Şimdi Ara

!!!Bus hangi yaratıktan düşer (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en çok treant ve ancientten çıktığı kesin
  • belki bunu az kişi bilir ama ben treantlardan düşürüyorum seri bir şekilde çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

bus ne ya

bus ne sen bu oyunu bırak bence koma oldum yerlere yattım

• ya haunga olması lazım veya kaunga tam bilmiom ama 200-300 tane koyanlar kesin du tur ondan eminim:D
  • Sens kanka FD gelmeden önce deru,aposdan bus düşüyordu...
    quote:

Orjinalden alıntı: SenS

DERU APOS vs vs bu tarz Yaratiklardan BUS du$mezzZ ....!

Bu imkansiz Kim BUS dusuyor diyorsa ben bu oyunu bilmiyorum o zaman :)

BUS : CZ de Bowl da cikan Atross Riote gibi kucuk capli HP'si 10.000+ gibi yaratiklardan duser ayni zamanda BUS lar ... Abyss in Dungeon bolumunden cikar. Lutfen sacmalamayalim biliyorsaniz yazin .

Bilmeyen arkadaslari yanli$ yonlendiriyorsunuz . Birakin yanlis cevap yazmayi sadece Cevap yazmak icin sallayip yanli$ bilgilendirmeyin arkadaslari ... Birakin Bilenbirisi elbet cikar ve yanitlat lutfen ...

Bu Forumda en cok dikkatimi ceken $ey bu : Sadece Cevap vermek icin Salliyorsunuz .. ve insanlara yanli$ bilgi veriyorsunuz . Dikkat edin bu konuya....
  • cz de riote atros tan cıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

Loup-garou
    Dire Wolf
    şimdiye kadar hep bunlardan çıkardım

bus solucanlardan da cıkıyomus haberın varmı cz dısında bana dtc den dustu sadece baskada hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

Trident, Ancient, Dark Eyes, Beast, Apos ve Troll'den düştüğüne şahit oldum. Şans işi sanırım.

• benim bildigim en kolay seri keserek lard orclardan cıkıyo uruklarda yatma tehlikesi cok bunu deneyin pişman olmıycaksınız yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • genellikle belli olmuyor . banada apos ve uruqlardan düstü .
  • bu arada biri cevap verdimi bilmiyorum ama slmver arkadasımız için soyluyorum bus bi basma kagıdının oyuncular tarafından verilen kısaltmasıdır gercek adı uzun oldugundan oyuncular adının bas harflerinden bu isimi vermişler ve 2.5 m kadar eder en fazla genellikle yuksek itemleri elinde yanmasını saglar örnek: +7 claver +8 e gecerken kullanılır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.