belki bunu az kişi bilir ama ben treantlardan düşürüyorum seri bir şekilde çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
bus ne ya
bus ne sen bu oyunu bırak bence koma oldum yerlere yattım
ya haunga olması lazım veya kaunga tam bilmiom ama 200-300 tane koyanlar kesin du tur ondan eminim:D
Sens kanka FD gelmeden önce deru,aposdan bus düşüyordu...
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
DERU APOS vs vs bu tarz Yaratiklardan BUS du$mezzZ ....!
Bu imkansiz Kim BUS dusuyor diyorsa ben bu oyunu bilmiyorum o zaman :)
BUS : CZ de Bowl da cikan Atross Riote gibi kucuk capli HP'si 10.000+ gibi yaratiklardan duser ayni zamanda BUS lar ... Abyss in Dungeon bolumunden cikar. Lutfen sacmalamayalim biliyorsaniz yazin .
Bilmeyen arkadaslari yanli$ yonlendiriyorsunuz . Birakin yanlis cevap yazmayi sadece Cevap yazmak icin sallayip yanli$ bilgilendirmeyin arkadaslari ... Birakin Bilenbirisi elbet cikar ve yanitlat lutfen ...
Bu Forumda en cok dikkatimi ceken $ey bu : Sadece Cevap vermek icin Salliyorsunuz .. ve insanlara yanli$ bilgi veriyorsunuz . Dikkat edin bu konuya....
cz de riote atros tan cıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Grameradam
Loup-garou Dire Wolf şimdiye kadar hep bunlardan çıkardım
bus solucanlardan da cıkıyomus haberın varmı cz dısında bana dtc den dustu sadece baskada hatırlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: AphzL
Trident, Ancient, Dark Eyes, Beast, Apos ve Troll'den düştüğüne şahit oldum. Şans işi sanırım.
benim bildigim en kolay seri keserek lard orclardan cıkıyo uruklarda yatma tehlikesi cok bunu deneyin pişman olmıycaksınız yardımcı olduysam ne mutlu bana
genellikle belli olmuyor . banada apos ve uruqlardan düstü .
bu arada biri cevap verdimi bilmiyorum ama slmver arkadasımız için soyluyorum bus bi basma kagıdının oyuncular tarafından verilen kısaltmasıdır gercek adı uzun oldugundan oyuncular adının bas harflerinden bu isimi vermişler ve 2.5 m kadar eder en fazla genellikle yuksek itemleri elinde yanmasını saglar örnek: +7 claver +8 e gecerken kullanılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme