Bildirim
Bütün branşlarda şampiyonluğa gidiyoruz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sakatlıklar olmasa erkek basket'de kesin gibiydi.Yine de en güçlü aday biziz.Erkek voleybolda 1 maç daha aldık mı şampiyonuz.Bayan voleybolda şampiyon olmasak da olur Şampiyonlar liginde final oynamış bi takımımız var.Kısacası Türkiye'nin en büyük Spor Kulübü'yüz.. -
Geçen sene futbol da şampiyonluk kaçmasa yine hepsinde şampiyon olacaktık pampa. alıştık diğer branşlara s süpriz değil:) -
Her yıl böyle zaten :) -
Spor Kulübü olmak böyle birşey zaten ki layıkıyla yerine getiriyoruz bunu.quote:
Orijinalden alıntı: Androalphus
Her yıl böyle zaten :) -
bazıları sporu futboldan ibaret bildiği için bu şampiyonlukları görmezler.. spor klubü tam anlamıyla fenerbahçedirquote:
Orijinalden alıntı: Rundown
Spor Kulübü olmak böyle birşey zaten ki layıkıyla yerine getiriyoruz bunu.
Alıntıları Göster -
Geçen sene futbol hariç bu branşların tümünde şampiyon olmuştuk zaten. Bu sene yanına futbolu da koyacağız
100. yıl da her branşta almıştık şampiyonluğu basketinden masa tenisine kadar. -
Kupalar müzeye sığmayacak.Birazını rakiplere mi versekquote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
Geçen sene futbol hariç bu branşların tümünde şampiyon olmuştuk zaten. Bu sene yanına futbolu da koyacağız
100. yıl da her branşta almıştık şampiyonluğu basketinden masa tenisine kadar. -
En popüler olan futbol olsa da diğer branşlardaki başarılar da önemli. Yani 20-30 milyon taraftarlı kulüplerin sadece 1 branşta başarı hedeflermeleri acınacak bir durumdur. Önemli olan hepsinde zirveye oynamaktır.quote:
Orijinalden alıntı: m_v_p
Kupalar müzeye sığmayacak.Birazını rakiplere mi versek
Alıntıları Göster -
Spor kulübü dediğin böyle olur.quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
En popüler olan futbol olsa da diğer branşlardaki başarılar da önemli. Yani 20-30 milyon taraftarlı kulüplerin sadece 1 branşta başarı hedeflermeleri acınacak bir durumdur. Önemli olan hepsinde zirveye oynamaktır.
Alıntıları Göster -
Bu başarıların daha da fazlasını futbolda da görmek dileği ile.quote:
Orijinalden alıntı: armasova
Spor kulübü dediğin böyle olur.
Alıntıları Göster -
Taurasi olayı ve erkek basketbolda sakatlar olmasaydı avrupa kupası gelecekti.quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
Bu başarıların daha da fazlasını futbolda da görmek dileği ile.
Alıntıları Göster
TBF sağolsun korkusundan engel oldu.. -
Her sene öyle zatenquote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Taurasi olayı ve erkek basketbolda sakatlar olmasaydı avrupa kupası gelecekti.
TBF sağolsun korkusundan engel oldu..
Alıntıları Göster -
Turkiye kupsi uefa ve super kupacilar gelir simdi buraya.quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Her sene öyle zaten
Alıntıları Göster -
Kıskananlar çatlasın, başarılarımızla gurur duyuyorum, helal olsun Aziz Yıldırım'a, mükemmel bir kulüp haline getirdi Fenerbahçe'yi.quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Her sene öyle zaten
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Kıskananlar çatlasın, başarılarımızla gurur duyuyorum, helal olsun Aziz Yıldırım'a, mükemmel bir kulüp haline getirdi Fenerbahçe'yi.
Bir de futbola karışmasa -
Geçen sene futbolla kaçırmıştık. 100. yılda hepsini aldık diye biliyorumquote:
Kıskananlar çatlasın, başarılarımızla gurur duyuyorum, helal olsun Aziz Yıldırım'a, mükemmel bir kulüp haline getirdi Fenerbahçe'yi.
Alıntıları Göster
Yalnız sezonun başında erkek voleybol çok dengesiz oynuyordu takip de etmiyordum çok nereden nereye gelmiş
-
Aziz Yıldırım'ın bu yönünü takdir ediyorum ben.quote:
Orijinalden alıntı: Böck
Geçen sene futbolla kaçırmıştık. 100. yılda hepsini aldık diye biliyorum
Yalnız sezonun başında erkek voleybol çok dengesiz oynuyordu takip de etmiyordum çok nereden nereye gelmiş
Alıntıları Göster
Futbolda başarılı olmak diğer sporlara göre daha zor. Şans faktörü daha fazla.
Lille, Alkmaar son anlarda elendik. 2 şampiyonluk son anda kaçtı.
Son 10 senenin 8'inde ilk 2'de olmak önemli bir başarıdır.
Nazar değmesin, yükselmeye devam.
-
Tebrik ederimquote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34quote:
Bir de futbola karışmasa
Alıntıları Göster
-
Erkek Voleybol Artık ŞAMPİYO.quote:
Orijinalden alıntı: Harold Finch
Tebrik ederim
Alıntıları Göster
http://www.tumspor.com/haber/20110424/FILEDE-SAMPIYONLUK-MACI--CANLI.php
Benzer içerikler
- passolig para çekme
- pivot santrafor ne demek
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- aziz yıldırım mafya mı
- fenerium alt avis tribünü neresi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X