Şimdi Ara

Bütçe Max. 27-28Bin lira tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanki aracımı satmak üzereyim. Elimde harcamalardan sonra bu miktarlarda para kalacak. Istediğim performans ve konforun en yüksek düzeyde olması. Yedek parçası, bakımı da ucuz olabilirse olmalı ama çok da mühim değil.

Not: Eski yeni olması takıntım yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Arkadaşlar şuanki aracımı satmak üzereyim. Elimde harcamalardan sonra bu miktarlarda para kalacak. Istediğim performans ve konforun en yüksek düzeyde olması. Yedek parçası, bakımı da ucuz olabilirse olmalı ama çok da mühim değil.

Not: Eski yeni olması takıntım yoktur.

90 sonrası mercedes e serisi bak

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Ankara trafiği için biraz uzun kalıyor bana göre bakmıştım da yine de sağolun öneri için.

• quote:

Ankara trafiği için biraz uzun kalıyor bana göre bakmıştım da yine de sağolun öneri için.

O zaman c serisi ya da 190 derim. Üstüne paran da kalır.

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-satilik-orjinal-118000-de-c-200-kompressor-191753843/detay

Bu alınıp zamanla bakım yapılır mı sizce? Mercedes hakkında pek bilgim yok elegance ve kompresör olması en full anladığım kadarıyla.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-satilik-orjinal-118000-de-c-200-kompressor-191753843/detay

Bu alınıp zamanla bakım yapılır mı sizce? Mercedes hakkında pek bilgim yok elegance ve kompresör olması en full anladığım kadarıyla.

Motoru km doğruysa sorunsuzdur, zaten tüp de yok, ağır kazası da yok gibi görünüyor. Manuel olması sizin için sorun değilse avantaj.

İyi baktırın, bir de direksiyon simidini alsın fiyattan düşsün sahibi. Orijinal bir şeye benzemiyor.

Son olarak 26000 lira biraz yüksek ama pazarlıkla 23-24 küsürlere düşer gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 4 Ekim 2015; 21:33:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiesta ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans aracı olarak görünmüyorlar sanki?

• Up

• 2000-2002 arası Laguna 2.0 140 hp veya S 40 1.6
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    Volvonun parçası, servisi pahalı deniliyor doğru mu aceba? C200 komp. elegance baktım çok pahalı düzgün kullanılmış olanlar ama volvo da gerekeni verecekmiş gibi geliyor bana. Bir de Lagunadan sitede aşırı derecede fazla var kronik sorunu mu var veya başka bir sıkıntısı mı var bilgim hiç yok da

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    İki arabanın da internette forumları var. Oraları ziyaret et. Sorularının cevapları o sitelerde.
  • nissan primera

toyota avensis

opel vectra

renault laguna

lpg ile hepsi olur. d segmenti 2004 ve üzeri bulursun.
  • volvo s40 2.0t yada 1.9 t4 a bakimli temiz bulursaniz alin parca vag grubuyla ayni para gozunuzu korkutanlar o arabalara binmemistir merak etmeyin birde buyuk sehirdeyseniz parca skintinizda olmaz

• ya aslında bütçe arttırılabilse veya artınca araç bakılsa lancer 2008 üstü 1.5 alsanız 30-35 aralığında tertemiz hemde güncel kasa 10 airbag mıvec teknolojisine sahip motor zaten klima ve kalorifer en iyisi mıtsubishiyi anlatmaya gerek yok bana göre en mantıklısı bu olur veya 2006 üstü astra olabilir alternatifi o paralara
  • Malesef bütçem bu kadar. Dediğiniz araçlar aşırı bir performans sağlamıyor sanki beygir/torku yüksek araçlar bakıyorum daha çok. Aklımda s40 1.9 t4, c200 kompresör, golf mk3 2.0 gti var hepsinin de temizi çok zor bulunuyormuş bunu anladım alternatif bakıyorum, tabi bunlar düşerse temiz olarak kaçmaz ama şimdilik piyasada yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hasarsiz-boyasiz....tertemiz-opel-233907116/detay/

HATASIZ BOYASIZ OPEL ASTRA CD

2000 model araca 27bın vermek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.