Şimdi Ara

Bursalı Arkadaşlar Yardım Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günün İstanbuldan Bursaya geçeceğim deniz otobüsü ile. Deniz otobüsü Mudanya'ya geliyor.

Şimdi bu Mudanya dan Bursa merkeze nasıl geçebiliyoruz. Otobüs minibüs vs.? Kaç dakika sürüyor?

Mudanyadan Buttim İş Merkezine direkt geçebiliyor muyum aktarma mı yapmam gerekiyor? Mudanya Buttim İş Merkezi arası kaç dk. sürüyor?

Buttim İş Merkezi ile Bursa Merkez arasındaki mesafe nedir. Ulaşımı kolay mı? Kaç dk. sürüyor?

Otobüsler ve minibüslerin fiyatı nedir? Bukart 48 saatlik almak mantıklı mı? Kaç kere kullanılabiliyor? Hangi araçlarda geçerli?

Fazla soru sordum :)

• Hocam süresini hatırlamıyorum ama budo ile mi ido ile mi geliyorsunuz?

Iskeleden terminale otobusler var terminalden aktarma yapmaniz lazim buttime gitmek için. Terminal buttim arası 10 dk.

Buttimden merkeze kent meydani minibusleri ve 38 numara heykel otobüsü var. 20 30 dk surer.

Bir de 2 gunluk kart karlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feribottan iniyorsunuz.Oradan 2-F ye binip Emek Metro istasyonunda inin.Emekte metroya binip osmangazi istasyonunda inin.Oradan yürüyüp 17/B ye binin.Buttimin önünde ineceksiniz.48 saatlik kart mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atuvur

Pazartesi günün İstanbuldan Bursaya geçeceğim deniz otobüsü ile. Deniz otobüsü Mudanya'ya geliyor.

Şimdi bu Mudanya dan Bursa merkeze nasıl geçebiliyoruz. Otobüs minibüs vs.? Kaç dakika sürüyor?

Mudanyadan Buttim İş Merkezine direkt geçebiliyor muyum aktarma mı yapmam gerekiyor? Mudanya Buttim İş Merkezi arası kaç dk. sürüyor?

Buttim İş Merkezi ile Bursa Merkez arasındaki mesafe nedir. Ulaşımı kolay mı? Kaç dk. sürüyor?

Otobüsler ve minibüslerin fiyatı nedir? Bukart 48 saatlik almak mantıklı mı? Kaç kere kullanılabiliyor? Hangi araçlarda geçerli?

Fazla soru sordum :)

hocam 12,5 tlye bilet ayarlayabilirim budo için.Sorunuza gelince feribotan inince f3 nolu otobüse binin heykelde inin daha sonra 5 dakikada bir geçen 38 nolu otobüse binin buttimin nünde inin feribottan buttime kadar yarım saat sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atla -- 10 Mart 2014; 18:17:10 >

• Cevaplar için teşekkürler. BUDO yu tercih edeceğim İDO biletini almakta geciktik.

quote:

Orijinalden alıntı: atla

hocam 12,5 tlye bilet ayarlayabilirim budo için.Sorunuza gelince feribotan inince f3 nolu otobüse binin heykelde inin daha sonra 5 dakikada bir geçen 38 nolu otobüse binin buttimin nünde inin feribottan buttime kadar yarım saat sürer

İndirim kuponu falan varsa alabilirim BUDO için. 2 kişi gidiş dönüş lazım.
  • bu saatli kart nedir ya yeni mi çıktı.iki senedir bursa da degilim de aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

bu saatli kart nedir ya yeni mi çıktı.iki senedir bursa da degilim de aydınlatırsanız sevinirim

Bursalı Arkadaşlar Yardım Gerek

Bunun 24 ssaatliği de varmış.

Turist Kart 24 Saat Geçerli: 13,00 TL
    Turist Kart 48 Saat Geçerli: 15,00 TL

http://www.burulas.com.tr/FiyatBilgileri.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.