Şimdi Ara

Bursadaki feci kazada 4 ölü 7 yaralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sonradan çıkan videoyu görmeden bmw soldan hızlı geliyor, yolda yağ vsden kaygan diye hakimiyeti kaybetmiştir diyordum ama çarpan araç mercedes sanırım. kullanan maalesef kadın. aşırı hızlı. arkadakiler duruyor, o durmuyor. kaza var diye ani fren yaptı herhalde. o hızda da savrulmuş gibi lastiği falan patlamadıysa.

bursa’da araçlar birbirine girdi: 4 ölü, 7 yaralı!
    Bursa’da araçlar birbirine girdi: 4 ölü, 7 yaralı!
    https://www.bursayadairhersey.com/bursada-araclar-birbirine-girdi-4-olu-7-yarali/

mühendisyentwitter
    “NOT: HASSAS İÇERİKTİR Bursa'da meydana gelen kazada büyük bir facia yaşandı. 2 araç kaza yaptı. İçindeki aileler, yardım çağırıp yol kenarında beklemeye başladı. O sırada son sürat gelen bir araç, yol kenarında bekleyenlerin arasına daldı: 4 kişi hayatını kaybetti.”
    https://twitter.com/muhendisyenn/status/1622218393544790017

• Niye CLS 4 tekerlek üzerinde gitmiyor mu. Lastiğin altı su ile doluykan frene Abaninca Ferrari olsa farketmez yüzmeye başlar araba. Genis lastik sulu zeminde çok ama çok tehlikelidir göz açıp kapayana kadar geldiğin yöne dönersin. Arkadan itişli araçlarda durum çok daha tehlikeli olur bunun markası modeli yok.

Adina kaza dediginiz zaman bile boylesine bir olay kucultulmus oluyor. Bunun adi cinayettir. Kimse kimsenin canina kastetmekten korkmuyor. İster cahillik de ister cesaret o yolda o hizla tedbirsiz ilerliyorsan bunun adi kaza degil. Her gun sagda solda af af diye bagiranlarin ekseriyetini bunlar olusturuyor iste. Bu canavarlari tekrar tekrar saliyorlar aramiza. Bakalim iceriye girecek mi girerse ne kadar yatacak.
    Otomobil aslında bıçak gibi değerlendirilmeli kazalarda. Bıçakla soğan da doğrarsın, insan da. Araçla ulaşım da sağlarsın, adam da ezersin.

Bu olay isteyerek olmasa da büyük bir vurdumduymazlıkla olmuş. O kadar hız yapmak nedir? Aklınıza gelebilecek en ağır kötü duaları vuran canlı türüne okuyorum. O kimseyi düşünmemiş canlı için üzülecek veya duyar kasacak değilim. Ölen yine öldüğüyle kalacak ona üzülürüm.

gecen gun instagramda gormustum, ankarada bir alt gecitte gizli buzlanma olmus 2 araba kaza yapmis duvar kenarinda bekliyorlar gelenlere de yavas filan diye bagiriyorlar. sonra bir araba gelip duranlardan birine carpiyor.

yani ozellikle yol sartlarindan dolayi bir kaza olduysa baska birilerinin de ayni kazayi yapip ayni noktaya gelmesi cok olasi.

herhangi bir kaza ya da ariza durumunda aracin yaninda ya da icinde degil, yoldan olabildigince uzak bir noktada beklemek can guvenligi acisindan daha faydali.

Bunların hepsi tecrubesizlik bir şey olmazcilik altımdaki araba milyonluk bir şey olmazcilik. Göz gözü görmeyecek kadar yağan yağmurda makas atıyor adamlar çünkü daha önce hiç ters dönmemiş yada bir yere ucmamis bunun saniyeler içinde olabileceğini idrak edemiyor fizik kimya bilgisi zaten sıfır arabanın yola yapıştırıcı ile yapışarak gittiğini zannediyor.
  • Allah rahmet eylesin. Yağmurlu havalarda en sağ veya en soldan bu kadar hızlı gitmek çok büyük risk ülkemizde. Çoğu yolda su birikintisi oluyor. Bu kazada karayolları da hatalı gibi ayrıca, davası uzun sürer bu kazanın.

• Ömür boyu içerde çürür inşallah. Ne bitmez hız merakı varmış insanların. Zerre akıllanma yok.

• CLS gibi bir arabada hakimiyet nasil kaybetti anlaşılmaz uzun basık araba yayvan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah belasını versin o şıllık kadının.Böyle pisliklerin eline zengin kocaları araba veriyor ondan sonra milletin ailesini biçip geçiyor.Allah bilir ya kendisine de birşey olmamıştır.Resmen katliam bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol seridi kapatiyor bu arabalar .sol seride gecmeye korkuyorum hemen dibimde bitip selektore abaniyorlar birileri bu kislere o seridin hiz seridi olmadigini hatirlatmali valla cok uzucu ne diyebilrim :(

• Çok kötü bir kaza gerçekten kalanlara sabırlar diliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

Niye CLS 4 tekerlek üzerinde gitmiyor mu. Lastiğin altı su ile doluykan frene Abaninca Ferrari olsa farketmez yüzmeye başlar araba. Genis lastik sulu zeminde çok ama çok tehlikelidir göz açıp kapayana kadar geldiğin yöne dönersin. Arkadan itişli araçlarda durum çok daha tehlikeli olur bunun markası modeli yok.

