Şimdi Ara

!!!Bus hangi yaratıktan düşer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bi soru sizce bi insan 500 tane BUS toplayabilirmi?yada o kadar sabır ve şans kimde var .size en iyi BUS bulma yolunu kim söyler biliyormusunuz DUPE yapanlara sorun ...
  • bana şimdiye kadar sadece ama sadece wormden düşmüştü şaka bi yere ben sadece BlooD Don'u bilim falla
  • ezikler hemen dupe deyın
    premıumlar ucuza alır 200 tane alırlar aldıkları fıyatın 500k fln ına satarlar paraya oara demezler coin derler
  • puhHAHAH LA O BUSLAR HEPSİ DUPE ADAMIN İŞİ GÜCÜ YOKTA 200 TANE BUS MU DÜŞÜRMEYE ÇALIŞCAK Bİ KAÇ TANE ALIYOLAR SONRA ONLARI BİR İKİ KERE DUPELEYİOLAR AL SANA 400 TANE BUS
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

bus ne ya

bleesed upgrade scrooL
  • dün ya da ondan önce Hell Houn'dan düştü bi tane BUS, ben de şaşırdım. Lard Orclardan veya Dusklardan Blessed Enchant düşmüştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

DERU APOS vs vs bu tarz Yaratiklardan BUS du$mezzZ ....!

Bu imkansiz Kim BUS dusuyor diyorsa ben bu oyunu bilmiyorum o zaman :)

BUS : CZ de Bowl da cikan Atross Riote gibi kucuk capli HP'si 10.000+ gibi yaratiklardan duser ayni zamanda BUS lar ... Abyss in Dungeon bolumunden cikar. Lutfen sacmalamayalim biliyorsaniz yazin .

Bilmeyen arkadaslari yanli$ yonlendiriyorsunuz . Birakin yanlis cevap yazmayi sadece Cevap yazmak icin sallayip yanli$ bilgilendirmeyin arkadaslari ... Birakin Bilenbirisi elbet cikar ve yanitlat lutfen ...

Bu Forumda en cok dikkatimi ceken $ey bu : Sadece Cevap vermek icin Salliyorsunuz .. ve insanlara yanli$ bilgi veriyorsunuz . Dikkat edin bu konuya....

Deru ve apostan ben bizzat düşürdüm. Yalan söylemiyorum.Ayrıca eski ko zamanında insan warriorla scorpiondan düşürdüm hatta o zmn cafedeki herkes scorpion kesmeye başladı ama cıkarabilen olmadı.Yani her yaratıktan cıkma şansı var bence trilyonda 1 de olsa..

• ben de dtsden düşürdüm 1 kere
  • hayatından görmediğin kadar item , hayatında görmediğin kadar para ,hayatında görmediğin kadar BUS gördüm :D ister ezik de ister noob
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

ezikler hemen dupe deyın
    premıumlar ucuza alır 200 tane alırlar aldıkları fıyatın 500k fln ına satarlar paraya oara demezler coin derler

hayatından görmediğin kadar item , hayatında görmediğin kadar para ,hayatında görmediğin kadar BUS gördüm :D ister ezik de ister noob
  • apostan düsürdüm birde bu blood don cok güclü mü yaw ?
  • blood don
  • Deru ve Apos dtan dusen Bus enchant scroll olur genellikle dex.
    Harpy den bile Bus duser ama en cok cz deki Cardinallerden.Tabii bowl dakilerden bahsetmiyorum. :)
  • FAZLA ZAMANIM YOK KUSRA BAKMAYIN FORMDAKi YAZILARI OKUMADIM CEVAPLARI

cz de riote den düşer yok derseniz
    AĞAÇLAR WAR Trident miydi ne idi adı ONLARDAN Düşüyor hem aynı zamanda %30 armor da düşüyor
  • Trident, Ancient, Dark Eyes, Beast, Apos ve Troll'den düştüğüne şahit oldum. Şans işi sanırım.
  • ARKADAŞLAR İNANMIYACAKSINIZ AMA BU GERÇEK MİRAGEYİ BASMAK İÇİN BUS ARIYORDUM

BİRİ TAM 150 TANE SATIYODU 2M 200K DAN BENDE 2 TANE ALIP MİRAGEYİ +4 YAPTIM

SONRA ALIP BASAYIM DEDİM 5,6 YA

ARKADAŞA SORDUM ABİ 2M DEN KOY 5 TANE ALCAM ARKADAŞ Bİ BAKTIM TREDİ ATIYOR AGA DEDİM PAZARA KOY YA AL DEDİ BENDE PARAYI HAZIRLIYORDUM Bİ BAKTIM 10 TANE BUSS KOYDU VE TREDİ DEDİ

ŞAŞIRDIM KARDEŞ NEDEN BÖYLE YAPTIN SAĞOL FALAN DEDİM BENDE ÇOK VAR İŞİNİ GÖR SEN DEDİ ŞUAN 10 TANE BUS KAĞIDIM VAR
  • bana dark eyesden bile düştü...
    +8 kasmak için koxp kurdum...bi de baktım buss
  • lamiadan çok çıkıo
  • Ya naaaptınız gençLer siz yaaa :)) O 100-200 tane satanlardan biride beniM bu bi para kasma yöntemidir. Eğer sermayeniz warsa çıkarsanız abyys 20. kata 2,400 den alırsınız sona gider 2550 den satarsınız.

ii para ama sermaye gerektirio bırakıN artıK bu işLeri herkes sıyırmasıN xD
  • Bi Tane Asas Ta 867 Tane Vardı Oha Dedim nasıl Buldun Cewap Yok.Daha Demin Pzaraı Kurmuştu Saniyeler Geçmeden Sordum (Sözün Gelişi)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.