Şimdi Ara

Bütün branşlarda şampiyonluğa gidiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan En zor branş Kadın Voleybol..Güçlüyüz ama Çok zor rakipleri var
  • Gerçeği konuşmak gerekirse Galatasarayın futbol şubesi fenerbahçeninkinden daha başarılı. Evet UEFA kupıas, evet süper kupa. Bunlar büyük başarılar cidden ama yıllar içinde umuyorum ki yakın zamanda Beşiktaş, Fenerbahçe ve yeniden GS bu avrupa kupalarını alacaktır
  • neredeyse tüm branşlarda % 90 garanti su futbolda hersey iyi giderken son dakikada gidiyor yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Gerçeği konuşmak gerekirse Galatasarayın futbol şubesi fenerbahçeninkinden daha başarılı. Evet UEFA kupıas, evet süper kupa. Bunlar büyük başarılar cidden ama yıllar içinde umuyorum ki yakın zamanda Beşiktaş, Fenerbahçe ve yeniden GS bu avrupa kupalarını alacaktır

Yayıncı kuluşun verdiği bukadar paraya Rüya takım kurarlar Transferlerde adam gibi iş çıkartsalar(q7, yobo, niang gibi olabilecek Drogba,Forlan,Mutu gibi) seneye bile Kupaya oynarlar...
  • Az önce ben de tüm branşlarda ne durumdayız diye takip ediyordum, gurur duydum.

Aziz Yıldırım'ı yeri geldiğinde çok sıkı eleştiriyoruz ama kulübün bugünlere gelmesinde başkanımız ve yönetim kurulumuzun çabaları en büyük etkendir. Kendilerini tebrik ediyorum.

Göğsüm kabararak söylemeliyim ki Fenerbahçe, bir spor kulübü olmayı başarmıştır.

Darısı diğer büyük kulüplerimizin başına.
  • Su topu federasyon başkanı açıklama yapmıştı fener su topu şubesi açsa şampiyon olur diye:) Gs de oynuyan çoğu futbolcu fenerbahçeli imiş:)
  • Geliyor şampiyonluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Su topu federasyon başkanı açıklama yapmıştı fener su topu şubesi açsa şampiyon olur diye:) Gs de oynuyan çoğu futbolcu fenerbahçeli imiş:)

adamlar bırak da bari orda şampiyon olsun fazla vurmayalım ölürler
  • SPOR KULÜBÜ DEDİĞİN FENERBAHÇE GİBİ OLUR
  • Başlıkları sıra sıra koyarız inş...

Bütün branşlarda şampiyonluğa gidiyoruz

• Geliyor geliyor FENERBAHÇE geliyor
  • Lig ve Türkiye kupasında Arkas'a yenilmiştik. Birde sezon içersinde çok çok başarılı değildi takım. İzlediğim ve göz gezdirdiğim bir kaç maçta oynanan oyunu da hiç beğenmemiştim o sebeple itiraf ediyorum Final maçlarında hiç umudum yoktu. Arkas alır şampiyonluğu diye düşünüyordum ama sezon içersinde yaşanan başarısızlıkların acısını Arkas' dan fena çıkardılar.

Bu arada 100 yılda Kadın Voleybol liginde şampiyon olamadık arkadaşlar. Final serisinde 2-0 öndeyken ardı ardına 3 maç kaybettik.

O seriyi aslında 2-1 öndeyken kaybettik. Dördüncü maçta hakemler tarafından kıyılmıştık. O maç adil yönetilse seri 3-1 bitecek ve biz şampiyon olacaktık.
  • İşte spor kulübü dediğin böyle olur..keşke galatasarayımızda da bu günleri görebilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Tebrik ederim

• 2de 2 oldu dimi başganlar
  • Belalı rakiple tekrar karşılaşıyoruz ve yine Çok önemli bir karşılaşma daha...

FİNAL FENERBAHÇE ACIBADEM - V.GÜNEŞ SİG. T.TELEKOM
  • Şimdi kaç branşta şampiyonuz beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

Şimdi kaç branşta şampiyonuz beyler?

2 ; Kadın basket ve Erkek voleybol inş 5 olacak tabi
  • Fenerbahçe SPOR KULÜBÜ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Belalı rakiple tekrar karşılaşıyoruz ve yine Çok önemli bir karşılaşma daha...

FİNAL FENERBAHÇE ACIBADEM - V.GÜNEŞ SİG. T.TELEKOM

Biraz zor şanşda lazım almak için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.