• Adina kaza dediginiz zaman bile boylesine bir olay kucultulmus oluyor. Bunun adi cinayettir. Kimse kimsenin canina kastetmekten korkmuyor. İster cahillik de ister cesaret o yolda o hizla tedbirsiz ilerliyorsan bunun adi kaza degil. Her gun sagda solda af af diye bagiranlarin ekseriyetini bunlar olusturuyor iste. Bu canavarlari tekrar tekrar saliyorlar aramiza. Bakalim iceriye girecek mi girerse ne kadar yatacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

Allah akıl fikir versin.

• Temde en tehliye yerdir emniyet şeridi

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Amin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yolun o kısmında su bırıkmıs fln olabılır aklıma o geldı . yenı yapılan yolların cogu hatalı zaten ulkemızde

• Sözlükte biri aynen şöyle yazmış,

oldukça hatrı sayılır uzun yol tecrübesine sahip biri olarak size tavsiyem şudur. aracınızın lastiğini mi patladı? motor arızası mı verdi? hava yağışlı ve çok mu soğuk? çekin sağa emniyet şeridine. kurtarıcı ile temas kurdunuz ve ekip yolda geliyor. olay mahalinden biraz daha geriye giderek tır veya kamyon sürücülerinden destek rica edin. aracınızın durumunu izah edin ve en azından kurtarıcı gelene kadar bize bariyer olur musunuz deyin. böyle bir talebe olumsuz yanıt asla almazsınız. başka biri de gelip aşırı hız nedeniyle kamyona ok gibi saplanırsa, ben o kamyonun tüm değer kaybını seve seve üstlenirim. bu şartlar dahilinde araç içinde emniyet kemeri bağlı oturmaktan daha güvenli seçim yok.

Ben de şöyle yazdım,

Kurallara uyan ve 80 90 km ile giden bir araç da yoldan çıkıp emniyet şeridindeki araca vurabilir. Ancak çok büyük ihtimalle ölümle sonuçlanmaz. Diğer mantıkla hem kaza hem de ölüm ihtimalini arttırırsınız dedim.

Arkadan gelip tıra girip öldü, mahkeme karşısında nasıl bir sonuç çıkar. Önceliği olan araçlar dışında durmanın cezası üzerinden mi gidilir, yoksa arızayı hızlı çözmek adına ekstra aracın durmasını normal durum olarak mı değerlendirilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 5 Şubat 2023; 21:57:5 >

• Önceki araçlar da aynı noktada kayıp aynı kazayı yapmışlar sanırım.

web.tv
    Bursa'daki zincirleme kaza güvenlik kamerasına yansıdı! -1 - bursahakimiyet.web.tv
    https://bursahakimiyet.web.tv/video/bursadaki-zincirleme-kaza-guvenlik-kamerasina-yansidi-1__aexg3pdsh1i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir adet yaratik kac cana kiymis. Allah rahmet eylesin

Bunlardan o kadar cok var ki, patladiklarinda boyle oluyorlar

• Yorumlara şaşırttı. Ne cinayeti? Aquaplanning yaşamış kayıp vurmuş. Evet 4 kişi hayatını kaybetti ama burada aşırı hız hatası var sadece. Onun dışında kasti bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Şubat 2023; 21:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yorumlara şaşırttı. Ne cinayeti? Aquaplanning yaşamış kayıp vurmuş. Evet 4 kişi hayatını kaybetti ama burada aşırı hız hatası var sadece. Onun dışında kasti bir şey yok.

Tek hatasi asiri hiz mi???

O tek hata degil, olumcul hata. Hadi insanda beyin yok diyelim, kuru zeminde gereksiz hiz yapiyor olsun. Yagmurlu yagisli sartlarda bunu sokak kedisi tekir bile yapmaz, bu dogrudan cinayete tesebbus

Gunumuz araclari bu tur kosullarda guvenlik seviyesini cok yukseltti. 100 aractan 90'i patlamiyor da, 2'si patliyor. Bu nedenle cehalet, vurdumduymazlik ve bos cesaret cok artti. Artik o 2 patlama cok daha yuksek suratte ve olumcul oluyor

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Bu bir kaza. Bela okumak nedir allah aşkina? Hele ki "şillik" tabiriniz cok yanlis. Allah korusun sizin, benim, hepimizin basina gelebilir.

Trafikte oldugumuz icin hepimizin kaza potansiyeli var.

Olenlere allahtan rahmet diliyorum. Keske bariyer arkasinda bekleselermiş 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.