Şimdi Ara

Bursa fiber kullanıcıları yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bursa da 50 mbps fiber kullanıyorum.Modemim Huawei Hg255s. Son zamanlarda speedtest üzerinden kablosuz bağlantı ile test yaptığımda Bursa da bulunan iki server için ping 20 ms çıkıyor.İşin garip yani modemi kapatıp açıyorum ve ping 10 ms ye düşüyor ama aradan zaman geçtikten sonra tekrar 20 ms yeye çıkıyor.İnternet bağlantısı ilk yapıldığı dönemlerde 10 ms den şaşmayan ping sürekli böyle değişiyor.Bende bunu görünce pingtest sitesinden ayrıca test yaptım ve yurt dışı çıkışlarda da ping 100 ms jitter değeri ise 25-30 lara kadar çıkıyor.Hat kalitesi de C olarak görünüyor dönem dönem.Müşteri hizmetleri ile görüştüm klasik uzaktan güncelleme yaptılar.Baktım düzelme yok tekrar aradım ekip yönlendirdiler onlarda sadece benim yaptığım testleri yapıp gittiler.Eskinden bağlantı yaptıkları kutudan falan bir şeylere falan bakarlardı ama artık oda yok.Niye diye sorduğumda sizin fiber eve kadar geliyor aşağıda kutudan birşey olamaz diyorlar. Açıkçası sizlerde böyle bir durum var mı ve değerleriniz nedir merak ediyorum.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bende duruma göre yine müşteri hizmetlerini ararım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marbori -- 2 Nisan 2016; 14:57:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.