Şimdi Ara

BÜTÇE MAX 30,000 Tercihler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç parçaları pahalı olmamalı, benzin-dizel farketmez, sedan, kaportası çok iyi olmasa da idare edebilmeli, tutulur bir araç olmalı ya da az tutulabilir. Kafamdakileri yazıyorum.

1- Toyoto Corolla 2005 Terra
    2- Honda Civic 2005
    3- Renault Megane 2 2007-2009
    4- Skoda Octavia 2007-2009
    5- Opel Astra 2007-2009
    6- Ford Focus 2005-2007 (Ederse)

Biliyorum. Bu tarz konular çok açıldı. Fakat gerçekten binip deneyen, kullanıcısını üzmeyen bir araç arıyorum. Yardımcı olursanız ne mutlu bana. bir iki sebep söyleyerek model önerebilir misiniz? Ya da başka bir fikriniz var mı? Teşekkür ederim.

• İsteklerinizi listedeki corolla ve civic karşılıyor. Yalnız bu listede 1.3 multijet linea classic de olmalıydı diye düşünüyorum. Hem yakıt tüketimi çok düşük hem performansı çok yüksek hem de yedek parçası ve bakımları çok ucuz. Dayım corolladan sonra passat düşünürken ısrarlı önerilerimle linea aldı ve şu anda çok mutlu. 4. tercih olarak da megane 2 düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

İsteklerinizi listedeki corolla ve civic karşılıyor. Yalnız bu listede 1.3 multijet linea classic de olmalıydı diye düşünüyorum. Hem yakıt tüketimi çok düşük hem performansı çok yüksek hem de yedek parçası ve bakımları çok ucuz. Dayım corolladan sonra passat düşünürken ısrarlı önerilerimle linea aldı ve şu anda çok mutlu. 4. tercih olarak da megane 2 düşünülebilir.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Linea dizel mi? Bir de temizi zor diyorlar ama sağolun yine de
  • Evet 1.3 multijet dizel oluyor. Dayım bir firmanın satış müdüründen aldı. Şirket arabası olmasına rağmen çok temiz hatta expertizde motoru neredeyse ÷100 e yakın çıktı. Hangi araç olursa olsun almadan önce mutlaka expertiz raporu isteyin.

• 30 liraya ikinci el alacağınıza 6 bin lira daha ekleyip sıfır b sınıfı boşline alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

30 liraya ikinci el alacağınıza 6 bin lira daha ekleyip sıfır b sınıfı boşline alın

6 bin lira eklemek mi:D:D O öyle ekleye ekleye gider.

Bir de ben de expertiz raporu aldım sattığım araç için, debriyaj, motor içinde boya felan oynama, ya da bunun gibi ince detayları bulamıyor. Örneğin airbag tamiri olmuştu, ama araçta böyle bir hata bulamadı. Alırken bunları da göremem demek bu. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bir de Fiat Linea güvenlik açısından iyi mi? Yoksa boş model mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirczy

quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

30 liraya ikinci el alacağınıza 6 bin lira daha ekleyip sıfır b sınıfı boşline alın

6 bin lira eklemek mi:D:D O öyle ekleye ekleye gider.

Bir de ben de expertiz raporu aldım sattığım araç için, debriyaj, motor içinde boya felan oynama, ya da bunun gibi ince detayları bulamıyor. Örneğin airbag tamiri olmuştu, ama araçta böyle bir hata bulamadı. Alırken bunları da göremem demek bu. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bir de Fiat Linea güvenlik açısından iyi mi? Yoksa boş model mi?

hocam 30 bin liraya temiz olduğuna inanarak araç alsan bile emin ol ilk 6 ayda toplamda en az 2000 lira masraf çıkarır
    çıkaracağı masrafın kusur olması gerekmez
    km yüksek olacağından bakım masrafı artar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL bütçe ile tatil
    4 yıl önce açıldı
    SELAMLAR... 5.000 TL bütçe
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin için iyi alıcı için kötü olmuş. Tabi her expertiz de iyi olmuyor. Bazıları hâlâ zincir ile araç bağlayıp motor gücüne bakmaya çalışıyor. Satacağınız zaman kötü alacağınız zaman iyi bir expertiz bulun derim :)

Aldığımız 2012 model fiat linea classic fakat donanım seviyesi aklıma gelmedi yalnız yol tutuşu çok iyi 140 km hızla virajlı bir yokuşu rahat tırmandı.

Güvenlik önlemleri yeterli hava yastıkları var ve hâlâ satılmakta olan alaman harikası jettalarda olmayan esp var. Bence güvenliği yeterli seviyede. Tabi bir civic de değil. Daha önce passat ile kafa kafaya çarpışan linea haberi vardı ilginç bir şekilde her iki arabadada aynı miktarda hasar oluşmuştu. Cepten fotoyu bulamıyorum fakat biraz araştırırsanız forumda bulabilirsiniz.

Yinede internetten kendi sitesine girerek donanım seviyelerini ayrıntılı bir şekilde incelerseniz daha iyi olur.

İlla her araba masraf çıkarır demek doğru değil eniştemin aldığı araç şirket aracı ve galeriden satın aldı. Sorsan herkes aman uzak dur der ama sıfır masraf ile biniyor. Hatta yılın başında temmuz vergisini bile ödemişler bu yıl vergi bile vermedi.

Temiz araç olduktan sonra kafanız rahat bir şekilde dizel linea, tüplü corolla veya tüplü honda da alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.