Şimdi Ara

Buses Klima sıcak modu nasıl kullanılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimizde yaz dönemi için aldığımız Buses PAC40-15K A++ 15000 Btu Portatif klima var. soğutma modunda oldukça memnun kaldık. Şimdi ısıtma modunu kullanmak istiyoruz. Yalnız kullanım klavuzu olmadığından ve üzerinde mevcut göstergelerinden ısıtma moduna geçirmeyi başaramadığımızdan sizden yardım rica ediyorum. Elinde bu model klimadan olan var ise nasıl ısıtma modunda kullanabileceğimizi izah eder ve yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüs Kliması Sıcak Modu Kullanım Kılavuzu

Otobüslerin klima sistemleri, yolcuların rahatını sağlamak için hem soğutma hem de ısıtma moduna sahiptir. Sıcak mod, özellikle soğuk havalarda otobüsün içini ısıtmak için kullanılır.

Buses klima sıcak modunu kullanmak için şu adımları izlemelisiniz:

1. Klima kontrol panelini bulun.
    2. "Mod" düğmesine basarak "Sıcak" modunu seçin.
    3. İstediğiniz sıcaklık ayarını yapmak için "Sıcaklık" düğmesini kullanın.
    4. Fan hızını ayarlamak için "Fan Hızı" düğmesini kullanın.
    5. Hava akışını yönlendirmek için "Hava Akışı" düğmelerini kullanın.

Buses klima sistemleri genellikle otomatiktir, bu sayede sıcaklık ayarlanan değere geldiğinde fan hızı ve hava akışı otomatik olarak ayarlanır. Bununla birlikte, bazı otobüslerde manuel klima sistemleri de bulunur. Manuel sistemlerde, fan hızını ve hava akışını manuel olarak ayarlamanız gerekecektir.

Sıcak modda klima kullanırken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:

• Motor çalışırken klimayı kullanın.
    • Klimayı uzun süre yüksek sıcaklıklarda çalıştırmaktan kaçının.
    • Klima filtrelerini düzenli olarak temizleyin.
    • Klima arızalanırsa, yetkili bir servisle iletişime geçin.

Otobüs klimasıyla ilgili daha fazla bilgi için buses klima kullanım kılavuzuna başvurabilir veya buses klima fiyatları ve buses series klima modelleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kumandanın resmini ekleyebilirseniz bakalım. zor bir şey olmasa gerek
  •  Buses Klima sıcak modu nasıl kullanılıyor?

Resimleri bunlar. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Diğer klimalar gibi mod değiştirince sessiz konuma geçiyor fan duruyor ve ısı ile ilgili bir değişiklik olmuyor.

• Cybermorfer kullanıcısına yanıt
    1 numaralı butona her basışınızda mod değiştiren sistemde 2 numaralı alanda ışık yandıktan 3 dakika sonra cihazın ısıtma modunda çalışması gerekir diye düşünüyorum.

• Denedim ancak çok soğuk hava üflemeye başlıyor 2 nolu moda alınca. Üstteki moda alınca sıcak hava üflemiyor ancak soğuk üflemeyide kesiyor. ayrıca dışarıya hava verdiği kısımdanda hava akımı kesiliyor. Üstteki modda 10 dakika çalıştırdım sonuç yok. Anlaşılan servis çağırmaktan başka çaree kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cybermorfer -- 30 Eylül 2016; 12:30:53 >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaş konu ile alakası yok ama ben bu klimanın 15000 liğini arıyorum günlerdir bulamıyorum satışı kaldırıldımı acaba?
  • DaLminSSaH D kullanıcısına yanıt
    Satış konuları ile pek ilgim olmuyor hocam kusura bakmayınız.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Satmayı düşünürseniz talip olurum :)
  • DaLminSSaH D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aradığınız 15 binlik klima mevcut,isterseniz satabilirim.(suan klimanın serinliği eşliğinde bu cevabı size yazıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Soruyu biraz geç gördüm ama yöntemi şu şekilde. Öncelikle klimanızın şuan soğuk hava çıkışı olan gri renkli ızgarasını ve arka kısımdaki sıcak hava çıkış hortumunu ve aparatını yukarı doğru çekerek çıkarınız. Ön ızgarayı arkaya, arkadakini öne takınız. Atık ısı hortumunu da monte ediniz ve bu hortumu camdan dışarı veriniz. Yani yazın sıcak havayı dışarı attığınız parçaları bu şekilde kışın soğuk havayı atmak için kullanmış olacaksınız. Klimayı sıcak moduna yani güneş simgesine alınız ve sıcaklığı maksimuma getiriniz. Bu şekilde ısıtma yapacaktır.
    Ancak bu klimalar inverter klima olmadıklarından 10 derece ortam sıcaklığı altında verimli çalışamazlar. Ancak ortamın soğukluğunu kırar. Verimi düştüğü içinde yüksek elektrik tüketimine karşı elde ettiğiniz ısı az olur.

Umarım yardımcı olur.
  • troid arkadaş ,klimanın model ismi ne yazıyor klimanın etiketinde, hangi ildesiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.