< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursadayiz -- 1 Mart 2019; 16:3:45 > |
BURSA ÖZEL ANAOKULU VE İLKOKUL EĞİTİM ÜCRETLERİ
Eğitimin hayattaki önemi tartışılmazdır ve çocuklarınızın geleceği için doğru okulu seçmek çok önemlidir. Bursa, özel anaokulları ve ilkokullarıyla tanınır ve her ailenin bütçesine uygun seçenekler mevcuttur.
Bursa Emine Örnek Fiyat Listesi (2023)
Emine Örnek Koleji, Bursa'nın en saygın özel okullarından biridir. 2023 yılı eğitim ücretleri şu şekildedir:
- Anaokulu: 30.000 TL
- İlkokul 1-4. Sınıflar: 35.000 TL
- İlkokul 5. Sınıflar: 40.000 TL
Şahinkaya Koleji Fiyat (2023)
Şahinkaya Koleji de Bursa'da yüksek kaliteli bir eğitim sunar. 2023 yılı eğitim ücretleri:
- Anaokulu: 25.000 TL
- İlkokul 1-4. Sınıflar: 30.000 TL
- İlkokul 5. Sınıflar: 35.000 TL
Uludağ Koleji Fiyat Listesi
Uludağ Koleji, Bursa'nın en eski ve en prestijli özel okullarından biridir. Eğitim ücretleri:
- Anaokulu: 40.000 TL
- İlkokul 1-4. Sınıflar: 45.000 TL
- İlkokul 5. Sınıflar: 50.000 TL
Önemli Notlar:
- Bu ücretler yıllık ücretlerdir ve kayıt, kitap ve servis gibi ek ücretler içermemektedir.
- Okulların ücretleri her yıl değişebilir, bu nedenle en güncel bilgileri doğrudan okullardan almanız önerilir.
- Bursa'da çok sayıda başka özel anaokulu ve ilkokul bulunmaktadır ve fiyatlar okulun konumuna, sunduğu olanaklara ve itibarına göre değişebilir.
- Çocuğunuz için en iyi okulu seçerken eğitim kalitesi, ücretler ve okulun genel olarak değerlerini ve misyonunu göz önünde bulundurmak önemlidir.