Şimdi Ara

Bütçe Değişti Arkadaşlar Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe de değişiklik oldu. 4.000 TL. kadar bir bütçem oluştu. Aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Bir bakıp yardımcı olursanız sevinirim.
    Elimde yeni aldığım HDD olduğu için onu kullanacağım için sistemde HDD yok .
    Şimdiden teşekkür ederim.
     Bütçe Değişti Arkadaşlar Yardım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss1984 -- 25 Temmuz 2015; 20:24:45 >

• Zotac yerine msi modelini al birde ssd koyabilirsen daha iyi olur onun dışında sıkıntı yok.
  • SSD yi ilerde koyarım diye düşünüyorum.
    Ekran kartı için ;http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx980-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html bu model i koyabilirim. Arada 20 TL. fark var zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss1984

SSD yi ilerde koyarım diye düşünüyorum.
    Ekran kartı için ;http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx980-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html bu model i koyabilirim. Arada 20 TL. fark var zaten .

çarpan kilidi açık işlemci aldığına göre o.c yapıcaksın ozaman bir soğutucu da al bence onun dışında sorun yok aldığında resimleri bekliyorum inşAllah :D

• Aslında O.C. yapmayı ilk etapta düşünmüyorum. Bu yüzden belkide 4690 ın düz versiyonunu alabilirim. Ben işin aslı 4,000 TL. ye alabileceğim en iyi sistemi alayım ilt etapta , ilerde O.C. yapabilirim diye düşündüm. Çünkü bu sisteme şu anda O.C. yapmaya gerek olmaz diye düşünüyorum . Günümüz oyunları rahat bir şekilde ultra ayarlarda oynarım diye düşünüyorum. Ama soğutucu eklemek kesinlikle iyi fikir. İlerde O.C. yapınca gerekli :) Dediğim gibi başka tavsiyelere açığım kesinlikle :)
  • ss1984 S kullanıcısına yanıt
    O zaman bir sıkıntı yok mükemmel bir sistem oldu h.o :D
  • önümüzdeki hafta içi en geç Cumaya kadar toplarım. Söz fotoğrafları göndereceğim :)) Yardımların için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.