Şimdi Ara

!!!Bus hangi yaratıktan düşer (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kursaaa

o kadar busu kim düşürmüş beOnların neredeyse hepsi düpe ve cogu da silinmedi bende de vardı 1000-2000 tane 100k dan sattım gitti:) o dediginiz yaratıklardan da 50 tanede 1 anca cıkıyo yani 100 tane kasmak için 5000 tane kesmeniz lazım umarım ne demek istediğimi anlatmısımdır

keşke 50 tanede bir çıksa ama anlaşılan hiç 50 tane kesemedin galiba ki sallıyosun gibime geliyo.ayrıca çoğu zaman aposta sabahlıyoruz çok nadir düşüyo nerde 50 tanede bi düşüyomuş peaaahhh

• quote:

Orjinalden alıntı: mercy

quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

derudan çok zor düşüyo o moradonda 100 200 tane satanlar da dupeci den alıyo onları ucuza pahalıya satıyolar

Hayır Bilmeden Konuşma Ezik OLdugun İÇin Her item göreni Dupe Zannediyosun allam ya ne ezikler dolmuş foruma nese eskiden bus bes fln charonda yoktu onlarda abyss in 20. katından örnek 1 mile alıp burda 1.5 mile satıyolar bi nevi ticaret

millete noob deişmiş ama sen noobsun..

abssy 20. katındaki fiat la charondaki fiat aynı ..

meydanı boş bulmusun sallıosun

abyss'in 20. katında Blessed Upgrade Scroll (BUS) 2.400.000 coindir... eğer nakit paranız çok ise burdan 2.4m e alıp 2.55m e satarsanız kısa sürede zengin olabilirsiniz... tabi bunun için öncelikle büyük bir sermaye lazım...

• dragon kngthtan , tyondan,lycandan bus düştü bana
  • beastlardan ve atross tan düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

DERU APOS vs vs bu tarz Yaratiklardan BUS du$mezzZ ....!

Sende Yanlış ßiliyorsun ßen Derudan ßUS Düşürmüştüm
  • 2.450mden asai we 100 taneden fazla satan her BUS dupedir
  • Treadlardan yani ağaçlardan cıkıyo 14 tane cıktı bana 3 günde tabi
  • bus heryaratıkdan düşer ama az düşer sizin gördüklerinizin çoğu dupe
  • quote:

Bu imkansiz Kim BUS dusuyor diyorsa ben bu oyunu bilmiyorum o zaman :)

BUS : CZ de Bowl da cikan Atross Riote gibi kucuk capli HP'si 10.000+ gibi yaratiklardan duser ayni zamanda BUS lar ... Abyss in Dungeon bolumunden cikar. Lutfen sacmalamayalim biliyorsaniz yazin .

Bilmeyen arkadaslari yanli$ yonlendiriyorsunuz . Birakin yanlis cevap yazmayi sadece Cevap yazmak icin sallayip yanli$ bilgilendirmeyin arkadaslari ... Birakin Bilenbirisi elbet cikar ve yanitlat lutfen ...

Bu Forumda en cok dikkatimi ceken $ey bu : Sadece Cevap vermek icin Salliyorsunuz .. ve insanlara yanli$ bilgi veriyorsunuz . Dikkat edin bu konuya....

Bilmiyorum bu postu ne zaman yazdın eskiyse kusra bakma ama şuan fire drakede. 1 kere aposdan, 1 kere de tyondan bus düşürdüm. Yani sallama değil gerçekten düşüyo.

