Şimdi Ara

Burun Ameliyatı olmuştum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese, kafama çok takılan bir soruyu soracağım. 1 - 2 sene önce küçükken geçirdiğim trafik kazası yüzünden kırılan burnumu estetik yaptırdım. çok kötü bir görüntü vardı ayrıca hiç bir şekilde burnumdan (sol delik %100 sağ delik %80 kapalı) nefes alamadığım için nefes yolları da tamir edildi :) gel gelelim ki ameliyattan 6 ay sonra tekrar revizyon ameliyatı oldum çünkü kıkırdak dokusu yıllardır kırık olan o kemiğin kodlarını hafızada tutup tekrar kendini zorluyormuş, eskisi kadar olmasa da tekrar bi eğrilme oldu burnumda ve bu yüzden 6 ay sonra tekrar ameliyat oldum. eğrilen yere destekler tam yapıldı vs vs dedi doktor. 2. ameliyata hiç bir şekilde para da almadı. sporla da uğraştığım için eğer bir darbe falan olursa yine gel artık bundan sonrası ameliyat değil demişti. bu ameliyatımın üzerinden de 1 yıl kadar geçti . şimdi burnumun ucunda sanki biraz şişlik var . çok dikkatli bakıldığında eğri gibi duruyor çok hafif. ama bundan da önemlisi yatarken bi delik çok az açık biri ful açık. diyelim sol delik açık sola doğru yatıyorum sağ delik açılıyor sol kapanıyor. bu sefer sağa doğru yatıyorum sol delik açılıyor sağ kapanıyor. bütün insanlarda böyle midir ?? ve tekrar doktora gidip bi göstermem gerekir mi..?? çok uzun oldu ama aşırı takıntılıyım cevaplarınızı bekliyorum

• 2 Kere burun ameliyatı oldum, biri 17 öbürü 35-37 kesinlikle 2 burun deliğinizin de, açık olması lazım.
  • ikiside açık zaten ama biri az biri çok. ikiside tamamiyle açık olmuyor hiç . bazen biri tam açık oluyor bazen diğeri. internet de bi yazı okumustum bütün insanlarda bi delik %80 diğeri %20 açık olurmuş bu her saatte bir değişirmiş falan diye
  • Dostum ayni sorun bendede var 9 ay oldu AMA bazen sag bazen sol delik ciddi oranda tikanik Oluyor birde gozlerimin kenari (Burun tarafi) zonkluyor baski Oluyor dr 1 sene dolmadan birsey diyemeyz diyor bend beklyrm bir kotu tarafida doktrm bashekim hastanenin SAHİBİ ayni zamanda adam paso yurtdsnda konferanslarda yuzunu goren cennetlik sekil olarak memnun kaldm AMA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

Dostum ayni sorun bendede var 9 ay oldu AMA bazen sag bazen sol delik ciddi oranda tikanik Oluyor birde gozlerimin kenari (Burun tarafi) zonkluyor baski Oluyor dr 1 sene dolmadan birsey diyemeyz diyor bend beklyrm bir kotu tarafida doktrm bashekim hastanenin SAHİBİ ayni zamanda adam paso yurtdsnda konferanslarda yuzunu goren cennetlik sekil olarak memnun kaldm AMA

dediğim gibi şekil olarak aslında bende memnunum ama çok dikkatli baktığğımda hafif birşey var gibi. gerçi bunu doktora sorduğumda burnumun ucunu tutup bak böyle yaparsam nasıl nefes alıyorsun demıstı hiç alamıyordum . o yüzden orası oyle dedi. gerçekten öyle yaptıgında nefes alamıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murascal

quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

Dostum ayni sorun bendede var 9 ay oldu AMA bazen sag bazen sol delik ciddi oranda tikanik Oluyor birde gozlerimin kenari (Burun tarafi) zonkluyor baski Oluyor dr 1 sene dolmadan birsey diyemeyz diyor bend beklyrm bir kotu tarafida doktrm bashekim hastanenin SAHİBİ ayni zamanda adam paso yurtdsnda konferanslarda yuzunu goren cennetlik sekil olarak memnun kaldm AMA

dediğim gibi şekil olarak aslında bende memnunum ama çok dikkatli baktığğımda hafif birşey var gibi. gerçi bunu doktora sorduğumda burnumun ucunu tutup bak böyle yaparsam nasıl nefes alıyorsun demıstı hiç alamıyordum . o yüzden orası oyle dedi. gerçekten öyle yaptıgında nefes alamıyordum

benim sol delik ciddi anlamda tıkanık ya arada acılıyor o kadar bu hafta gidicem bakalım ne diyecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.