Loup-garou Dire Wolf şimdiye kadar hep bunlardan çıkardım
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
derudan çok zor düşüyo o moradonda 100 200 tane satanlar da dupeci den alıyo onları ucuza pahalıya satıyolar
Hayır Bilmeden Konuşma Ezik OLdugun İÇin Her item göreni Dupe Zannediyosun allam ya ne ezikler dolmuş foruma nese eskiden bus bes fln charonda yoktu onlarda abyss in 20. katından örnek 1 mile alıp burda 1.5 mile satıyolar bi nevi ticaret
cz de beast diie bi köpek var ondanda çıkıyo ben 2 saatte 17 tane çıkarmıştım soora karusun biri beni kesti orda şevkim kırıldı gitmedim mi daha
ben cz de bişi kesmiştim blood don olabilir ondan çıktı
sd
quote:
Orjinalden alıntı: kursaaa
o kadar busu kim düşürmüş beOnların neredeyse hepsi düpe ve cogu da silinmedi bende de vardı 1000-2000 tane 100k dan sattım gitti:) o dediginiz yaratıklardan da 50 tanede 1 anca cıkıyo yani 100 tane kasmak için 5000 tane kesmeniz lazım umarım ne demek istediğimi anlatmısımdır
yazık sana ... mpcler onların 400 k dan alıo ..iyi kazık yemişsin
Bus ların hepsi dupe kardes dupe zamanında millet 9999 tane duupeliyo..
sonra zor günlerde satıo
quote:
Orjinalden alıntı: Moruq_
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
derudan çok zor düşüyo o moradonda 100 200 tane satanlar da dupeci den alıyo onları ucuza pahalıya satıyolar
Hayır Bilmeden Konuşma Ezik OLdugun İÇin Her item göreni Dupe Zannediyosun allam ya ne ezikler dolmuş foruma nese eskiden bus bes fln charonda yoktu onlarda abyss in 20. katından örnek 1 mile alıp burda 1.5 mile satıyolar bi nevi ticaret
millete noob deişmiş ama sen noobsun..
abssy 20. katındaki fiat la charondaki fiat aynı ..
meydanı boş bulmusun sallıosun
Bende Blood Seeker dan düşüyo diye duydum yanlışım varsa düzeltin...
buss ne a.q.
bana zamanında direwolfden dusmustu keden önce :) uruklardan dustugunu gordüm bi kerede apostadan cıkmıstı
quote:
Orjinalden alıntı: BuRRaq
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nasıl uruk lardan Blessed upgrade scroll çıkar !
Riote,Atross,Blood Don Sadece ßuNLardan Çıkıyor..
doru sölemiş blood dondan çok çıkarrr
ben BUS ve benzeri scroolları Blessed Elemantel Scrool, Blessed dex scrool v.b. scrolları CZ de Beast keserek çıkartıyorum ve çıkma oranı oyun da en yüksek yaratık.... Cz de kesilme ihtiali dışında rahat kesebileceginiz bi yaratık köpeklerin birascık büyügü lvl 40 da kesebilirsiniz... 2 saatinizi verin şanslıysanız benim gibi 40 a yakın blessed iniz olur bu BUS yani Blessed Upgrade de olabilir yada ondan degerli olan Blessed Elemental da.......
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
DERU APOS vs vs bu tarz Yaratiklardan BUS du$mezzZ ....!
Bu imkansiz Kim BUS dusuyor diyorsa ben bu oyunu bilmiyorum o zaman :)
BUS : CZ de Bowl da cikan Atross Riote gibi kucuk capli HP'si 10.000+ gibi yaratiklardan duser ayni zamanda BUS lar ... Abyss in Dungeon bolumunden cikar. Lutfen sacmalamayalim biliyorsaniz yazin .
Bilmeyen arkadaslari yanli$ yonlendiriyorsunuz . Birakin yanlis cevap yazmayi sadece Cevap yazmak icin sallayip yanli$ bilgilendirmeyin arkadaslari ... Birakin Bilenbirisi elbet cikar ve yanitlat lutfen ...
Bu Forumda en cok dikkatimi ceken $ey bu : Sadece Cevap vermek icin Salliyorsunuz .. ve insanlara yanli$ bilgi veriyorsunuz . Dikkat edin bu konuya....
SEN gözüme çok batıyosun yeni serverda bana mirage vercek tip var sende
YAA HERKEZ SORUYO CEVAPLIYIM! BUS(BLASEERD UPGRADE SCROLL) BENCE GENELDE CZ DÜŞÜYO BLOOD SEEKER HAUNGA BEAST RİOTE BİLD CZ DE 50 TANEDE BİR DÜŞÜO
bus genelde cz de de bloodseeker, death knight sabertooth dan düşer
bus ne yaa ben niye bilmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
bus ne yaa ben niye bilmiyom
bus = blessed upgrade scrool yani bir itemi upgrade etme şansı diğerlerine göre daha yüksektir desem de inanmayın +3 den +4 e de yakabiliyor:)
La ßlessed Enchant Scroll dan Bahsetmiyoruz Burada Ben 58 LeweL Priest'i Uruk larda mc bırakarak yaptım. Bus Mus dustugu yok ! ßlessed Upgrade Scroll Atross & Riote & Blood Don Bunlardan düşüyor
blessed upgrade scroll desenize yaf tabiki biliyorum genede söleyen ler içi teşk.edeirm kısa adını bilmiyomuşum
quote:
Orjinalden alıntı: djtiesto
arkadaşlar...hep görüyorum maradonda 100tane -200 tane bus satan bu busları nerde kasıyolar.bana biraz bilgi verebilirmisiniz..cz de rioteden çıkıyo onu biliyorum ..başka.. neden... help pls