız. İsminin neden öyle olduğu hakkında bi bilgim yok firmaya sorman lazım
    Mahalle de kendimize ait 2 evimiz var(bi hayırlı olsun alırım 2 aya 2. Ev bitiyor, inşaatta) ordan bir kaç bişey düşebilir. Bende daha önce boya fabrikasında çalışmıştım, fabrika dediğime bakmayın küçük bir yerdi 8 kişi çalışıyorduk, ama gün bittiğinde baya yoruluyordum, yazınları çalışıyordum orda kir pas saçım maçım hep toz içinde oluyordu, şimdi ordan (downtowndan) illaki bi iş imkanı çıkar diye düşünüyorum, en azından part time öğrenciler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 29 Nisan 2021; 11:2:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsAllEverWantedThis462

Niye bu kadar çok seviniyorsun ki sen oturamayacaksın.Hatta yabancılar geliyor onlar güzel dairelerde yaşayacak.Bence en iyisi müstakildir geniş bahçeli müstakil.Birde analamadım down "aşağı" demek town "kasaba" demek yani Türkçe Aşağı Kasabaı oluyor.Niye bu ismi koymuşlar?Sevinilecek bir şey yok ben gidip new york tan vesaire ev alamıyorum.Sevinilecek tek şey iyi bir görüntü katabilir bencede mahalleler yıkılıp düzenli, estetik evler yapılmalı.Ama hep apartman olmaz.

Downtown genelde amerikada fakir yerlere deniyor zenginler Uptown/hills'lerde oturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Nisan 2021; 12:22:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rookie_

Hocam oturmaktan yana hiç düşünmemiştim, zaten milyonluk daireleri istesek de alamayız. İsminin neden öyle olduğu hakkında bi bilgim yok firmaya sorman lazım
    Mahalle de kendimize ait 2 evimiz var(bi hayırlı olsun alırım 2 aya 2. Ev bitiyor, inşaatta) ordan bir kaç bişey düşebilir. Bende daha önce boya fabrikasında çalışmıştım, fabrika dediğime bakmayın küçük bir yerdi 8 kişi çalışıyorduk, ama gün bittiğinde baya yoruluyordum, yazınları çalışıyordum orda kir pas saçım maçım hep toz içinde oluyordu, şimdi ordan (downtowndan) illaki bi iş imkanı çıkar diye düşünüyorum, en azından part time öğrenciler için

Bizimde öyle bir yerde evimiz yok eğer 2 tane eviniz varsa o evleri yıktırın iyi bir mimara güzel bir ev yaptırın.Ama önce imar olup olmadığını ve kaç kat verdiklerini kontrol etmen lazım.Böylelikle hiç oradan bir yere gitmene gerek kalmaz.Arsa üzerine eski mimariy yıktırıp yenisiyle güzel bir ev yaptırman daha iyi olur.

• Türkiye de orası fakirler için değildir araştırdım zengin Araplar almış alacağı kadar.Benim anlamadığım şey burası Türkiye değil mi neden İngilizce isim koyulduğu ve downtown "aşağı kasaba" demek Türkiye de bir anlamı yok.Veya Bursa da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.