Şimdi Ara

bütçe 23.000 tl yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en fazla 23.000 tl verebileceğim 2001 model ve üstü en uygun aracı arıyorum biraz araştırtım ve şu araçları buldum;
    ford focus
    honda civic
    skoda octavia
    toyota coralla
    wv bora
    renault megane
    fiat linea
    sizce hangisi? ya da önerebileceğiniz başka bir araç var mı?

• vw bora ve octavia nın motoru aynı 1.6 102 hp lpg uyumlu motor bora actavia ya göre çok dar bir araç size tavsiyem 2007 model octavia tour alabilirsiniz gayet iyi araçtır.

bütçe 23.000 tl yardım lütfen
  • elindeki paraya linea 2008-2010 arası birşeyler bulabilirsin.
    eski araç alıcam diyorsan corolla,focus bu ikisinden birini tercih et
  • vw bora derim içlerinde bence en güzeli o fakat yakıt ve yedek parça konusunda bişey söyleyemeyeceğim
    eğer çok km yapıyosanız linea sizin için çok daha uygun olur, ama yok az km yapıyosanız tüplü bora veya ford focus alırdım ben olsam
  • ben yakıt , yedek parça , konfor , sürüş dinamiği gibi özellikleri göz önüne alarak megane 2 diyeceğim , özellikle dynamique , expression gibi dolu versiyonları alırsanız daha iyi olur , 1.5 DCi motor yakıt konusunda sizi rahat ettirecektir , sizin tek yapmanız gereken , o fiyata en temiz 1.5 DCi megane ı bulmaya çalışmak olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxis18

en fazla 23.000 tl verebileceğim 2001 model ve üstü en uygun aracı arıyorum biraz araştırtım ve şu araçları buldum;
    ford focus
    honda civic
    skoda octavia
    toyota coralla
    wv bora
    renault megane
    fiat linea

yazdıklarım tamamen benim şahsi düşüncemdir arkadaşlar;
    dostum tam benimde bütçem seninle aynı aynen bende max 23.000tl ye ne alabilirim die 2 haftadır araştırıyorum daha öncede arabam oldu ama eski araba almamama tövbe ettim :( mümkün oldugunca yeni model baktım bi çok modeli araştırdım, bikaç ay sonra çocugumuz olucak ve ufak bi araba istemiyorum.

ford focus a karar kıldım 2004 yada 2005 ghia lpg li ortalama 90.000km ile 120.000 km

honda civic lerin yakıt tüketimi fazla ve lpg proglemi yaşayan çok sayıda insan var.

skoda octavia ikinci elde sıkıntılı motor vs iyi ama temizini bulmak mesele

toyota coralla çok pahalı terra yada sol kasalar o para bence verilmez

wv bora üretimi olmayan bi arabayı almak mantıklı gelmiyor zamanla doğru orantılı fiyatı düşecek

renault megane iyi ama bence ford daha sağlam ve oturaklı aksesuar olarak zayıf (şahsi fikrimdir)

fiat linea

skoda düşünüyorsan fabyalara bak derim bide

benim tavsiyem focus 1 in makyajlı kasası bide ghia ysa temizse

• Hocam aynı paraya 2 ay önce 2006 Civic Ls aldım. Gerçektende güzel araç. Lavato sıralı sistem mevcut. Dedikleri gibi lpgde sorun yaşamadım. Bildiğime göre Vtec motorlar lgp konusunda sorunsuz motor türlerinden biriymiş. Abs, Asr, Eps gibi donanımsal özellikleri var. Biraz araştırırsan daha iyilerinide bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAMLAR... 5.000 TL bütçe
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şıklarda niye astra yok anlıyamadım
  • Hele ki vectra Olmamasını ben hiç anlayamadım .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Hocam aynı paraya 2 ay önce 2006 Civic Ls aldım. Gerçektende güzel araç. Lavato sıralı sistem mevcut. Dedikleri gibi lpgde sorun yaşamadım. Bildiğime göre Vtec motorlar lgp konusunda sorunsuz motor türlerinden biriymiş. Abs, Asr, Eps gibi donanımsal özellikleri var. Biraz araştırırsan daha iyilerinide bulabilirsiniz

hayırlı olsun güle güle kullanın; 23.000 tl cıvarı bi paraya çok uygun almışsınız 28 den aşşağı isteyeni pek yok, Lpg de ortalama ne yakıyor? benim bikaç honda civic sahibi arkadaşım varda hepsi yakıttan şikayetci ama ikisininde arabası otomatik vites, manuellerin yakıt ortalamasını bilmiyorum, bide bildiğim kadarıyla hondada atık yakıtı süzüp tekrar yanmasını sağlayıp ekonomi sağlayan bi sistem varmış,

