Bildirim
Bütün branşlarda şampiyonluğa gidiyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakatlıklar olmasa erkek basket'de kesin gibiydi.Yine de en güçlü aday biziz.Erkek voleybolda 1 maç daha aldık mı şampiyonuz.Bayan voleybolda şampiyon olmasak da olur Şampiyonlar liginde final oynamış bi takımımız var.Kısacası Türkiye'nin en büyük Spor Kulübü'yüz.. -
Geçen sene futbol da şampiyonluk kaçmasa yine hepsinde şampiyon olacaktık pampa. alıştık diğer branşlara s süpriz değil:) -
Her yıl böyle zaten :) -
Spor Kulübü olmak böyle birşey zaten ki layıkıyla yerine getiriyoruz bunu. -
bazıları sporu futboldan ibaret bildiği için bu şampiyonlukları görmezler.. spor klubü tam anlamıyla fenerbahçedir -
Geçen sene futbol hariç bu branşların tümünde şampiyon olmuştuk zaten. Bu sene yanına futbolu da koyacağız
100. yıl da her branşta almıştık şampiyonluğu basketinden masa tenisine kadar. -
Kupalar müzeye sığmayacak.Birazını rakiplere mi versek -
En popüler olan futbol olsa da diğer branşlardaki başarılar da önemli. Yani 20-30 milyon taraftarlı kulüplerin sadece 1 branşta başarı hedeflermeleri acınacak bir durumdur. Önemli olan hepsinde zirveye oynamaktır. -
Spor kulübü dediğin böyle olur. -
Bu başarıların daha da fazlasını futbolda da görmek dileği ile. -
Taurasi olayı ve erkek basketbolda sakatlar olmasaydı avrupa kupası gelecekti.
TBF sağolsun korkusundan engel oldu.. -
Her sene öyle zaten -
Turkiye kupsi uefa ve super kupacilar gelir simdi buraya. -
Kıskananlar çatlasın, başarılarımızla gurur duyuyorum, helal olsun Aziz Yıldırım'a, mükemmel bir kulüp haline getirdi Fenerbahçe'yi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Kıskananlar çatlasın, başarılarımızla gurur duyuyorum, helal olsun Aziz Yıldırım'a, mükemmel bir kulüp haline getirdi Fenerbahçe'yi.
Bir de futbola karışmasa -
Geçen sene futbolla kaçırmıştık. 100. yılda hepsini aldık diye biliyorum
Yalnız sezonun başında erkek voleybol çok dengesiz oynuyordu takip de etmiyordum çok nereden nereye gelmiş -
Aziz Yıldırım'ın bu yönünü takdir ediyorum ben.
Futbolda başarılı olmak diğer sporlara göre daha zor. Şans faktörü daha fazla.
Lille, Alkmaar son anlarda elendik. 2 şampiyonluk son anda kaçtı.
Son 10 senenin 8'inde ilk 2'de olmak önemli bir başarıdır.
Nazar değmesin, yükselmeye devam. -
Tebrik ederim -
Erkek Voleybol Artık ŞAMPİYO.
http://www.tumspor.com/haber/20110424/FILEDE-SAMPIYONLUK-MACI--CANLI.php
Benzer içerikler
- flashscore oranı düşen maçlar
- aziz yıldırım mafya mı
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- pivot santrafor nedir
- passolig para çekme
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X