• valla bus'un nerden düştüünü sölemek bence saçma olur abidik gubidik yerlerden düştüü oluo şahsen bana treant'dan düşmüştü moradondan bile düştüünü hatırlıorm ama %'ler düşük 1 taş çatlasa 2 kere olmuştur ama düşüyor heryerden ara sıra aklı esiyo girio bi mob'un içine ama sık düştüü yerlerde var blood don mesela
  • çok komiksiniz diyecek bişe bulamıyom
    arkadaşlar onlar biyerden düşmüyo 2.400 den abyss 20. katında satılıyo
    ayrıca dupe yapan da bol inkar etmemek lazım
    :D
  • adamlar nasıl kekurı rıng dusurmek ıcın seri kesmeye alıp bıraktıgında bi ton low class kagıt dusuruyorsa bırakıyor bus cıkabilecek yaratıga seri kesiyor sonucta bi ton bus u oluyor oturup keserek cıkarttıgınımı sanıyorsunuz ya bunu yapıyor ya da dupeyi...
  • bana hep Cz de Dtc lerden Dostu gunde 40 veya 50 tane
  • Bana megatrondan düştü.
  • evet buslar andreamda blood sekerdann kopeklerden duzerr (blood doon ,megatron ve tabıkı beast) fakat bıulandan cıkan buslar ceasıtlı olu normalbuss elamantel buss dex str bama gıbı
    ama ısın dogrusu normal bus kagısdı encokk czdekı dtcden ckarr
    1 saate seri olarakk 10 bus cıkartırsınz ayrıca bunu yanıda +5 middle ıtemde cıkarr
    diğerleri faso fısoo
    yeri gelmişken soylıyım
    raptor sulalesı exerı olarkk
    estlandakıı tc yanındakı kecılerden cıkarr
    hemen yanıdakı tıtandanda ıb, shard, elixir çıkarr
    hade bu tuyolarımı unutmayınn
    yalnız bi şeyi soylemezsem olmazz
    sammayı kesemk bu ıı yaratıgı kesmekten daha kolayy
    vede bıraz sabırlı olmalısnızz yaklaşık 20 tande en az bı tane bu ıtemlerden duser
    ama aklınıza su gelebılır oyle ıse dm keserim daha iyi
    yalnız sunu unutmayınn dmden 50 tane kesenızde gelmete bılır
    ama bunlardan dedgım ıtemler kesın cıkıyoo
    estlandakı dıger yaratıklardan ıyı ıten cıkar ama 500 tane ksersenız belkı shard dusurursunuzz
    untmdan soylıyım dreadmare keserekte external shard, ex raptor, ex ıb, ex mırage(priest silahı), ex elixir cıkar
    ama onu kesemk nerde yse talos kesmek demek
    herkese kolay gelsın
    bus ıcın cz dtcc

• quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

derudan çok zor düşüyo o moradonda 100 200 tane satanlar da dupeci den alıyo onları ucuza pahalıya satıyolar

hiç de deil

arklar millet şunu yapıo abysin 20. katında sc ci war orada sc ler ucuz bus 2.4m alıolar buraa gelip 2.5 dan satıolar 100k karın nesi hoş demein bunlar birleşince mükemmel şeyler oluo
  • ilginç ben onlardan 1 günde 10tane middle düşürdüm sadece bus onlardan 1yılda 1düşer belki!!!!!!!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

Loup-garou
    Dire Wolf
    şimdiye kadar hep bunlardan çıkardım

• bana stingerden düştü
  • bende tek kağıdımı dire den çıkardım
    quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

Loup-garou
    Dire Wolf
    şimdiye kadar hep bunlardan çıkardım
  • quote:

Bu imkansiz Kim BUS dusuyor diyorsa ben bu oyunu bilmiyorum o zaman :)

BUS : CZ de Bowl da cikan Atross Riote gibi kucuk capli HP'si 10.000+ gibi yaratiklardan duser ayni zamanda BUS lar ... Abyss in Dungeon bolumunden cikar. Lutfen sacmalamayalim biliyorsaniz yazin .

Bilmeyen arkadaslari yanli$ yonlendiriyorsunuz . Birakin yanlis cevap yazmayi sadece Cevap yazmak icin sallayip yanli$ bilgilendirmeyin arkadaslari ... Birakin Bilenbirisi elbet cikar ve yanitlat lutfen ...

Bu Forumda en cok dikkatimi ceken $ey bu : Sadece Cevap vermek icin Salliyorsunuz .. ve insanlara yanli$ bilgi veriyorsunuz . Dikkat edin bu konuya....

sen ne diyon ya?ben kac kere dusurdum apostan.ama en cok bus treanttan duser.bir gun takıl en az 5 tane dusurursunbi kere keilandan dusurdum.czdekileri saymıyorum..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.