Arkadaşlar laptop için ayırdığım kısıtlı bir bütçem var 1.200 tl kadar, dizüstü bir laptop almak istyorum ancak, amd mi yoksa intel işletim sistemli mi alsam diye düşünce içerisindeyim. pc yi yorma gibi bir uğraşım olmayacak, en fazla online oyun (Lol, knight vb.) oynayarım, oda günde 1-2 saat belki. ısınma sorunu gibi sorun olmasın pek. bana kafi diyorum. i3 nesilleri düşük mü gelir bu fiyat/performansa yoksa AMD fiyat/performansı bu bütçe ile beni karşılarmı. hangisi daha iyi olur. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
boccereco
kullanıcısına yanıt
işlemci olarak intel;ekran kartı olarak nvidia tavsiye ederim.
işte o zman da, performans düşüyor bu bütçe ile. 2-3bin civarı bi para olsa i7 son seri bi laptop alınır ozman .. bir iki yorum daha gelse karar vericem artık :)
boccereco
kullanıcısına yanıt
performans nasıl düşüyor?oyun için en iyisi intel ve nvidia dır
hocam i3 ile i7 arasındaki donanımsal fark nedir ozman. o açıdan dedim. fiyata göre alacağım için , i3 ün performansı mı o fiyata daha iyidir, yoksa amd8 vesaire nin mi o fiyata daha iyidir demek istedim.
boccereco
kullanıcısına yanıt
ben yapılan donanımsal testler açısından cevap verdim en iyi performans ikisinden alınmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme