Şimdi Ara

Bütçeyi değiştirdim - YINE YENIDEN TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50-55bin bütçe ile araç bakıyordum hemen hemen 1 aydır.Fiyatların saçmalığı vazgeçirdi beni bu bütçeden ama araba almam da şart uzun süreli git gel hastane işleri yüzünden.
    Yıl sonuna kadar binip satıcam ilanı açtımmı hızlıca satılacak ve yakıt konusunda iyi olucak.En önemlisi de zarar ettirmeyecek.Bunların dışında kriterim yok.

Bütçe 20 bin tl teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnkrkc -- 17 Haziran 2016; 17:52:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• korolla
  • Polo, Symbol, Clio

• Araçların yaşı ve haliyle kmsi yuksek olucağı için benzin & lpg olmasi dizelden daha iyi olur değil mi?

• 1.4 Clio sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkrkc

Araçların yaşı ve haliyle kmsi yuksek olucağı için benzin & lpg olmasi dizelden daha iyi olur değil mi?

evet hocam daha mantıklı olur
  • 3-4 daha arttırırsanız clio 3 bakılır tipi de biraz modern gözüküyor o yüzden pek çok kullanıcı tercih edecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    25'e clio 3 varmıki :)
  • İlandaki araç temiz görünüyor ilk sahibinden kaça alınır bu zarar etmeden? Lpg de takılması lazım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-satilik-cok-temiz-2006-polo-309256485/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnkrkc -- 17 Haziran 2016; 20:32:56 >
  • snnkrkc kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-un-efsane-araci-clio-iii-cok-az-yakar-kilomtere-orjinal-308340899/detay

Örnek öylesine aradım ilk çıkanlardan mesela.

Hasar kaydı 9k.. 2-3k neyse de 9k çok sanki
    Tercih 2-3 civarındaki hasarlarda da 30 bandına gelmeden bulunabilir, ama eski ve piyasa aracı olanlar belli b sınıfında Polo, clio bunlar bu memlekette ger zaman alıcısı olan araç.
    He bence eski olması dert değilse megane 2 çok daha iyi bir araç.

Bende tam megane II ve punto bakıyorum değecekse 30'a kadar çıkarım dediğim gibi 2. elde beni üzmesin yeter 5-6 ay kullanırım alacağım aracı.
    Megane 2'yi uzun süre kullandım her türlü sorunuzu cevaplayabilirim; kısaca değinmek gerekirse ses yalıtımı kötü motor dinamik ama o yüzden vites oranları biraz kötü kalmış dizel için, onun dışında konforu, hacmi vs çok memnun eder yakıt çok çok az, ikinci elde hiç sorun yaşamadık biz satarken ölü dönemde bile 1 hafta içinde satıldı, parça ve bakım da uygun.

• Skoda fabia al veya c3

• Çok temiz bir 2013 astra 1.3 edition buldum ve bugun kaporasini verdim.Hayirlisi...

Kaca aldiniz hocam araci?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.