• megane- II
    makyajsız kasa FOCUS
    ASTRA HB F kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

quote:

en fazla 23.000 tl verebileceğim 2001 model ve üstü en uygun aracı arıyorum biraz araştırtım ve şu araçları buldum;
    ford focus
    honda civic
    skoda octavia
    toyota coralla
    wv bora
    renault megane
    fiat linea

yazdıklarım tamamen benim şahsi düşüncemdir arkadaşlar;
    dostum tam benimde bütçem seninle aynı aynen bende max 23.000tl ye ne alabilirim die 2 haftadır araştırıyorum daha öncede arabam oldu ama eski araba almamama tövbe ettim :( mümkün oldugunca yeni model baktım bi çok modeli araştırdım, bikaç ay sonra çocugumuz olucak ve ufak bi araba istemiyorum.

ford focus a karar kıldım 2004 yada 2005 ghia lpg li ortalama 90.000km ile 120.000 km

honda civic lerin yakıt tüketimi fazla ve lpg proglemi yaşayan çok sayıda insan var.

skoda octavia ikinci elde sıkıntılı motor vs iyi ama temizini bulmak mesele

toyota coralla çok pahalı terra yada sol kasalar o para bence verilmez

wv bora üretimi olmayan bi arabayı almak mantıklı gelmiyor zamanla doğru orantılı fiyatı düşecek

renault megane iyi ama bence ford daha sağlam ve oturaklı aksesuar olarak zayıf (şahsi fikrimdir)

fiat linea

skoda düşünüyorsan fabyalara bak derim bide

benim tavsiyem focus 1 in makyajlı kasası bide ghia ysa temizse

ford focus şu an için bir adım önde gözüküyor içlerinden en ideali o gibi ama araştırmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

şıklarda niye astra yok anlıyamadım

astra bana biraz dar gibi geldi artıları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [HONDA]TYPE-R

megane- II
    makyajsız kasa FOCUS
    ASTRA HB F kasa

f değil g olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

şıklarda niye astra yok anlıyamadım

astra bana biraz dar gibi geldi artıları neler?

ben 1.80 boyundayım 85 kiloyum bana dar gelmedi, senin boyun kilon kaç merak ettim doğrusu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Hocam aynı paraya 2 ay önce 2006 Civic Ls aldım. Gerçektende güzel araç. Lavato sıralı sistem mevcut. Dedikleri gibi lpgde sorun yaşamadım. Bildiğime göre Vtec motorlar lgp konusunda sorunsuz motor türlerinden biriymiş. Abs, Asr, Eps gibi donanımsal özellikleri var. Biraz araştırırsan daha iyilerinide bulabilirsiniz

hayırlı olsun güle güle kullanın; 23.000 tl cıvarı bi paraya çok uygun almışsınız 28 den aşşağı isteyeni pek yok, Lpg de ortalama ne yakıyor? benim bikaç honda civic sahibi arkadaşım varda hepsi yakıttan şikayetci ama ikisininde arabası otomatik vites, manuellerin yakıt ortalamasını bilmiyorum, bide bildiğim kadarıyla hondada atık yakıtı süzüp tekrar yanmasını sağlayıp ekonomi sağlayan bi sistem varmış,

Öncelikle sağolun hocam.

Aracı aldığımız kişi çok yakın tanıdık bir komşumuzdu. Araç gerçektende çok temiz. Şimdi bile 25 bin lira veren var. Ayrıca manuel vitesli. Merkezi kilit, 4 kapıda oto. cam, kararan dikiz aynası, elektrikli aynalar gibi özellikleride mevcut.
    Özellikle sıralı sistemde ortalama (acemi olmamıza rağmen) 0,20-0,22 kuruş arasında yakmaktadır. Vtec motorların özelliğide zaten az yakıt tüketmesidir. Dediğiniz türden atık yakıtı süzme konusunda bir bilgim yok.

Örneğin: B.evlerden-İkitelli sanayi sitesi 12 km. Gidiş dönüş 24 km etmekte. 30 tl lpg- 10 tl benzin ile 6 gün boyunca gidip gelmenin dışında arada hafta sonlarıda 15-20 km yapmaktayız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.