Şimdi Ara

!!!Bus hangi yaratıktan düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar...hep görüyorum maradonda 100tane -200 tane bus satan bu busları nerde kasıyolar.bana biraz bilgi verebilirmisiniz..cz de rioteden çıkıyo onu biliyorum ..başka.. neden...
    help pls

• birisi cvplarsa bende sevinirim
  • benim bildiklerim deru apos uruk hai uruk blade... bunlardan bana düştü
  • evet bende merak ediyorum hangi yaratıktan düşer acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblet_Of_Fire

evet bende merak ediyorum hangi yaratıktan düşer acaba
    derudan çok zor düşüyo o moradonda 100 200 tane satanlar da dupeci den alıyo onları ucuza pahalıya satıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

derudan çok zor düşüyo o moradonda 100 200 tane satanlar da dupeci den alıyo onları ucuza pahalıya satıyolar

Alıntıları Göster
    uruk lardan Blessed upgrade scroll çıkar !

Riote,Atross,Blood Don Sadece ßuNLardan Çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRRaq -- 15 Şubat 2006 19:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

Alıntıları Göster
    beyler bana uruk sulalesınden dustu kıme sorduysam da bana hep bu cevabı verdı arkadasımla kasalım dedık ıkımızde aynı anda yattık warrıorlar cok ıyı kasıyorlar onlara uruk hai etkı bıle etmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRRaq

Alıntıları Göster
    deru,apos,riote...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRRaq

Alıntıları Göster
    bus ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

bus ne ya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

bus ne ya

abi bi ölsene be

• quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

bus ne ya

Alıntıları Göster
    urklardan da cıkar ama o kadar fazla deil yani.ıkı gun aynı yerde uruk kesseniz belki sanslıysanız 4 busunuz olur.ki bunlarda genelde enshant oluyo mp str bonus falan.bus cogu yaratıkdan duser bana lamıadan dusk orcdab bile dustu.ama asıl soru 100 lerce buss cıkarabilecegimiz bi yaratık varmı?atross rioteden bence bi adam yüzlerce cıkarıp satamaz.orası czde en cok kapısılan yer adam apos doner gıbı atross donemez heralde.

bu kadar cok buss genelde dupecilerin işidir.cunku buss dupesi belli olmayan bi itemdir.veya abyss kalesinin sahibi olan clan abyss 20. kat olması lazımdı ordan ucuza buss alıp satuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: hewalE

urklardan da cıkar ama o kadar fazla deil yani.ıkı gun aynı yerde uruk kesseniz belki sanslıysanız 4 busunuz olur.ki bunlarda genelde enshant oluyo mp str bonus falan.bus cogu yaratıkdan duser bana lamıadan dusk orcdab bile dustu.ama asıl soru 100 lerce buss cıkarabilecegimiz bi yaratık varmı?atross rioteden bence bi adam yüzlerce cıkarıp satamaz.orası czde en cok kapısılan yer adam apos doner gıbı atross donemez heralde.

bu kadar cok buss genelde dupecilerin işidir.cunku buss dupesi belli olmayan bi itemdir.veya abyss kalesinin sahibi olan clan abyss 20. kat olması lazımdı ordan ucuza buss alıp satuyolar

Alıntıları Göster
    o ne ki bide bunu acıklarsanız iyi olurrr

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_kan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaptan_kan

+8 e daha rahat gecirmek için kullanılan bi upgrade itemi die biliodum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominGSooN

quote:

Alıntıları Göster
    we ii de para edio oyundaki en iyi upgrade kagıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominGSooN

quote:

Alıntıları Göster
    +8e gecırmek için deil.bus hıgh class itemlerde +5den sonra basmak için kullanılır normal hıgh class upgrade scroll sadece +5e kadar basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hewalE

+8e gecırmek için deil.bus hıgh class itemlerde +5den sonra basmak için kullanılır normal hıgh class upgrade scroll sadece +5e kadar basar.

Alıntıları Göster
    bus = blessed upgrade scroll işte la yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: [28]

bus = blessed upgrade scroll işte la yuh

Alıntıları Göster
    o kadar busu kim düşürmüş beOnların neredeyse hepsi düpe ve cogu da silinmedi bende de vardı 1000-2000 tane 100k dan sattım gitti:) o dediginiz yaratıklardan da 50 tanede 1 anca cıkıyo yani 100 tane kasmak için 5000 tane kesmeniz lazım umarım ne demek istediğimi anlatmısımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: kursaaa

o kadar busu kim düşürmüş beOnların neredeyse hepsi düpe ve cogu da silinmedi bende de vardı 1000-2000 tane 100k dan sattım gitti:) o dediginiz yaratıklardan da 50 tanede 1 anca cıkıyo yani 100 tane kasmak için 5000 tane kesmeniz lazım umarım ne demek istediğimi anlatmısımdır

Alıntıları Göster
    ben dusk orclardan .ıkardım 4 tane. ama 1 haftada :)

hai ve blade seerisinden de çıkıo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kursaaa

Alıntıları Göster
    DERU APOS vs vs bu tarz Yaratiklardan BUS du$mezzZ ....!

Bu imkansiz Kim BUS dusuyor diyorsa ben bu oyunu bilmiyorum o zaman :)

BUS : CZ de Bowl da cikan Atross Riote gibi kucuk capli HP'si 10.000+ gibi yaratiklardan duser ayni zamanda BUS lar ... Abyss in Dungeon bolumunden cikar. Lutfen sacmalamayalim biliyorsaniz yazin .

Bilmeyen arkadaslari yanli$ yonlendiriyorsunuz . Birakin yanlis cevap yazmayi sadece Cevap yazmak icin sallayip yanli$ bilgilendirmeyin arkadaslari ... Birakin Bilenbirisi elbet cikar ve yanitlat lutfen ...

Bu Forumda en cok dikkatimi ceken $ey bu : Sadece Cevap vermek icin Salliyorsunuz .. ve insanlara yanli$ bilgi veriyorsunuz . Dikkat edin bu konuya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 12 Şubat 2006 6:00:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: djtiesto

arkadaşlar...hep görüyorum maradonda 100tane -200 tane bus satan bu busları nerde kasıyolar.bana biraz bilgi verebilirmisiniz..cz de rioteden çıkıyo onu biliyorum ..başka.. neden...
    help pls

cz de beast diye kopekler var her türlü blessed cıkıyo

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.