Şimdi Ara

Burun eti şişliği ve kemik eğriliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim burnumda hem kemik eğriliği hem de şişlik var, bu yüzden zor nefes alıyorum.Ameliyat olmam gerekiyor büyük ihtimal fakat ben ameliyat olmaktan korkuyorum.Aslında ameliyattan hiç korkmuyorum sadece ameliyat için elbise giydirip sedye ile o soğuk ve sessiz ameliyathaneye götürüyorlar ya işte oradan korkuyorum.Belki aranızda ameliyat olan vardır ameliyat haneye sokmadan anestezi yapılabiliyor mu?

• yukaru
  • yukaru.
  • 3 gün önce burun etinden ameliyat oldum. Lokal anestezi ile yapıldı, 10 dakika falan sürdü. Toplam 50 dk falan ameliyathanede kaldım. Güldük eğlendik gayet hoştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

3 gün önce burun etinden ameliyat oldum. Lokal anestezi ile yapıldı, 10 dakika falan sürdü. Toplam 50 dk falan ameliyathanede kaldım. Güldük eğlendik gayet hoştu.

geçmiş olsun, benim ameliyattan hiç korkum yok istersen alsın burnumu alnıma yapıştırsın.
    ben sadece o ameliyat elbisesini giydirip buz gibi soğuk bir odaya sokuyorlar ya işte ondan korkuyorum.ameliyathaneye götürmeden önce genel anestezi yapamazlar mı acaba onu merak ediyorum.bu arada ameliyatı özel de mi yoksa devlette mi oldun ve ne kadar para aldılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unity

quote:

3 gün önce burun etinden ameliyat oldum. Lokal anestezi ile yapıldı, 10 dakika falan sürdü. Toplam 50 dk falan ameliyathanede kaldım. Güldük eğlendik gayet hoştu.

geçmiş olsun, benim ameliyattan hiç korkum yok istersen alsın burnumu alnıma yapıştırsın.
    ben sadece o ameliyat elbisesini giydirip buz gibi soğuk bir odaya sokuyorlar ya işte ondan korkuyorum.ameliyathaneye götürmeden önce genel anestezi yapamazlar mı acaba onu merak ediyorum.bu arada ameliyatı özel de mi yoksa devlette mi oldun ve ne kadar para aldılar?

ne kadar aldılar ?

güldük eğlendik filan

ben hiç ameliyat olmadım ama ameliyata girmeen önce odada bir iğne verecekler sana ve yavas yavas uyucan ameliyathaneye hatırlamican uyanınca

• Aynı sorun bende de var. Eğrilik özellikle. Yazın ameliyat olacağım ama bende de tırsma var. Dediğin gibi o ortam ürkütüyor.

Sendeki eğrilik ne kadar? Belli oluyor mu? Özelden resim gönderebilirsin bende gönderirim istersen. Yardımcı oluruz birbirimize. Ne zaman ameliyat olacaksın ve istanbulda mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yazın ameliyat olacağım,eğrilik var çok net bir şekilde belli oluyor,devlet hastanesinde olabilir miyim ,özellerde ücret ne kadar,eskişehir'de özel bir hastanede ameliyat olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: unity

quote:

ne kadar aldılar ?

güldük eğlendik filan

ben hiç ameliyat olmadım ama ameliyata girmeen önce odada bir iğne verecekler sana ve yavas yavas uyucan ameliyathaneye hatırlamican uyanınca

aneziyi ameliyathanede veriyolar
    ameliyat 300 tl tuttu
    3 kişi vardı ameliyathanede, bayıltmadıkları için ameliyat sırasında bayağı güldük eğlendik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.