biraz zor durumdayım, sony lens eko sistemine geçmeyi düşünüyorum ama şu anda oldukça düşüok bir bütçe ayırıyorum. açıokçası sony a6400 almayı tercih ederdim ama o zama n kaliteli bir lens alacak kadar param olmayacak. ileride kamera gövdesini yükseltmeyi planladığım için, bütçenin bü yüok okayısmını lense harcamaya ve mevcut en ucuz sony e yuvalı gövdeyi (a6000) satın almaya değer mi sizce? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abhimanyu -- 26 Kasım 2021; 12:16:21 > |
Bütçeleme kararı: iyi bir lense sahip a6000 veya berbat bir lense sahip a6400?
-
-
Geçtiğimiz yıl a7rııı / sigma 35mm f1.4 / 70 - 200 f2.8 3lüsünü satıp düğün dernek işinide stüdyo fikrinide bırakan birisi olarak 2 hafta önce sony a6000 kit lens + sigma 30mm f1.4 aldım. Alma sebebim ise tamamen stok işine devam edebilmekti bu anlamda aşırı tatmin edici sonuçlar alıyorum. Daha 1 haftada aldıgım ilk gün kit lens ile çektiğim fotoğraftan 4 dolar gelmiş bile.. yani iş nerede nasıl kullanacağınızda bitiyor.. 2 makinede full frame değil.. ancak belirgin farklarda mevcut.. amaç kazançsa a6400 de kurtarmayabilir. Ancak bütçe yok hobi amacıyla alıyorsanız a6000 + sigma 30mm ile harika işler başarabilirsiniz ben aşırı memnun kaldım.. üstelik attan inmeme rağmen :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz zor durumdayım, sony lens eko sistemine geçmeyi düşünüyorum ama şu anda oldukça düşüok bir bütçe ayırıyorum. açıokçası sony a6400 almayı tercih ederdim ama o zaman kaliteli bir lens alacak kadar param olmayacak. ileride kamera gövdesini yükseltmeyi planladığım için, bütçenin büyüok okayısmını lense harcamaya ve mevcut en ucuz sony e yuvalı g
övdeyi (a6000) satın almaya değer mi sizce?
issue got solved!!
-
hocam selamlar bende fotoğrafçılığa yeni başladım sayılır canon eos 600d ile 6 ay geçirdim selfportrait tarza çekimler yapıyorum yakın zamanda video içinde bir makine düşünüyorum aklımda 5 bin ile 8 bin arasında bir sony alpha 6000 var makineyi aldınız mı acaba yoksa başka bir makine mi aldınız aklımda bazı sorular var size danışmak istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X